איך יתכן שישראל לא משדרת בלווין? אין הסברה ישראלית בכלל!
בזמן שכל מדינה נידחת משדרת בלווין, ישראל מזניחה את הנושא!
חבל מאוד, לא שומעים אותנו ואין הסברה בכלל !
כל מדינה קטנה משדרת בלווין, כולל ערוצי הסתה כגון PRESS TV ואף לא ערוץ ישראלי אחד!
הייתי מצפה לראות את הערוצים הישראלים בהטובירד , פשוט מחדל של קברניטי הענף וממשלת ישראל!
כל מדינה קטנה משדרת בלווין, כולל ערוצי הסתה כגון PRESS TV ואף לא ערוץ ישראלי אחד!
הייתי מצפה לראות את הערוצים הישראלים בהטובירד , פשוט מחדל של קברניטי הענף וממשלת ישראל!
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
צודק, אבל אפשר לחשוב שחוץ מזה הכל בסדר במדינה ה***** הזאת...asaf23 כתב:בזמן שכל מדינה נידחת משדרת בלווין, ישראל מזניחה את הנושא!
הייתי מצפה לראות את הערוצים הישראלים בהטובירד , פשוט מחדל של קברניטי הענף וממשלת ישראל!...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
מסכים לגמרי. אבל האם ראית את זה?asaf23 כתב:בזמן שכל מדינה נידחת משדרת בלווין, ישראל מזניחה את הנושא!
הייתי מצפה לראות את הערוצים הישראלים בהטובירד , פשוט מחדל של קברניטי הענף וממשלת ישראל!...
אם זה יקרה כצפוי, אז תהיה הסברה ישראלית...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא הבנתי בדיוק מה אתה מבקש - שהמדינה תממן ותפיק ערוץ יעודי להסברה?
כמו אלג'זירה? או נניח שידורי החדשות בעברית של הטלויזיה הירדנית בזמנו?
כמו אלג'זירה? או נניח שידורי החדשות בעברית של הטלויזיה הירדנית בזמנו?
עופר , המדינה מממנת את ערוץ אחד וראשות השידור שאינם שונים מערוצי הסברה/תעמולה שלטונית אחרים בעולם. כל שדרוש הוא שהשידורים יועברו בלויין כדי לשכנע את המשוכנעים ברחבי העולם. ההחלטה להפסיק את השידור נבעה מקושי תקציבי ולא שיקול ענייני אחר.
שהערוצים הישראלים ישודרו בהוטבירד, כמו ששאר המדינות באזור עושות.oferlaor כתב:לא הבנתי בדיוק מה אתה מבקש - שהמדינה תממן ותפיק ערוץ יעודי להסברה?
כמו אלג'זירה? או נניח שידורי החדשות בעברית של הטלויזיה הירדנית בזמנו?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
amiti
למה צריך לשכנע את המשוכנעים? הם כבר משוכנעים...
ערוץ 1 עילג ובאיכות מזעזעת (הפקה + תוכן) בהחלט לא ישנו את המצב הזה. בוודאי לא כשהשידורים בעברית...
חבל על בזבוז הכסף, זו מחשבה בולשיביקית שמישהו יאמין לערוץ פטריוטי כיום...
ערוץ 1 עילג ובאיכות מזעזעת (הפקה + תוכן) בהחלט לא ישנו את המצב הזה. בוודאי לא כשהשידורים בעברית...
חבל על בזבוז הכסף, זו מחשבה בולשיביקית שמישהו יאמין לערוץ פטריוטי כיום...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

asaf23,
האפקטיביות של ערוצי הסברה מאוד נמוכה.
האפקטיביות של ערוצי הסברה מאוד נמוכה.
ארצות הברית הינה אחת ממפעילות ערוצי ההסברה הגדולה בעולם, זה לא תחום ששייך רק למדינות ערביות.oferlaor כתב:כמו אלג'זירה? או נניח שידורי החדשות בעברית של הטלויזיה הירדנית בזמנו?...
כל שכנותינו משדרות בהוטבירד. ואני לא דיברתי רק על ערוץ 1. מחדל בעיניי.oferlaor כתב:amiti
חבל על בזבוז הכסף, זו מחשבה בולשיביקית שמישהו יאמין לערוץ פטריוטי כיום......
עזוב את זה שאין ערוץ תעמולה, למה אי אפשר לעשות blind scan ולקבל את הערוצים ישר, בלי לכתוב את המקבצי ערוצים ידנית?? ולמה לעזאזל אי אפשר להוסיף את ערוץ 23 ועוד ערוצים שיצורפו לDTT??
EPG נורמלי בעברית ואנגלית, אי אפשר לדבר על זה בכלל..
EPG נורמלי בעברית ואנגלית, אי אפשר לדבר על זה בכלל..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

asaf23,
העובדה שיש מדינות שכנות שלנו שמשדרות ב- Hotbird, לא אומר שגם אנחנו צריכים לשדר שם. על איזה תחנות בדיוק אתה מדבר?
העובדה שיש מדינות שכנות שלנו שמשדרות ב- Hotbird, לא אומר שגם אנחנו צריכים לשדר שם. על איזה תחנות בדיוק אתה מדבר?
אין חשיבות לשפה. תמונה שווה אלף מילים.oferlaor כתב:amiti
חבל על בזבוז הכסף, זו מחשבה בולשיביקית שמישהו יאמין לערוץ פטריוטי כיום......
עבור לערוץ הפלסטיני, למרות שלא מבינים את השפה, זה נראה כאילו הם הקורבנות בסיפור הזה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

asaf23,
יש דבר כזה שנקרא בפירוש ערוצי פרופגנדה והערוצים שציינת אינן כאלו. גם שידור הערוצים הללו מעל הלווין לא יתרום במאומה למצב ההסברתי של מה שמתרחש כאן. זה מחדל רק בעיניך.
יש דבר כזה שנקרא בפירוש ערוצי פרופגנדה והערוצים שציינת אינן כאלו. גם שידור הערוצים הללו מעל הלווין לא יתרום במאומה למצב ההסברתי של מה שמתרחש כאן. זה מחדל רק בעיניך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

asaf23,
במקרה אני עובד בתחום והדברים שלי מגיעים ממידע מבוסס של מפעילי ערוצים שכאלה.
במקרה אני עובד בתחום והדברים שלי מגיעים ממידע מבוסס של מפעילי ערוצים שכאלה.