אהלן מכובדיי
אני חיפשתי סטרימר שאפשר לחבר אליו הארדדיסק חיצוני במהירות USB 3.0 (יש לי MyBook כבר במהירות הזו ולא בא לי להוריד אותו ברמה)
תפסו את עיני משיקולים של מחיר ותמורה השניים הבאים, אם מישהו שמבין יוכל להציץ ולהציף לי אולי דברים שחסרים בהם שחשוב שיהיו, אשמח לדעת. כמו כן, אם מישהו התנסה עם אחד מהם ויש לו יתרונות או חסרונות למנות, גם אשמח.
הראשון זה Egreate R65 3D
והשני זה 1080p USB 3.0 MKV Network Media Player Himedia HD600B
מה אומרים?
בקשה לסיוע - מחפש מזרימדיה התומך ב USB 3.0
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
kumetix,
ברוך הבא לאתר
הפרדתי את ההודעה שלך מהשרשור בו פרסמת. אין סיבה לנצל שרשורים ישנים, בפרט כשהשאלה שלך לא קשורה לנושא, והיא בהחלט ראויה לשרשור משלה...
אני לא מספיק מעודכן בתחום מזרימי המדיה כדי לענות לך (וזו לא שעה להתחיל ללמוד), אבל כך אני בטוח שיימצא מי שיענה לך (יותר מאשר כשהשאלה קבורה בשרשור לא-לה).
אורי
ברוך הבא לאתר
הפרדתי את ההודעה שלך מהשרשור בו פרסמת. אין סיבה לנצל שרשורים ישנים, בפרט כשהשאלה שלך לא קשורה לנושא, והיא בהחלט ראויה לשרשור משלה...
אני לא מספיק מעודכן בתחום מזרימי המדיה כדי לענות לך (וזו לא שעה להתחיל ללמוד), אבל כך אני בטוח שיימצא מי שיענה לך (יותר מאשר כשהשאלה קבורה בשרשור לא-לה).
אורי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
kumetix,
ניתן למצוא בדביק מספר סטרימרים עם USB 3.0
אגב, אין שום יתרון לסטרימר עם USB 3.0 מעבר לחיבור עצמו אשר לא תורם כאשר יושבים לראות סרט.
ניתן למצוא בדביק מספר סטרימרים עם USB 3.0
אגב, אין שום יתרון לסטרימר עם USB 3.0 מעבר לחיבור עצמו אשר לא תורם כאשר יושבים לראות סרט.