מקרן לחדר מואר
שלום חברים, בתור חדש בתחום פשוט הלכתי לאיבוד בסבך הנתונים הטכניים (DLP? )
אני מחפש מקרן לצפיה ממרחק של 4 מ', בחדר שאי אפשר להחשיכו (הסלון שלי מוקף ויטרינות מכל הצדדים)
המקרן יהיה קבוע בתקרה ואמור להחליף את הטלויזיה. אמינות חשובה יותר מאיכות תמונה.
יכול להביא מארה"ב אם זה משתלם. תקציב? כמה שפחות כמובן... לא הייתי רוצה לעבור את ה 5K .
מה מומלץ?
הופ, הופה גנגם סטייל!
תודה, עידו
אני מחפש מקרן לצפיה ממרחק של 4 מ', בחדר שאי אפשר להחשיכו (הסלון שלי מוקף ויטרינות מכל הצדדים)
המקרן יהיה קבוע בתקרה ואמור להחליף את הטלויזיה. אמינות חשובה יותר מאיכות תמונה.
יכול להביא מארה"ב אם זה משתלם. תקציב? כמה שפחות כמובן... לא הייתי רוצה לעבור את ה 5K .
מה מומלץ?
הופ, הופה גנגם סטייל!
תודה, עידו
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
hosq,
בגלל שמקרן אינו מסוגל להקרין שחור, השחורים שתקבל הם למעשה הצבע של מסך ההקרנה יחסית לתאורה שיש כבר בחדר. לדעתי גם בגלל התקציב וגם בגלל החדר הבעייתי, רד ממקרן ולך על מסך LED או פלזמה גדולים ככל שהתקציב יאפשר
בגלל שמקרן אינו מסוגל להקרין שחור, השחורים שתקבל הם למעשה הצבע של מסך ההקרנה יחסית לתאורה שיש כבר בחדר. לדעתי גם בגלל התקציב וגם בגלל החדר הבעייתי, רד ממקרן ולך על מסך LED או פלזמה גדולים ככל שהתקציב יאפשר
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בלתי אפשרי להמליץ על מקרן איכותי + כבלים + מתקן + מסך עם התקציב הזה... ולא דיברנו כלל על התשתית והתקנה...
במצב שלך שלא ניתן להחשיך את החדר והתקציב מוגבל רק מסך טלויזיה LED או פלזמה...
במצב שלך שלא ניתן להחשיך את החדר והתקציב מוגבל רק מסך טלויזיה LED או פלזמה...
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
כדי לצפות במקרן בחדר מואר ולקבל תמונה טובה, אתה צריך מסך שחור דוחה אור.
המסכים האלו מתוצרת SI הם יקרים מאוד.
לעומתם, סוני יצרה בעבר מסכים בטכנולוגיה דומה, שהיו די זולים בגודל 80". בסוף דרכם המסכים האלו מדגם HCS-W80 נמכרו ב100$!!!!!
קשה מאוד להשיג אותם ביד שניה, אבל אם תשיג מסך כזה, זה יפתור לך את הבעיה ותוכל לבקרין עם איזה מקרן שתרצה בחדר מואר.
המסכים האלו מתוצרת SI הם יקרים מאוד.
לעומתם, סוני יצרה בעבר מסכים בטכנולוגיה דומה, שהיו די זולים בגודל 80". בסוף דרכם המסכים האלו מדגם HCS-W80 נמכרו ב100$!!!!!
קשה מאוד להשיג אותם ביד שניה, אבל אם תשיג מסך כזה, זה יפתור לך את הבעיה ותוכל לבקרין עם איזה מקרן שתרצה בחדר מואר.
No place like home.......... Theater