שלום לכולם,
רק היום, אחרי שנתיים שרכשתי את הדירה ובשעה טובה נולדה לנו בת, רציתי לרכוש טלוויזיה לחדר של הבת אולם גיליתי לדאבוני הרב כי בחדר של הבת אין שקע לטלוויזיה (בניין בן 10 שנים-הייתם מאמינים??). בכל מקרה מה שיש בחדר של הבת זה שקעי חשמל וכן שקע טלפון.
ברור לי שאופציה אחת זה לקדוח מהסלון חור לחדר של הבת ושחשמלאי יכין שקע טלוויזיה נוסף (אם כי אציין שמיקום השקע בקדיחה ישירה לא יצא לי במיקום טוב)- זוהי אופציה פחות עדיפה עבורי אך אם לא תהיה לי ברירה זה מה שאעשה.
מעוניין לבדוק האם האופציה הבאה היא אפשרית מבחינה טכנית:
האם ניתן להפוך את השקע של הטלפון לשקע של טלוויזיה ?, אני לא צריך טלפון בחדר שם.
כלומר האם במקרה כבלי התקשורת של הטלפון מגיעים לארון תקשורת ומשם יש גישה לאנטנה לטלוויזיה?
במידה וכן, האם מישהו יודע האם ניתן להעביר כבלים מתאימים לטלוויזיה דרך שקע הטלפון ?
תודה מראש
האם ניתן על שקע טלפון ביתי לחבר שקע של כניסת אנטנה לטלויזיה?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אכן, הכבלים מתרכזים בארון תקשורת. בבית שלך סביר להניח מחוץ לדירה... אם יש לך את הכלים הנדרשים תוכל לזהות את הכבל טלפון שלך בארון, ובמקומו להשחיל כבל RG6 המתאים להעברת אות לכבלים או לווין...ערד כתב:שלום לכולם,
רק היום, אחרי שנתיים שרכשתי את הדירה ובשעה טובה נולדה לנו בת, רציתי לרכוש טלוויזיה לחדר של הבת אולם גיליתי לדאבוני הרב כי בחדר של הבת אין שקע לטלוויזיה (בניין בן 10 שנים-הייתם מאמינים??). בכל מקרה מה שיש בחדר של הבת זה שקעי חשמל וכן שקע טלפון.
ברור לי שאופציה אחת זה לקדוח מהסלון חור לחדר של הבת ושחשמלאי יכין שקע טלוויזיה נוסף (אם כי אציין שמיקום השקע בקדיחה ישירה לא יצא לי במיקום טוב)- זוהי אופציה פחות עדיפה עבורי אך אם לא תהיה לי ברירה זה מה שאעשה.
מעוניין לבדוק האם האופציה הבאה היא אפשרית מבחינה טכנית:
האם ניתן להפוך את השקע של הטלפון לשקע של טלוויזיה ?, אני לא צריך טלפון בחדר שם.
כלומר האם במקרה כבלי התקשורת של הטלפון מגיעים לארון תקשורת ומשם יש גישה לאנטנה לטלוויזיה?
במידה וכן, האם מישהו יודע האם ניתן להעביר כבלים מתאימים לטלוויזיה דרך שקע הטלפון ?
תודה מראש...
לאחר השחלת כבל תחליף את השקע וזהו...
למעשה אם אתה מנוי באחת מחברות כבלים או לווין תוכל לבקש התקנה נוספת בחדר נוסף... גם ככה משלמים על ההתקנה, אז תתן להם להזיע...