רמקולים למחשב ולטלויזיה.
שלום.
אני מחפש רמקולים שאני אוכל לחבר גם למחשב וגם לטלויזיה, אני לא מבין כל כך במספרים ועוצמות אז אם תוכלו לעזור לי באופן ענייני בלבד כדי שאני לא אלך לאיבוד.
חשוב לי מאוד שיהיה באס אני מחפש רמקולים שיתנו לי את הרעד הזה של הבאס ומצד שני שלא יהיו ממש גדולים.
אין לי טווח מחירים אבל אני לא מחפש להתפרע.
תודה מראש על העזרה!
אני מחפש רמקולים שאני אוכל לחבר גם למחשב וגם לטלויזיה, אני לא מבין כל כך במספרים ועוצמות אז אם תוכלו לעזור לי באופן ענייני בלבד כדי שאני לא אלך לאיבוד.
חשוב לי מאוד שיהיה באס אני מחפש רמקולים שיתנו לי את הרעד הזה של הבאס ומצד שני שלא יהיו ממש גדולים.
אין לי טווח מחירים אבל אני לא מחפש להתפרע.
תודה מראש על העזרה!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה זה מבחינתך "להתפרע"?elroe כתב:אין לי טווח מחירים אבל אני לא מחפש להתפרע....
יש אנשים שמבחינתם 1,000 ש"ח זה סכום מטורף של כסף, ויש אנשים שיוציאו גם 10,000 ש"ח על זוג רמקולים בלי למצמץ...
ככה לדימה אין לי מושג מה זה אומר 5.1, לגבי איך אני מתכוון לחבר רמקולים לטלויזיה אני לא ממש יודע אולי אין דבר כזה רמקול שמתחבר גם לטלויזיה וגם למחשב, פשוט רציתי רמקולים חזקים שאני אוכל לשמוע מוזיקה דרך המחשב כי שם בדרך כלל נמצאת המוזיקה שלי. ולחבר לטלויזיה כדי לראות סרטים.
לepony הכיוון הוא ממש לא 10,000שקל עד 1000 שקל זה בסדר, תראה אני לא מחפש משהו מקצועי רק חשוב לי שיהיה באס טוב וכמובן שהמוזיקה תתנגן באיכות טובה.
תודה!!
לepony הכיוון הוא ממש לא 10,000שקל עד 1000 שקל זה בסדר, תראה אני לא מחפש משהו מקצועי רק חשוב לי שיהיה באס טוב וכמובן שהמוזיקה תתנגן באיכות טובה.
תודה!!
- epony
- חבר במועדון 10K

ב-1,000 ש"ח הכי טוב שיש זה רמקולים למחשב של לוג'יטק או מיקרולאב.
- epony
- חבר במועדון 10K

מיקרולאב SOLO 7C
- epony
- חבר במועדון 10K

אז אולי כדאי ללכת על מערכת 2.1 עם סאב בנפרד, כי רוב הסיכויים שזוג רמקולים קטנים בלבד לא ייתן לך את הבאס שאתה מחפש...
בקטגוריה הזאת יש את הלוג'יטק Z623, את האלטק לנסינג MX6021 ואת ההרמן קרדון SOUNDSTICKS III.
אם אתה מתעקש על זוג רמקולים בלבד, שווה לבדוק גם את ה-AUDIOENGINE A2 ואפילו קיבלו ביקורת חיובית מאוד פה באתר.
בקטגוריה הזאת יש את הלוג'יטק Z623, את האלטק לנסינג MX6021 ואת ההרמן קרדון SOUNDSTICKS III.
אם אתה מתעקש על זוג רמקולים בלבד, שווה לבדוק גם את ה-AUDIOENGINE A2 ואפילו קיבלו ביקורת חיובית מאוד פה באתר.
- epony
- חבר במועדון 10K

ה-"1." זה ציון של סאבוופר - רמקול ייעודי נפרד המיועד לטיפול ספציפי בבאסים. "2" ו-"5" זה מספר הרמקולים "הרגילים" - 2 מייצג זוג רמקולים (סטריאו), ו-5 מייצג 5 רמקולים (סראונד: שני קדמיים מימין ומשמאל, רמקול סנטר במרכז - מתחת או מעל המסך בד"כ - ושני רמקולים בצדדים או מאחורה...)
בין הלוגיטק Z623 לHK SOUNDSTICK 3 מה הייתם ממליצים למי שלא אכפת לו מהעיצוב (המדהים) של הסאונדסטיק? (רמקולים למשרד)
על הנייר הלוגיטק הוא הוא 200 RMS שלמישהו כמוני שלא מבין זה נראה הרבה הרבה יותר מהנתונים של ה HK.
אז כמו שאשתי אומרת הרבה פעמים לפני שהיא קונה משהו. זה מוסיף. אני לא יודעת מה זה מוסיף אבל זה בהחלט מוסיף. אז מה עדיף? ה HK יותר יקר ועל הנייר עם יכולות יותר נמוכות. הלוגיטק יותר זול ועם RMS יותר גבוה שזה בטח מוסיף. לא יודע מה זה מוסיף אבל זה בטח מוסיף.כמו גם בתחום הטלוויזיות ששם זה שכל הטלוויזיות HD ממש לא אומר שרואים בכולן אותו דבר
אז ברור לי שהמספרים לא מספרים את הסיפור המלא. מה הייתם בוחרים מבין השניים? השימוש האישי שלי הוא מוסיקה (פופ, רוק)
על הנייר הלוגיטק הוא הוא 200 RMS שלמישהו כמוני שלא מבין זה נראה הרבה הרבה יותר מהנתונים של ה HK.
אז כמו שאשתי אומרת הרבה פעמים לפני שהיא קונה משהו. זה מוסיף. אני לא יודעת מה זה מוסיף אבל זה בהחלט מוסיף. אז מה עדיף? ה HK יותר יקר ועל הנייר עם יכולות יותר נמוכות. הלוגיטק יותר זול ועם RMS יותר גבוה שזה בטח מוסיף. לא יודע מה זה מוסיף אבל זה בטח מוסיף.כמו גם בתחום הטלוויזיות ששם זה שכל הטלוויזיות HD ממש לא אומר שרואים בכולן אותו דבר