אכזבה מהשרות של סקיילקס יבואן סמסונג
לצערי הרב רכשתי לפני כפחות משלושה חודשים טבלט של סמסונג 7" דרך אחד המשווקים .
בשבת האחרונה המכשיר הפסיק לעבוד באמצע שימוש - חשבתי לתומי כי הסוללה נחלשה והחלטתי לטעון את המכשיר כל הלילה כפי שקרה בעבר .
לאחר מספר שעות המכשיר סרב לעבוד .לא עזר ריסט או כל נסיון אחר .
פניתי ביום א האחרון לנקודת שרות של חברת סקיילקס בפ"ת - הנציגה בדקה אותו ולאחר פניה מצידה "להנדסה"
טענה כי יש צורך להשאיר את המכשיר במעבדה לצורך בדיקה .
היום חזרה אלי שוב וטענה כי "מצאו קורוזיה במכשיר ואין מה לעשות עמו" - מסרתי לה כי אין מצב והמכשיר חדש ובשימוש בלעדי שלי .
בסיום השיחה בקשתי יצירת קשר ע"י מנהל השרות שלהם ,לאחר שמסרתי לה כי מתהדרים באחריות של 36 חודשים . מה שווה האחריות הזו ?
האם יש מה לעשות ?
בשבת האחרונה המכשיר הפסיק לעבוד באמצע שימוש - חשבתי לתומי כי הסוללה נחלשה והחלטתי לטעון את המכשיר כל הלילה כפי שקרה בעבר .
לאחר מספר שעות המכשיר סרב לעבוד .לא עזר ריסט או כל נסיון אחר .
פניתי ביום א האחרון לנקודת שרות של חברת סקיילקס בפ"ת - הנציגה בדקה אותו ולאחר פניה מצידה "להנדסה"
טענה כי יש צורך להשאיר את המכשיר במעבדה לצורך בדיקה .
היום חזרה אלי שוב וטענה כי "מצאו קורוזיה במכשיר ואין מה לעשות עמו" - מסרתי לה כי אין מצב והמכשיר חדש ובשימוש בלעדי שלי .
בסיום השיחה בקשתי יצירת קשר ע"י מנהל השרות שלהם ,לאחר שמסרתי לה כי מתהדרים באחריות של 36 חודשים . מה שווה האחריות הזו ?
האם יש מה לעשות ?
שוב המכשיר הינו בן שלושה חודשים והיה בשימושי הבלעדי ואין מצב שבא במגע עם נוזל זה או אחר .
אין לי דרך להוכיח זאת פרט לעובדה כי המכשיר נמסר לנציגה במצב ויזואלי כחדש ללא שריטות , פגיעות, או סימני רטיבות כאלה או אחרים .
במידה ולא תכובד האחריות זו הפעם האחרונה כי ארכוש מוצר של יבואן שלא עומד מאחורי ומכבד את האחריות שהוא מתהדר בה .
אין לי דרך להוכיח זאת פרט לעובדה כי המכשיר נמסר לנציגה במצב ויזואלי כחדש ללא שריטות , פגיעות, או סימני רטיבות כאלה או אחרים .
במידה ולא תכובד האחריות זו הפעם האחרונה כי ארכוש מוצר של יבואן שלא עומד מאחורי ומכבד את האחריות שהוא מתהדר בה .
יש לי עוד הצעה
תבקש להכנס למעבדה לראות במו עינייך את המכשיר פתוח ואת הקורוזיה
לגבי נושא הזמן שמהכשיר אצלך ושימושו - אני מאמין לך אתה לא צריך להוכיח לי שום דבר
אני יותר מדבר מתוך חוויות אישיות שלי מול טכנאים של חברות סלולריות
נ.ב. יש מצב שהם מתנערים מאחריות ומפילים את האחריות עלייך - דבר שקצת קשה להוכיח
תבקש להכנס למעבדה לראות במו עינייך את המכשיר פתוח ואת הקורוזיה
לגבי נושא הזמן שמהכשיר אצלך ושימושו - אני מאמין לך אתה לא צריך להוכיח לי שום דבר
אני יותר מדבר מתוך חוויות אישיות שלי מול טכנאים של חברות סלולריות
נ.ב. יש מצב שהם מתנערים מאחריות ומפילים את האחריות עלייך - דבר שקצת קשה להוכיח
האמת שחשבתי על זה אבל מי בעצם מבטיח לי כי לא הוחלף לוח של טאבלט אחר שבאמת נרטב .
