בעיה בפיצול DVI
שלום,
ברצוני לפצל יציאת DVI שיש מהמחשב השולחני שלי לשני מסכים (האחד עם כניסת DVI והשני HDMI).
אני מעוניין לצפות בשני המסכים בו זמנית באותה התמונה.
יש ברשותי מפצל DVI (שרכתי מebay), כבל DVI לDVI (גם כן נרכש מebay) וכבל DVI ל HDMI.
כשאני מחבר את הכבלים ישירות מהמחשב לאחד המסכים הכל עובד, מה שאומר שהכבלים תקינים.
כשחיברתי את אחד המשכים דרך המפצל אל המחשב (כבל DVI לDVI מהמסך אל המפצל וצידו השני של המפצל ליציאת DVI של המחשב),
הפעלתי את המחשב וראיתי תמונה מרוצדת וקופתנית לכמה שניות ואז מסך שחור לחלוטין!
ומאז זה המצב אני לא רואה כלום, המסך שחור.
גם בחיבור המסך השני דרך המפצל (עם הכבל DVI ל HDMI) אינני רואה כלום!
שאלתי היא האם המפצל פשוט לא תקין? האם זה הגיוני שהוא נשרף או משהו כזה? כי זה בסך חוטים שמחוברים במקביל..
ועוד משהו אחד, כבל הDVI לDVI שהזמנתי מebay הוא כבל ללא שני ממירים כאלו שיש בדרך כלל בקצוות החוטים (מהקשאה הגלילית שיש לפני יציאת הכבל), אם אני לא טועה זה קשור להעברת המידעה בצורת LVDS. בכל מקרה לכבל הזה אין את שני השניים האלו, האם זה קשור למקרה שהמפצל נשרף? והאם הייתם ממליצים לעבוד עם כבל כזה ללא ממירים.. מבחינת איכות העברת הנתונים, הגנה על המסך בפני זרמים גבוהים וכו'..?
ברצוני לפצל יציאת DVI שיש מהמחשב השולחני שלי לשני מסכים (האחד עם כניסת DVI והשני HDMI).
אני מעוניין לצפות בשני המסכים בו זמנית באותה התמונה.
יש ברשותי מפצל DVI (שרכתי מebay), כבל DVI לDVI (גם כן נרכש מebay) וכבל DVI ל HDMI.
כשאני מחבר את הכבלים ישירות מהמחשב לאחד המסכים הכל עובד, מה שאומר שהכבלים תקינים.
כשחיברתי את אחד המשכים דרך המפצל אל המחשב (כבל DVI לDVI מהמסך אל המפצל וצידו השני של המפצל ליציאת DVI של המחשב),
הפעלתי את המחשב וראיתי תמונה מרוצדת וקופתנית לכמה שניות ואז מסך שחור לחלוטין!
ומאז זה המצב אני לא רואה כלום, המסך שחור.
גם בחיבור המסך השני דרך המפצל (עם הכבל DVI ל HDMI) אינני רואה כלום!
שאלתי היא האם המפצל פשוט לא תקין? האם זה הגיוני שהוא נשרף או משהו כזה? כי זה בסך חוטים שמחוברים במקביל..
ועוד משהו אחד, כבל הDVI לDVI שהזמנתי מebay הוא כבל ללא שני ממירים כאלו שיש בדרך כלל בקצוות החוטים (מהקשאה הגלילית שיש לפני יציאת הכבל), אם אני לא טועה זה קשור להעברת המידעה בצורת LVDS. בכל מקרה לכבל הזה אין את שני השניים האלו, האם זה קשור למקרה שהמפצל נשרף? והאם הייתם ממליצים לעבוד עם כבל כזה ללא ממירים.. מבחינת איכות העברת הנתונים, הגנה על המסך בפני זרמים גבוהים וכו'..?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
ללא קשר אין לך כמה יציאות בכרטיס המסך ? למה אתה לא משתמש בהן ומבצע CLONE ?
ודי ענית למה ששאלת, אם הכבלים תקינים אז המפצל לא.
