שלום לכולם אני חדש כאן ונורא הסתבכתי היום עם מגבר VSX 922 חייב עזרה תודהה..

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
OHADIi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היום רכשתי מגבר של פיוניר VSX 922 עכשיו אני מחבר אותו בHDMI לכרטיס מסך שיוצא גם קול וגם תמונה אבל הקול שהכרטיס מסך מוציא לא נשמע טוב ונשמע חלש עכשיו ברשותי כרטיס קול על הלוח אם מובנה מהדגמים החדשים של אינטל שמוצאים7.1 איך מחברים את זה בHDMI לכרטיס קול כי אין שם יציאה איך זה הולך אני רוצה להשתמש בTURE HDבכרטיס קול יש רק יצאיה אופטית וזה לא עובד עם הרסיבר בבקשה מת לדעת איך זה הולך והכרטיס מסך זה 7850 הסתבכתיי מאוד אשמח לקבל עזרה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

שלום ohadii וברוך הבא.
אין צורך לפרסם את אותה הודעה במספר פורומים (ההודעות הכפולות הוסרו).

פורמטי האודיו החדשים יכולים לצאת רק ב-hdmi. חיבור אופטי ייתן לך רק 5.1, כך שזה לא הפתרון שלך. אגב, ישנם מכשירים שיודעים לחבר סאונד מהאופטי ווידיאו מה-hdmi ליציאה אחת של hdmi אבל אתה מדבר על יחידות שעולות כ-250$.

לדעתי אתה צריך להתרכז בלמה זה נשמע לך חלש ביציאת הHdmi כי זה נראה לי כמו עניין של הגדרה בסך הכל.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #3 

אכן, רק HDMI מעביר את פורמטי האודיו המתקדמים.
זה ממש לא אמור להיות מסובך. הפעולות שאתה צריך לעשות:
1. חבר כבל HDMI מכרטיס המסך 7850 אל כניסת HDMI ברסיבר.
2. חבר כבל HDMI מיציאת הרסיבר אל המסך.
3. הורד והתקן דרייבר עדכני ומלא לכרטיס המסך מהאתר של AMD (ולא מעדכונים אוטומטיים של Windows).
4. עם איזו תוכנה אתה מנסה לעבוד? מקודדים? ההמלצה שלי - נסה לעבוד עם XBMC המצויינת. הורד את אחת מגירסאות ה-Nightly האחרונות, והגדר ב-XBMC שאתה מעוניין לעבוד עם יציאת ה-HDMI ושהרסיבר שלך תומך ב-DTS-HD ו-Dolby TrueHD, בתפריט Audio Output.
בהצלחה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

OHADIi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

קודם כל תודה רבה לשניכים מעריך אותכם על העזרה יש לי WINDOWS MEDIA PLAYER CLSIC הTURE HD דלוק שאני מפעיל סרט נגיד האביר ההפעל
עכשיו יש לי עוד שאלה אז אין לי צורך לקנות כרטיס קול שממנו יצא השמע האם הכרטיס מסך מוציא קול איכותי חשוב לי לדעת? יש לי תמקודדים FFD SHOw ועשיתי תהגדרות

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #5 

כמובן שגם MPC HC + FFDShow מומלצים להעברת DTS-HD ו-TrueHD, כפי שאתה עשית.
לשאלתך - לא, אין צורך לקנות חומרה נוספת. כרטיס המסך כולל כרטיס קול דיגיטלי, שהמוצא שלו מועבר דרך יציאת ה-HDMI של הכרטיס.
הכרטיס בסה"כ מעביר את המידע כמו שהוא באופן דיגיטלי, בדומה לכרטיס רשת, ומי שמפענח את המידע לסיגנל אנלוגי ומגביר אותו זהו הרסיבר.
לכן, אין שום הבדל בחיבור אודיו דיגיטלי בין חומרה זולה לבין כרטיס קול או מסך יקר.
מי ש"אחראי" כאן על האיכות זהו הרסיבר בלבד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”