הטעות שלי היא שהנציגה הפרונטלית לקחה גם את האריזה המקורית של הטאבלט ועליה המספר הסידורי של המכשיר כך שבעצם אני לא יכול לבצע השוואה בין הסיריאלי שמודבק על האריזה המקורית לבין המכשיר שלדבריהם קיימת בו קורוזיה . פשוט לא יאומן .
הטעות שלי היא שהנציגה הפרונטלית לקחה גם את האריזה המקורית של הטאבלט ועליה המספר הסידורי של המכשיר כך שבעצם אני לא יכול לבצע השוואה בין הסיריאלי שמודבק על האריזה המקורית לבין המכשיר שלדבריהם קיימת בו קורוזיה . פשוט לא יאומן .
אני יכול לומר לכם שבמקרים של טלפון סלולרי - לפעמים לא משתלם לחברות הסלולר לתקן ולכן הם טוענות כי ישנה קורוזיה.
לצערי אני יודע זאת מכיוון שהדבר קרה גם לי ולאחר שהתעקשתי לראות את הקורוזיה הם דיברו עם הטכנאי ופתאום טענו שלא התכוונו
לקורוזיה אלא שהרכיב המרכזי בטלפון נהרס והמכשיר מושבת עקב כך ואין מה לעשות.
ואז הציעו לשלם השתתפות עצמית או לקחת מכשיר אחר .
לצערי אני יודע זאת מכיוון שהדבר קרה גם לי ולאחר שהתעקשתי לראות את הקורוזיה הם דיברו עם הטכנאי ופתאום טענו שלא התכוונו
לקורוזיה אלא שהרכיב המרכזי בטלפון נהרס והמכשיר מושבת עקב כך ואין מה לעשות.
ואז הציעו לשלם השתתפות עצמית או לקחת מכשיר אחר .
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לי זה נשמע כנסיון לנפנף אותך.
אני לא הייתי מוותר ופונה גם לסמסונג העולמית.
אני הייתי מבקש את המכשיר חזרה, ומוודא(אם אפשר) שזה אכן המכשיר שלך.
ואז פונה בחזרה ומבקש שיראו לי את הקורוזיה.
אחרי זה מתפלאים למה אנשים מעדיפים לקנות בחו"ל בזול יותר וללא אחריות.
כי האחריות בארץ זווה ל***.
אני לא הייתי מוותר ופונה גם לסמסונג העולמית.
אני הייתי מבקש את המכשיר חזרה, ומוודא(אם אפשר) שזה אכן המכשיר שלך.
ואז פונה בחזרה ומבקש שיראו לי את הקורוזיה.
אחרי זה מתפלאים למה אנשים מעדיפים לקנות בחו"ל בזול יותר וללא אחריות.
כי האחריות בארץ זווה ל***.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
למען ההגינות אני חייב לציין כי
יצר עמי קשר אחד הטכנאים שלהם בשם שי ומסר לי לאחר דין ודברים כי ינסה לברר מול גורם בכיר אף יותר ויחזור אלי עם תשובה .
כל הסיטואציה פשוט הזויה
מכשיר בן 3 חודשים עם אחריות ל 36 חודשים ואני מתחנן בפני היבואן לקבל אחריות שמגיעה למכשיר ששימש בשימוש רגיל לחלוטין .
כל הסיטואציה פשוט הזויה
הנציגה הראשונה שחזרה אלי - מסרה שאין מה לעשות - משמע קבל את זה שזרקת 1500 ש"ח .
אני לא מבין מדוע בכלל הרגילו אותנו לחשוב במושגים של השתתפות עצמית למוצר אלקטרוני -במצב בו למוצר יש אחריות
מלאה .זה לא שביטחתי את המוצר במסגרת כלשהי לאחר שהסתיימה לו האחריות .
אני בטוח כי בחו"ל האחריות הייתה מכובדת במלואה מבלי לבייש אותי או את עצמם בטענות של קורוזיה או סיפורים אחרים .
גורם לך לחשוב פעמיים האם באמת שווה רכישה של מוצר ע"י יבואן רישמי או פרללי - האם יש ערך מוסף לאקסטרה כסף . טוב נחכה לחזרת הנציג השני כפי שהבטיח לי בתקווה כי בכל זאת ההגיון הבריא והיושר ינצחו . אעדכן בהמשך .
