התחדשתי ברמקולים חדשים ואני ממש מרוצה מהם...תמונות חדשות בסוף...
ה"מחלה" שוב התעוררה לאחרונה והפעם החלטתי לשדרג את הרמקולים הקדמיים שהיו לי morel octwin לאחר אינספור אודישיניים החלטתי לשדרג אותם למורל signature יחד עם הסאבים... מה אני אגיד. השיפור דרמתי ביותר. איזה סאונד מדהים. קולע בדיוק לטעמי האישי. אני מניח שלאחר תקופת ה break in הם ישתפרו טיפה יותר. בכל מקרה גם הסנטר והאחוריים שלי הם של מורל מאותה הסדרה. והם נשמענים ממש טוב גם בסטריאו וגם בק"ב. כרגע הם משודכים לרסיבר פיוניר lx82 ונגן בלו ריי פיוניר lx-52 והתוצאה לא רעה בכלל
לא מזמן הוספתי גם פטיפון REGA RP3 המשודרג ואני ממש מרוצה ממנו... היום גם רכשתי dac hiface2 שיחובר למחשב ה imac שלי בעזרת כבל קואקס 10 מטר. יש לי אוסף אלבומים לא רע בכלל על המק. כמובן שגם תוכנת puremusic רכשתי עבור ה itunes ובעזרת האייפאד ניתן לשלוט באייטיונז בעזרת תוכנת שליטה
בקיצור אני ממש מבסטו ומרוצה מהסאונד, ונראה לי שבעוד חצי שנה אני אוסיף גם מגבר אינטגרייטד לרסיבר הקיים. אולי האנטם 225 ואולי ההגל h100
לא מזמן הוספתי גם פטיפון REGA RP3 המשודרג ואני ממש מרוצה ממנו... היום גם רכשתי dac hiface2 שיחובר למחשב ה imac שלי בעזרת כבל קואקס 10 מטר. יש לי אוסף אלבומים לא רע בכלל על המק. כמובן שגם תוכנת puremusic רכשתי עבור ה itunes ובעזרת האייפאד ניתן לשלוט באייטיונז בעזרת תוכנת שליטה
בקיצור אני ממש מבסטו ומרוצה מהסאונד, ונראה לי שבעוד חצי שנה אני אוסיף גם מגבר אינטגרייטד לרסיבר הקיים. אולי האנטם 225 ואולי ההגל h100
נערך לאחרונה על ידי Golan38 ב 13/11/2012 18:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתחדש ותהנה

- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
תתחדש גולן
אנחנו הקוראים לא יכולים לשמוע, אבל לפחות וויזואלית, זה נראה מרשים מאוד
אנחנו הקוראים לא יכולים לשמוע, אבל לפחות וויזואלית, זה נראה מרשים מאוד
רמקול מצויין בכל היבט... רמת הפירוט שלו מרשימה. והעובדה שיש לו 2 וופרים בקוטר 9 אינטש גורמת לו להוציא באסים כל כך נעימים ומדוייקים. פשוט תענוג להקשיב בהם למוסיקה
Bang Bang Shoot you dead. shoot my lover in the head
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
רמקולים מדהימים ............... לדעתי מהטובים ביותר שיש בין המדפיים. לאחר ששמעתי אותם לא המשכתי לבדוק וקניתי.
אצלי הם בחדר קטן 10 מ"ר ובלי הסאבים.
אם תרצה אנטם 225 אני מכיר מישהו שמוכר במצב חדש ואפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות ............
אצלי הם בחדר קטן 10 מ"ר ובלי הסאבים.
אם תרצה אנטם 225 אני מכיר מישהו שמוכר במצב חדש ואפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות ............
- efi1965
-
- חבר ותיק

