רמקולים למחשב ולטלויזיה.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
elroe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.
אני מחפש רמקולים שאני אוכל לחבר גם למחשב וגם לטלויזיה, אני לא מבין כל כך במספרים ועוצמות אז אם תוכלו לעזור לי באופן ענייני בלבד כדי שאני לא אלך לאיבוד.
חשוב לי מאוד שיהיה באס אני מחפש רמקולים שיתנו לי את הרעד הזה של הבאס ומצד שני שלא יהיו ממש גדולים.
אין לי טווח מחירים אבל אני לא מחפש להתפרע.

תודה מראש על העזרה!

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

אתה מעוניין בסט של 5.1? איך אתה מתכוון לחבר רמקולים לטלויזיה? איך אתה מנגן את התכנים - דרך המחשב רק?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

elroe כתב:אין לי טווח מחירים אבל אני לא מחפש להתפרע.
...
מה זה מבחינתך "להתפרע"?

יש אנשים שמבחינתם 1,000 ש"ח זה סכום מטורף של כסף, ויש אנשים שיוציאו גם 10,000 ש"ח על זוג רמקולים בלי למצמץ...

elroe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

ככה לדימה אין לי מושג מה זה אומר 5.1, לגבי איך אני מתכוון לחבר רמקולים לטלויזיה אני לא ממש יודע אולי אין דבר כזה רמקול שמתחבר גם לטלויזיה וגם למחשב, פשוט רציתי רמקולים חזקים שאני אוכל לשמוע מוזיקה דרך המחשב כי שם בדרך כלל נמצאת המוזיקה שלי. ולחבר לטלויזיה כדי לראות סרטים.

לepony הכיוון הוא ממש לא 10,000שקל עד 1000 שקל זה בסדר, תראה אני לא מחפש משהו מקצועי רק חשוב לי שיהיה באס טוב וכמובן שהמוזיקה תתנגן באיכות טובה.

תודה!!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #5 

ב-1,000 ש"ח הכי טוב שיש זה רמקולים למחשב של לוג'יטק או מיקרולאב.

elroe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אפשר את הדגם שלהם כדי שאוכל לברר עליהם קצת יותר

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #7 

מיקרולאב SOLO 7C

elroe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

יש עוד אופציות? אולי רמקולים יותר קטנים, פשוט ראיתי תמונה של אלה והם נראים ממש מגושמים..

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #9 

אז אולי כדאי ללכת על מערכת 2.1 עם סאב בנפרד, כי רוב הסיכויים שזוג רמקולים קטנים בלבד לא ייתן לך את הבאס שאתה מחפש...

בקטגוריה הזאת יש את הלוג'יטק Z623, את האלטק לנסינג MX6021 ואת ההרמן קרדון SOUNDSTICKS III.

אם אתה מתעקש על זוג רמקולים בלבד, שווה לבדוק גם את ה-AUDIOENGINE A2 ואפילו קיבלו ביקורת חיובית מאוד פה באתר.

elroe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

אתה יכול להסביר לי אולי מה זה 2.1 ומה זה 5.1?
ואין לי בעיה לקנות 5 רמקולים אבל אתה יודע שיהיה לי איזה טעם עיצובי.. (:

בכל מקרה תודה רבה לך על העזרה!!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #11 

ה-"1." זה ציון של סאבוופר - רמקול ייעודי נפרד המיועד לטיפול ספציפי בבאסים. "2" ו-"5" זה מספר הרמקולים "הרגילים" - 2 מייצג זוג רמקולים (סטריאו), ו-5 מייצג 5 רמקולים (סראונד: שני קדמיים מימין ומשמאל, רמקול סנטר במרכז - מתחת או מעל המסך בד"כ - ושני רמקולים בצדדים או מאחורה...)

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #12 

בין הלוגיטק Z623 לHK SOUNDSTICK 3 מה הייתם ממליצים למי שלא אכפת לו מהעיצוב (המדהים) של הסאונדסטיק? (רמקולים למשרד)
על הנייר הלוגיטק הוא הוא 200 RMS שלמישהו כמוני שלא מבין זה נראה הרבה הרבה יותר מהנתונים של ה HK.

אז כמו שאשתי אומרת הרבה פעמים לפני שהיא קונה משהו. זה מוסיף. אני לא יודעת מה זה מוסיף אבל זה בהחלט מוסיף. אז מה עדיף? ה HK יותר יקר ועל הנייר עם יכולות יותר נמוכות. הלוגיטק יותר זול ועם RMS יותר גבוה שזה בטח מוסיף. לא יודע מה זה מוסיף אבל זה בטח מוסיף.כמו גם בתחום הטלוויזיות ששם זה שכל הטלוויזיות HD ממש לא אומר שרואים בכולן אותו דבר :-) אז ברור לי שהמספרים לא מספרים את הסיפור המלא. מה הייתם בוחרים מבין השניים? השימוש האישי שלי הוא מוסיקה (פופ, רוק)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”