המלצה למייבש כביסה
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
עם עונת הגשמים אני זקוק למייבש
החדר שהוא יעמוד בו הינו עם חלון רפרפה קטן במרחק של כ מטר והמייבש ומעל מכונת הכביסה
ההתלבטות של הינה בין מייבש רגיל (עם צינור פלטה) לאחד עם מעבה
יש למשהו המלצות טובות (יש לי נטייה למוצרי Bosch )?
החדר שהוא יעמוד בו הינו עם חלון רפרפה קטן במרחק של כ מטר והמייבש ומעל מכונת הכביסה
ההתלבטות של הינה בין מייבש רגיל (עם צינור פלטה) לאחד עם מעבה
יש למשהו המלצות טובות (יש לי נטייה למוצרי Bosch )?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
יש לי גם אלקטרולוקס 8ק"ג עם מעבה.
דירוג אנרגטי A או B, עובד מעולה !
המעבה זה פטנט לא נורמאלי, לא צריך צינור וליכלוך.
דירוג אנרגטי A או B, עובד מעולה !
המעבה זה פטנט לא נורמאלי, לא צריך צינור וליכלוך.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אני בעד קונדנסורים (מעבים)- כמה שפחות לפלוט דברים לסביבה, בין אם מדובר באדי מים או אבק.
יש לי אחד חזק ואמין תוצרת AEG שאני מאמין שילווה אותי עוד שנים. לא הכי אסתטי, אבל ממתי צריך אסתטיקה במוצר שתקוע במרפסת שירות
הנה הקישור, מקווה שיעזור. חנן.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737772
יש לי אחד חזק ואמין תוצרת AEG שאני מאמין שילווה אותי עוד שנים. לא הכי אסתטי, אבל ממתי צריך אסתטיקה במוצר שתקוע במרפסת שירות
הנה הקישור, מקווה שיעזור. חנן.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737772
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
למעשה אלקטרולוקס, AEG וזנוסי הן אותה חברה תחת שמות שונים. רוב המוצרים שלהן חופפים עם הבדלים זניחים פה ושם. AEG מיובאת ע"י תדיראן, זנוסי ע"י ראלקו ואלקטרולוקס ע"י מיניליין. במקרה של מייבשים הכי פשוט לבדוק מה הדגם המקביל בכל החברות וללכת על הזול ביותר.
ההמלצה שלי היא ללכת על מייבש עם חיישנים וצג שמראה כמה זמן נותר עד סיום הפעולה ולא על מייבש רגיל שפועל על טיימר. ההבדל במחיר זניח והשיפור באיכות הייבוש ואיכות החיים הוא משמעותי.
חשוב מאד במידת האפשר ועד כמה שהתקציב מאפשר גם ללכת על מייבש עם דירוג אנרגטי B, צריכת החשמל של מייבשים היא גבוהה והחיסכון הוא משמעותי.
קונדנסור זה כבר עניין של צורך, אין שום יתרון משמעותי מעבר לנוחות.
מה שכן, אם קונים קונדנסור רצוי לוודא שהמיכל נמצא בחלק העליון של המייבש (איפה שנמצא תא האבקה במכונת כביסה) ושיש אופציה לניקוז ישירות לביוב. קיימים מייבשי קונדנסור זולים מאד שהמיכל שלהם נמצא בחלק התחתון, הוא קטן מאד ולרוב גם אין אפשרות לחבר צינור ישירות לביוב ואז כל הפעלה של המייבש היא פרוצדורה מעצבנת.
ההמלצה שלי היא ללכת על מייבש עם חיישנים וצג שמראה כמה זמן נותר עד סיום הפעולה ולא על מייבש רגיל שפועל על טיימר. ההבדל במחיר זניח והשיפור באיכות הייבוש ואיכות החיים הוא משמעותי.
חשוב מאד במידת האפשר ועד כמה שהתקציב מאפשר גם ללכת על מייבש עם דירוג אנרגטי B, צריכת החשמל של מייבשים היא גבוהה והחיסכון הוא משמעותי.
קונדנסור זה כבר עניין של צורך, אין שום יתרון משמעותי מעבר לנוחות.
מה שכן, אם קונים קונדנסור רצוי לוודא שהמיכל נמצא בחלק העליון של המייבש (איפה שנמצא תא האבקה במכונת כביסה) ושיש אופציה לניקוז ישירות לביוב. קיימים מייבשי קונדנסור זולים מאד שהמיכל שלהם נמצא בחלק התחתון, הוא קטן מאד ולרוב גם אין אפשרות לחבר צינור ישירות לביוב ואז כל הפעלה של המייבש היא פרוצדורה מעצבנת.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ההמלצה היא מייבש קונדנסור.
כמובן כזה שיש לו צינור חיבור ישיר לביוב כמו למכונת כביסה.
מחברים באופן חד פעמי ולא צריך להתעסק עם זה יותר.
למייבשי קונדנסור יש חיישני לחות וחסכון מיטבי בחשמל.
בוש סימנס שולטים בתחום באופן ברור ודי בצדק.
סוסי עבודה אמינים ואיכותיים.
כמובן כזה שיש לו צינור חיבור ישיר לביוב כמו למכונת כביסה.
מחברים באופן חד פעמי ולא צריך להתעסק עם זה יותר.
למייבשי קונדנסור יש חיישני לחות וחסכון מיטבי בחשמל.
בוש סימנס שולטים בתחום באופן ברור ודי בצדק.
סוסי עבודה אמינים ואיכותיים.