אני לא מבין מדוע בכלל הרגילו אותנו לחשוב במושגים של השתתפות עצמית למוצר אלקטרוני -במצב בו למוצר יש אחריות
מלאה .זה לא שביטחתי את המוצר במסגרת כלשהי לאחר שהסתיימה לו האחריות .
אני בטוח כי בחו"ל האחריות הייתה מכובדת במלואה מבלי לבייש אותי או את עצמם בטענות של קורוזיה או סיפורים אחרים .
גורם לך לחשוב פעמיים האם באמת שווה רכישה של מוצר ע"י יבואן רישמי או פרללי - האם יש ערך מוסף לאקסטרה כסף . טוב נחכה לחזרת הנציג השני כפי שהבטיח לי בתקווה כי בכל זאת ההגיון הבריא והיושר ינצחו . אעדכן בהמשך .
טוב עדכון
חזר אלי אותו נציג בשם שי והפעם שומו שמיים מקורוזיה כבר זה הפך למיים במכשיר ,הוא אפילו לדבריו צילם את המעגל הראשי .מסרתי לו כי שוב -התשובה לא מקובלת עלי וכי מה שהם מוסרים הזוי ומנוגד למה שמסרו לי אתמול .
לא עזרו ההסברים שלי פשוט התעלמות וקביעה מבחינתם כי המכשיר נרטב (מה שלא קרה) .
מאוד מאוד מצער ופעם אחרונה שאני רוכש מוצר של יבואן זה - ולצערי יש לנו 2 סלולאריים ביבוא שלהם.
.
לא עזרו ההסברים שלי פשוט התעלמות וקביעה מבחינתם כי המכשיר נרטב (מה שלא קרה) .
מאוד מאוד מצער ופעם אחרונה שאני רוכש מוצר של יבואן זה - ולצערי יש לנו 2 סלולאריים ביבוא שלהם.
- oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
השתמשת במכשיר במקום שיש בו אדים? בתוך חדר מקלחת למשל?
יש לזה את אותה השפעה כמו חדירת מים
במידה ולא, ולא הגיוני שחדרו אליו מים - אני הייתי תובע אותם ומשאיר להם את חובת ההוכחה שאכן יש קורוזיה במכשיר.
זה מה שחנות בשם גאדג'ט מובייל מת"א ניסו לעשות לי למכשיר טלפון שהתחרפן ללא כל סיבה. ניסו להלביש עליו תירוץ של קורוזיה.
תבעתי אותם בבית משפט לתביעות קטנות, ובתור אחד שמתעסק עם מוצרי אלקטרוניקה וקורוזיה ביום-יום הבאתי הוכחות חד משמעיות שמה שהם אומרים זה בולשיט אחד גדול והתחמקות מאחריות.
השופט פסק לטובתי והצדק יצא לאור כולל פיצוי.
אם אתה יודע שאתה צודק ויכול להוכיח את זה אל תוותר.
כמו כן אם תוכל להעלות לפה את התמונה/וידאו שהם טוענים שיש רטיבות במכשיר אולי נוכל לעזור לך.
יש לזה את אותה השפעה כמו חדירת מים
במידה ולא, ולא הגיוני שחדרו אליו מים - אני הייתי תובע אותם ומשאיר להם את חובת ההוכחה שאכן יש קורוזיה במכשיר.
זה מה שחנות בשם גאדג'ט מובייל מת"א ניסו לעשות לי למכשיר טלפון שהתחרפן ללא כל סיבה. ניסו להלביש עליו תירוץ של קורוזיה.
תבעתי אותם בבית משפט לתביעות קטנות, ובתור אחד שמתעסק עם מוצרי אלקטרוניקה וקורוזיה ביום-יום הבאתי הוכחות חד משמעיות שמה שהם אומרים זה בולשיט אחד גדול והתחמקות מאחריות.
השופט פסק לטובתי והצדק יצא לאור כולל פיצוי.
אם אתה יודע שאתה צודק ויכול להוכיח את זה אל תוותר.
כמו כן אם תוכל להעלות לפה את התמונה/וידאו שהם טוענים שיש רטיבות במכשיר אולי נוכל לעזור לך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5399 פעמים
קורוזיה = מים
יש במכשירים זיהוי רטיבות. לרוב זה הופך מלבן לנקודה אדומה.