כרגע אני לא מרגיש חסרון בתחום הנמוך, הכל רועד מאוד אם תשאל את אישתי..........
אבל בכל מקרה החדר הוא 10 מ' אבל בתכלס עם הארון, הספריה, המיטה ....... נהיה ממנו חצי חדר.
מרחק השמיעה שלי מהרמקולים הוא כמטר וחצי וזה גם המרחק ביניהם כך שכרגע הכל אידיאלי.
אבל בכל מקרה החדר הוא 10 מ' אבל בתכלס עם הארון, הספריה, המיטה ....... נהיה ממנו חצי חדר.
מרחק השמיעה שלי מהרמקולים הוא כמטר וחצי וזה גם המרחק ביניהם כך שכרגע הכל אידיאלי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
השעון הזה עמד שם לכמה דקות בלי סיבה... בכל מקרה העפתי אותו לצדN1957 כתב:תתחדש ותהנה, רמקול מדהים.
שמעתי אותו בכמה הזדמויות, פשוט היה לי קשה לעזוב את המקום.
האם לא מפריע לך השעון הקטן מול הרמקול השמאלי של הסנטר?
מאחל לך הרבה שעות של כייף ממוזיקה....
כשאני אסדר קצת את החדר אני אעלה תמונות חדשות איכותיות יותר
לגבי הרמקול, אני ממש מאוהב ברמקול הזה ובסאונד שהוא מפיק. בול לטעמי וזה מה שהכי חשוב
עוד חודש חודשיים שהרמקול יסיים את תקופת ה break in הוא ישמע אפילו טוב יותר.
כרגע אני ממש מחכה ל usb hiface2 שאמור להגיע בימים הקרובים... יש לי אוסף נחמד של מוסיקה על ה imac כמובן שהכל מקודד ל apple lossless ומביקורות שקראתי הבנתי שהוא אמור לתת לי מענה לצרכים שלי
מה שכן ברגע שאני אוסיף מגבר סטריאו למערכת הקיימת אני יודע שאיכות הסאונד תשתפר פלאים, למרות שגם כרגע שומעים טוב מאד
תתחדש
נראים מעולה וזו גם גאווה כחול לבן.
לגבי ה-805, כנראה שזה עניין של סט-אפ. אני שמעתי את הקודמים (לא הדיאמונד) עם מגבר וסידי של מיוזיקל פידליטי וזו הייתה אחת משלוש המערכות הכי טובות ששמעתי.
לגבי ה-805, כנראה שזה עניין של סט-אפ. אני שמעתי את הקודמים (לא הדיאמונד) עם מגבר וסידי של מיוזיקל פידליטי וזו הייתה אחת משלוש המערכות הכי טובות ששמעתי.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- efi1965
-
- חבר ותיק

למה בחרת ב usb hiface2 ?Golan38 כתב:השעון הזה עמד שם לכמה דקות בלי סיבה... בכל מקרה העפתי אותו לצדN1957 כתב:תתחדש ותהנה, רמקול מדהים.
שמעתי אותו בכמה הזדמויות, פשוט היה לי קשה לעזוב את המקום.
האם לא מפריע לך השעון הקטן מול הרמקול השמאלי של הסנטר?
מאחל לך הרבה שעות של כייף ממוזיקה....
כשאני אסדר קצת את החדר אני אעלה תמונות חדשות איכותיות יותר
לגבי הרמקול, אני ממש מאוהב ברמקול הזה ובסאונד שהוא מפיק. בול לטעמי וזה מה שהכי חשוב
עוד חודש חודשיים שהרמקול יסיים את תקופת ה break in הוא ישמע אפילו טוב יותר.
כרגע אני ממש מחכה ל usb hiface2 שאמור להגיע בימים הקרובים... יש לי אוסף נחמד של מוסיקה על ה imac כמובן שהכל מקודד ל apple lossless ומביקורות שקראתי הבנתי שהוא אמור לתת לי מענה לצרכים שלי
מה שכן ברגע שאני אוסיף מגבר סטריאו למערכת הקיימת אני יודע שאיכות הסאונד תשתפר פלאים, למרות שגם כרגע שומעים טוב מאד...