מדוע mtv לא מנגנים מוזיקה יותר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
עופר לאור מבחינתי הוא מותג.
הוא יכול ללהג על כיוון של קרני גאמה במסך, בהירות במקרר וקונטרסט בטוסטר אובן. אבל כל מילה שיוצאת לבחור הזה מהפה, נושאת תו תקן של איכות.
בין אם זה מאמר חדש על "שוק ה- X, לאן?" או תובנה מדהימה הקשורה למסכים שעד כה לא ידעתי, או סתם הגיג שכתב הבחור בישיבה בשירותים - הכל מרתק.
ועל כן, לעניות דעתי, עופר הוא הנכס הכי גדול של האתר הזה, והסיבה היחידה שבא אני מבקר פה לעיתים לא רחוקות.
יש כבר ISO 9000, ISO 90001 ואני מניח שעוד 8999 ISOים לפניהם. (ואולי גם אחריהם?)
אולי נמציא תו תקן לתוכנית אינטרנטי הסובב סביב אלקטרוניקה בידורית , ונקרא לו ISO OFFER?
ישר כוח. קליפ נהדר.
הוא יכול ללהג על כיוון של קרני גאמה במסך, בהירות במקרר וקונטרסט בטוסטר אובן. אבל כל מילה שיוצאת לבחור הזה מהפה, נושאת תו תקן של איכות.
בין אם זה מאמר חדש על "שוק ה- X, לאן?" או תובנה מדהימה הקשורה למסכים שעד כה לא ידעתי, או סתם הגיג שכתב הבחור בישיבה בשירותים - הכל מרתק.
ועל כן, לעניות דעתי, עופר הוא הנכס הכי גדול של האתר הזה, והסיבה היחידה שבא אני מבקר פה לעיתים לא רחוקות.
אולי נמציא תו תקן לתוכנית אינטרנטי הסובב סביב אלקטרוניקה בידורית , ונקרא לו ISO OFFER?
ישר כוח. קליפ נהדר.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
פשששש איזה פרגוןmatanoosh כתב:עופר לאור מבחינתי הוא מותג.
ישר כוח. קליפ נהדר....
כולנו מעריכים את עופר , אבל פה כמעט העלת אותו לדרגת אל...