יש במכשירים זיהוי רטיבות. לרוב זה הופך מלבן לנקודה אדומה.
לא השתמשתי במכשיר לא באמבטיה , בחדר עם אדים, ולא מול מזגן ,ןלא בשום צורה שאינה סבירה ורגילה כפי שנהוג במכשירים מהסוג הזה .
הסיבה היחידה שבגינה ייתכן וחדרה רטיבות או לחות היא במידה והמוצר היה מלכתחילה פגום .
בכל מקרה כל ההתנהלות משאירה טעם רע ומוכיחה כי שווה לשקול במוצרים מסוימים וביבואנים מסוימים רכישה מול יבואן פרללי או אפילו יבוא אישי מחו"ל שכן אין הבדל ברמת השרות והאחריות שמקבלים .
מחר אני אדבר עם אחד העובדים בחברה בה אני עובד שבהכשרתו הוא משפטן ואבקש את עצתו ,ונקווה לטוב .
הסיבה היחידה שבגינה ייתכן וחדרה רטיבות או לחות היא במידה והמוצר היה מלכתחילה פגום .
בכל מקרה כל ההתנהלות משאירה טעם רע ומוכיחה כי שווה לשקול במוצרים מסוימים וביבואנים מסוימים רכישה מול יבואן פרללי או אפילו יבוא אישי מחו"ל שכן אין הבדל ברמת השרות והאחריות שמקבלים .
מחר אני אדבר עם אחד העובדים בחברה בה אני עובד שבהכשרתו הוא משפטן ואבקש את עצתו ,ונקווה לטוב .
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אם יש לך חבר שהוא עורך דין, תבקש ממנו שיכתוב לך מכתב מקדים לפני הגשת תביעה. נהוג לפני תביעות לשלוח מכתב מעורך דין והרבה פעמים החברות מפחדות מעצם המכתב ופתאום נותנות לך כל מה שאתה רוצה. אם זה לא יעבוד, תמשיך ואכן תגיש תביעה בתביעות קטנות.Netstat כתב:לא השתמשתי במכשיר לא באמבטיה , בחדר עם אדים, ולא מול מזגן ,ןלא בשום צורה שאינה סבירה ורגילה כפי שנהוג במכשירים מהסוג הזה .
מחר אני אדבר עם אחד העובדים בחברה בה אני עובד שבהכשרתו הוא משפטן ואבקש את עצתו ,ונקווה לטוב ....
נדמה מכל מה ששומעים שהמילה קורוזיה הפכה לשיטה קבועה בארץ.
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני גם ממליץ לך לתקוף אותם מכל החזיתות.
תכתוב פוסט בפייסבוק ותבקש מכולם לשתף.
אם יש להם דף תכתוב להם בדף.
תפנה לצינור לילה, הם מביאים מקרים כאלה למרכז הבמה.
בכל מקרה בהצלחה.
זה בהחלט מרגיז שתמיד במקרים אלה חובת ההוכחה היא עליך.
אני בטוח שהם בקלות יכולים להזדכות מול היצרן ולחסוך ממך את הכאב ראש הזה.
תכתוב פוסט בפייסבוק ותבקש מכולם לשתף.
אם יש להם דף תכתוב להם בדף.
תפנה לצינור לילה, הם מביאים מקרים כאלה למרכז הבמה.
בכל מקרה בהצלחה.
זה בהחלט מרגיז שתמיד במקרים אלה חובת ההוכחה היא עליך.
אני בטוח שהם בקלות יכולים להזדכות מול היצרן ולחסוך ממך את הכאב ראש הזה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- כפירכהן123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תביעה נגד גאדגט מובייל
הי אורון,
שמי כפיר כהן ואני רוצה להגיש תביעה נגד גאדג'ט מובייל.
חוצפנים ברמות!
יהיה מוגזם לבקש למייל את פסק הדין וכתב התביעה?
זה יעזור לי מאוד.
תודה מראש!
כפיר כהן
[email protected]
שמי כפיר כהן ואני רוצה להגיש תביעה נגד גאדג'ט מובייל.
חוצפנים ברמות!
יהיה מוגזם לבקש למייל את פסק הדין וכתב התביעה?
זה יעזור לי מאוד.
תודה מראש!
כפיר כהן
[email protected]