מדריך לקניית מערכת סטריאו איכותית
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
יש לי את המדריך הזה אורגינל!
הכותרת נשמעה לי מוכרת, ואכן יש לי עותק מקורי של המדריך הנ"ל. זה עלון שהופק ע"י סטריאוטיפ לפני כ-20 שנה, ואאל"ט נשלח בזמנו אל מי שהיה ברשימת התפוצה שלהם (כמוני) - בדואר ישראל, לא e-mail...
הם נהגו לשלוח עדכונים תקופתיים עם מוצרים חדשים, סקירות, המלצות וכד' ללקוחותיהם או מי שהצטרף לרשימה שלהם. זה היה נחמד מאד לקבל ולקרוא את העלונים האלה.
מסמך חביב, שנועד מן הסתם לכוון אנשים לרכישת ציוד שהם ייבאו באותה עת. כל המוצרים הנזכרים שם ספציפית יובאו על ידם (Rega, Linn, Creek, Epos, Royd וגם Arcam). למיטב זכרוני, הם גם היו החנות היחידה בארץ אז שהציעה תנאי הדגמה לפי מה שהומלץ בכתבה.
הם נהגו לשלוח עדכונים תקופתיים עם מוצרים חדשים, סקירות, המלצות וכד' ללקוחותיהם או מי שהצטרף לרשימה שלהם. זה היה נחמד מאד לקבל ולקרוא את העלונים האלה.
מסמך חביב, שנועד מן הסתם לכוון אנשים לרכישת ציוד שהם ייבאו באותה עת. כל המוצרים הנזכרים שם ספציפית יובאו על ידם (Rega, Linn, Creek, Epos, Royd וגם Arcam). למיטב זכרוני, הם גם היו החנות היחידה בארץ אז שהציעה תנאי הדגמה לפי מה שהומלץ בכתבה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
... אז זה מסביר מנין לך המדריך הנ"ל
אני מבין שכבר אין לך את אותה מערכת? מה היא כללה אם אתה זוכר ולא אכפת לך לשתף? כלומר איזה מוצר/ים של כל חברה?
אני מבין שכבר אין לך את אותה מערכת? מה היא כללה אם אתה זוכר ולא אכפת לך לשתף? כלומר איזה מוצר/ים של כל חברה?
.Anything can be done, but it's only done if it's done
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יש דווקהdragon כתב:... אז זה מסביר מנין לך המדריך הנ"ל![]()
אני מבין שכבר אין לך את אותה מערכת? מה היא כללה אם אתה זוכר ולא אכפת לך לשתף? כלומר איזה מוצר/ים של כל חברה?...
Linn Keilidh
Rega
דומה לזה אבל עם כפתור ווליום אחד (אני לא יודע דגם)

ARCAM ALPHA 5+
שבדיוק פרסמתי בלוח למסירה (יש כבר דורש)
[img2=550x412]http://www.zen101888.zen.co.uk/hifi/sim ... C04225.JPG[/img2]
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: