נטו או רומבה לבית קרקע במושב עם שטיח מקיר לקיר והמון אבק ולכלוך

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
nat5050 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 339
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

הי,

אני רוצה להביא מארה"ב שואב אבק רובוטי.

השאלה היא איזו פירמה ואיזה דגם - נטו או רומבה- מה יהיה יותר אפקטיבי? מה יתאים לבית קטן (70 מטר) קרקע, עם שטיח מקיר לקיר ובמושב (שזה אומר המון המון אבק ולכלוך מבחוץ)?

הבנתי שהמגרעה של הנטו היא שהוא לא שואב צמוד לפנאלים? מצד שני הוא יותר חזק מהרומבה?

האם למישהו יש ניסיון עם שואב אבק רובוטי ושטיח מקיר לקיר ויכול להמליץ לי בבקשה על דגמים בשתי החברות שיהיו אפקטיבים לבית שכזה עם שטיח מקיר לקיר (שטיח נמוך - לא גבוה - כמו שטיח מקיר לקיר במשרדים).

המון תודה ושבת שלום :)

nat5050 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 339
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

אגב - מישהו ראה את הכתבה על השואבים הרובוטים בעסקים ידיעות אחרונות של סוף השבוע? קטלו שם את הנטו חבל על הזמן.

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #3 

אם יש המון אבק, שום שאב רובוטי לא יעזור לך. הם טובים כדי להפחית את הצורך בטאטוא או כהכנה לשטיפה שבועית, אבל הם לא ידעו להתמודד עם כמויות אבק גדולות.

לגבי הניטו - כבעלים של ניטו (VX-15 שמקביל ל-VX-11 האמריקאי) אני די מרוצה מיכולת השאיבה שלו וההתמודדות שלו עם שני חתולים ושיער ארוך של יושבי הבית. הוא מכסה 80 מ"ר על סוללה אחת, לרוב. הוא די מרעיש, אבל כיון שהוא רץ כשאנחנו לא בבית זה לא מפריע. מבחינת ניווט - אם משאירים משהו על הרצפה (גרב/סמרטוט/צעצוע של החתולים) הוא בסופו של דבר יתקל בו וימשיך איתו (או יעצור ויבכה לעזרה). על זה צריך להקפיד.

הכתבה לדעתי לא תואמת את מה שאני רואה בשטח. לא בדקתי אותו מעולם על שטיחים ואין לי כוונה לעשות זאת, אבל ביתר הפרמטרים אני חושב שעשו לו קצת עוול. מה גם ששמו שם את הדגם החדש/יקר שלו, ומולו את הרומבה עם מחיר נמוך באופן מוזר.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”