שלום לכולם,
אני מקווה שאני שואל במקום הנכון .
חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI .
יש לי כאטיס מסך ATI radeon HD5450 ויש לו יציאת HDMI.
כמו כן אני משתמש בעידן פלוס.
ברגע שאני מקנפג את כרטיס המסך לשכפל את התצוגה מהמסך לטלויזיה אני רואה ירידה חדשה באיכות התמונה של עידן פלוס והוא מתחיל לקרטע.
ברגע שאני מנטרל את השכפול של התצוגה המצב חוזר לנורמל .
למישהו יש מושג למה ? איך מטפלים בזה ?
תודה
צביקה
ירידה חדה באיכות הטלויזיה לאחר חיבור כבל HDMI מהמחשב
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה מדבר ממש על קרטוע? או שהאיכות יורדת? אתה מדבר מבחינת רזולוציה? או בעיות אחרות?
אם אתה מכוון את התצוגה רק על הטלויזיה הכל תקין?
אם אתה מכוון את התצוגה רק על הטלויזיה הכל תקין?
אני מדבר על ירידה באיכות וחוזק האות ביותר מ 20%Itay_Pollak כתב:אתה מדבר ממש על קרטוע? או שהאיכות יורדת? אתה מדבר מבחינת רזולוציה? או בעיות אחרות?
אם אתה מכוון את התצוגה רק על הטלויזיה הכל תקין?...
ואז גם מתחילים קירטועים ופיקסלים על המסך .
צביקה, לא הבנתי את הסביבה שאתה מתאר:
יש לך עידן+ שאתה קולט דרך המחשב? זה USB stick?
אני מסיק שאתה אומר "שכפול" כמצב שאתה מוצא גם דרך HDMI וגם למסך מחשב דרך כבל אחר (DVI? VGA?)
וידאת שיש לך את הדרייבר האחרון המעודכן?
מאתר היצרן:
Driver version 8.66 (Catalyst 9.10) or above is required to support ATI Eyefinity technology
דבר אחרון: האם שתי המסכים שלך באותה רזולוציה? אם לא, יכול להיות שהכרטיס מנסה לבצע upscaling ביציא HDMI, תסתכל ב-Catalyst האם scaling מאופשר או לא (בקוצה My Digital flat Panels / Properties)
יש לך עידן+ שאתה קולט דרך המחשב? זה USB stick?
אני מסיק שאתה אומר "שכפול" כמצב שאתה מוצא גם דרך HDMI וגם למסך מחשב דרך כבל אחר (DVI? VGA?)
וידאת שיש לך את הדרייבר האחרון המעודכן?
מאתר היצרן:
Driver version 8.66 (Catalyst 9.10) or above is required to support ATI Eyefinity technology
דבר אחרון: האם שתי המסכים שלך באותה רזולוציה? אם לא, יכול להיות שהכרטיס מנסה לבצע upscaling ביציא HDMI, תסתכל ב-Catalyst האם scaling מאופשר או לא (בקוצה My Digital flat Panels / Properties)