[b]התחדשתי ויש גם תמונות - NAIM AUDIO + ARCAM+ Le'stro Armonico[/b]
שלום לכולם,
לפני מספר חודשים החלטתי שלאחר תקופה ארוכה מאוד עם מערכת הסטיראו שלי - הגיע הזמן להתחדש ולשפר.
ההתלבטות העיקרית שלי היתה האם ללכת לכיוון מערכת סטיראו , מערכת ק"ב או שילוב.
ההחלטה היתה להישאר צמוד בהתחלה לאהבתי ארוכת השנים- האזנה למוסיקה (סטיראו) , בניית בסיס טוב ואיכותי
ועם הזמן ניתן יהיה לשלבו עם מערכת ק"ב בעזרת רסיבר עם PRE OUT ...
ראשית החלטתי לנסות ולתקן תקלה שהיתה במגבר ההספק שהיה לי ( NAD) ולאחר פניה באתר - זכיתי להכיר את
יאיר פורמן .
להבדיל ממספר מוכרים שיצא לי להכיר שניסו כל העת להיות ממוקדים ב "סגירת עיסקה" עם זמן מוגבל - יאיר התגלה כאיש מקסים, מקצוען אמיתי ועם סבלנות עצומה !
בזכות ההיכרות איתו - החלטתי סופית ללכת על מערכת יד שניה משופצת בצורה איכותית ובכך להגיע לרמות שלא הייתי קונה חדשות...
בתחילה החלטתי לשפר את ה- CD שהיה ברשותי וגם את ההגברה (שלא כדאי היה לתקנה).
מצ"ב תמונות של נגן ה ARCAM ושל מגבר ה- NAIM AUDIO שרכשתי.
עם חיבורם של הנגן והמגבר לרמקולים של LINN שהיו ברשותי -היה ברור לי שבכדי להגיע לאיכויות שאני מעוניין אצטרך להשקיע עוד גם ברמקולים (הצליל היה נקי מאוזן וצלול אך גודל הרמקולים שלי היה קטן לסלון שלנו...).
כאן הפתיע אותי יאיר בהצעה לרמקול מדהים שבנה בעבר יאיר תמם (כנראה לפני שהצטרף למג'יקו ) .
זהו רמקול מדפי "שרירי/ בריון עם צליל מדהים, בס מקסים , צליל מאוזן ונקי.
איך אומר- לא יכולתי לקבל תוצאה טובה יותר למה שציפיתי בתקציב. בזכות הסאונד המדהים חזרנו כל המשפחה "לחרוש" על הדיסקים אותם אהבנו כל השנים...
ושוב- המון תודה ליאיר- אותו הכרתי באתר זה !!!
שבת שלום לכולם.
ציקי.
לפני מספר חודשים החלטתי שלאחר תקופה ארוכה מאוד עם מערכת הסטיראו שלי - הגיע הזמן להתחדש ולשפר.
ההתלבטות העיקרית שלי היתה האם ללכת לכיוון מערכת סטיראו , מערכת ק"ב או שילוב.
ההחלטה היתה להישאר צמוד בהתחלה לאהבתי ארוכת השנים- האזנה למוסיקה (סטיראו) , בניית בסיס טוב ואיכותי
ועם הזמן ניתן יהיה לשלבו עם מערכת ק"ב בעזרת רסיבר עם PRE OUT ...
ראשית החלטתי לנסות ולתקן תקלה שהיתה במגבר ההספק שהיה לי ( NAD) ולאחר פניה באתר - זכיתי להכיר את
יאיר פורמן .
להבדיל ממספר מוכרים שיצא לי להכיר שניסו כל העת להיות ממוקדים ב "סגירת עיסקה" עם זמן מוגבל - יאיר התגלה כאיש מקסים, מקצוען אמיתי ועם סבלנות עצומה !
בזכות ההיכרות איתו - החלטתי סופית ללכת על מערכת יד שניה משופצת בצורה איכותית ובכך להגיע לרמות שלא הייתי קונה חדשות...
בתחילה החלטתי לשפר את ה- CD שהיה ברשותי וגם את ההגברה (שלא כדאי היה לתקנה).
מצ"ב תמונות של נגן ה ARCAM ושל מגבר ה- NAIM AUDIO שרכשתי.
עם חיבורם של הנגן והמגבר לרמקולים של LINN שהיו ברשותי -היה ברור לי שבכדי להגיע לאיכויות שאני מעוניין אצטרך להשקיע עוד גם ברמקולים (הצליל היה נקי מאוזן וצלול אך גודל הרמקולים שלי היה קטן לסלון שלנו...).
כאן הפתיע אותי יאיר בהצעה לרמקול מדהים שבנה בעבר יאיר תמם (כנראה לפני שהצטרף למג'יקו ) .
זהו רמקול מדפי "שרירי/ בריון עם צליל מדהים, בס מקסים , צליל מאוזן ונקי.
איך אומר- לא יכולתי לקבל תוצאה טובה יותר למה שציפיתי בתקציב. בזכות הסאונד המדהים חזרנו כל המשפחה "לחרוש" על הדיסקים אותם אהבנו כל השנים...
ושוב- המון תודה ליאיר- אותו הכרתי באתר זה !!!
שבת שלום לכולם.
ציקי.
נערך לאחרונה על ידי zik40 ב 09/11/2012 15:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
שמעתי בעבר את הרמקול המדהים הזה במספר סטאפים שונים אצל יאיר פורמן.
הרמקול מדהים באוזני בכל סטאפ ששמעתי - 9090DB, CYRUS, מונובלוקים CLASS D מייצור עצמי של יאיר פורמן המוכשר, ועוד.
המסקנה שלי היא שהרמקול זקוק להגברה בריאה כדי להציג את יכולתו, אבל כבר בהגברה צנועה של 50WPC הוא מצוין.
תתחדש ותהנה.
הרמקול מדהים באוזני בכל סטאפ ששמעתי - 9090DB, CYRUS, מונובלוקים CLASS D מייצור עצמי של יאיר פורמן המוכשר, ועוד.
המסקנה שלי היא שהרמקול זקוק להגברה בריאה כדי להציג את יכולתו, אבל כבר בהגברה צנועה של 50WPC הוא מצוין.
תתחדש ותהנה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתחדש ותהנה

- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תתחדש ותהנה - נראה מקסים ועושה רושם שנשמע עוד יותר טוב!