ודי ענית למה ששאלת, אם הכבלים תקינים אז המפצל לא.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
לVGA אני לא יחבר כי הוא לא תומך רזולוציה גבוה, אבל כן יש לי עוד יציאה של HDMI בכרטיס מסך.
הנסיון הראשון שלי היה לחבר כל מסך ביציאה נפרדת, רק שלא הצלחתי לראות בשני המסכים תמונה, אז הנחתי שיש בעיה לעבוד בצורה כזאת.
איך אני מאפשר תמונה זהה כאשר מחוברים לשני היציאות הדיגיטליות לכרטיס המסך?
הנסיון הראשון שלי היה לחבר כל מסך ביציאה נפרדת, רק שלא הצלחתי לראות בשני המסכים תמונה, אז הנחתי שיש בעיה לעבוד בצורה כזאת.
איך אני מאפשר תמונה זהה כאשר מחוברים לשני היציאות הדיגיטליות לכרטיס המסך?
אין מניעה מבחינת רזולוציה להשתמש ב-VGA, אבל אם יש לך HDMI, מה טוב.abalbert1 כתב:לVGA אני לא יחבר כי הוא לא תומך רזולוציה גבוה, אבל כן יש לי עוד יציאה של HDMI בכרטיס מסך.
איך אני מאפשר תמונה זהה כאשר מחוברים לשני היציאות הדיגיטליות לכרטיס המסך?...
באפליקציית השליטה בהגדרות כרטיס המסך יש להגדיר שימוש בשני מסכים (כאשר שניהם מחוברים), ושכפול תמונה (CLONE).
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
אני חייב להגיד לך שVGA לא מעביר רזולציית HD. זה שהוא יכול לתמוך זה משהו אחר..shayf כתב:אין מניעה מבחינת רזולוציה להשתמש ב-VGA, אבל אם יש לך HDMI, מה טוב.abalbert1 כתב:לVGA אני לא יחבר כי הוא לא תומך רזולוציה גבוה, אבל כן יש לי עוד יציאה של HDMI בכרטיס מסך.
באפליקציית השליטה בהגדרות כרטיס המסך יש להגדיר שימוש בשני מסכים (כאשר שניהם מחוברים), ושכפול תמונה (CLONE)....
אבל הרזולוציה הטבעית המקסימלית שלו היא 640x480.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
VGA או ליתר דיוק מחבר d-sub תומך רזולוציית hd ויותר אבל בסינגל אנאלוגי ולא דיגיטלי. פשוט תחבר.abalbert1 כתב:אני חייב להגיד לך שVGA לא מעביר רזולציית HD. זה שהוא יכול לתמוך זה משהו אחר..shayf כתב:אין מניעה מבחינת רזולוציה להשתמש ב-VGA, אבל אם יש לך HDMI, מה טוב.abalbert1 כתב:לVGA אני לא יחבר כי הוא לא תומך רזולוציה גבוה, אבל כן יש לי עוד יציאה של HDMI בכרטיס מסך.
באפליקציית השליטה בהגדרות כרטיס המסך יש להגדיר שימוש בשני מסכים (כאשר שניהם מחוברים), ושכפול תמונה (CLONE)....
אבל הרזולוציה הטבעית המקסימלית שלו היא 640x480....
VGA המונח הוא באמת מציין רזולוציה אבל כולם משתמשים בכינוי גם למחבר.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לרוב ניתן לפתור את בעית סנכרון בפיצול DVI על ידי שימוש בDVI עם סנכרון אוטומטי EDID אשר משווה את הרזולוציות ומאלץ את כרטיס מסך להציג רזולוציה גבוהה בשני מסכים ללא עיוות או איבוד מידע...
אומנם מפצל כזה יקר יותר, אך בהחלט שווה את ההשקעה...
http://www.kramerelectronics.com/produc ... p?pid=1399
אומנם מפצל כזה יקר יותר, אך בהחלט שווה את ההשקעה...
http://www.kramerelectronics.com/produc ... p?pid=1399