Samsung ES7500 עם Home Theater ht-6750

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
MosheRozen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: Moshe Rozen
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

אני מקווה שזה הפורום המתאים כיוון שמדובר באינטגרציה של 2 הרכיבים הללו באמצעות AnyNet של סמסונג.

קניתי (בארץ) סמסונג 55ES7500 ומערכת קולנוע ביתית של סמסונג מסוג 6750.
השתיים מחוברים באמצעות HDMI 1.4 כך שלא אמורות להיות בעיות.

בתור שרת מדייה אני משתמש ב-Serviio עם הפרופיל המתאים לסמסונג מסדרה ES.

הבעיות שנתקלתי בהן רבות, והמענה של סמסונג לא להיט בלשון המעטה.
הייתי שמח לקבל תמיכה מחברי הפורום.

יש לי שאלות רבות, אך אשאל את העיקריות שבהן:
1. במידה ואני צופה בסרט דרך הTV, ושומע דרך הרמקולים (AnyNet), יש בעיות של סנכרון הסאונד עם התמונה. לא ניתן לסנכרן ידנית את הסאונד עם התמונה דרך מכשיר ה-TV, אך אם אני אפתח את הסרט מנגן הבלו ריי, תהיה לי את האפשרות הזו.

2. אם אני פותח סרט דרך ה-TV, מופיעות הכתוביות מסוג SRT (לא מובנות בסרט אלא קובץ בעל אותו השם של הסרט שיושב באותה התיקייה) בצורה תקינה לחלוטין, ואני אף יכול לשחק עם הדיליי שלהם.
אם אני מנסה לפתוח את אותו הסרט מנגן הבלו ריי, למרות שבהגדרות המכשיר הגדרתי כי אני רוצה כתוביות בעברית עם קידוד בעברית, אני מקבל כתב מראה (שוב, ב-TV זה בסדר).

3. אם אני צופה בסרט כמו במצב הראשון (דרך ה-TV והשמע דרך הקולנוע ביתי באמצעות AnyNet), הסאונד הרבה פחות טוב מאשר צפייה ישירות דרך הבלו ריי - כשאני אומר פחות טוב אני מתכוון לעוצמות הסאונד, ולקבלה של צליל היקפי אוטומאטית כאשר הסרט מנוגן מהבלו ריי, אבל אם אני מנגן מה-TV, אני צריך לשחק עם ההגדרות עד שאני שומע מכל הרמקולים, וזאת למרות שאם אלך למאפייני הסרט אני אראה שפס הקול הוא AC3 או DTS וכל הפורמטים הללו.

4. אם אני רואה סרט 3D דרך נגן הבלו ריי, במידה ויש כתוביות, הן הגם הופכות לתלת מימד ומתעוותות, לעומת זאת, דרך ה-TV זה לא קורה.

בקיצור, יש לי מספר בעיות, בינהן בעיות אינטגרציה בין 2 מוצרי סמסונג:
הייתי מעדיף לראות סרטים דרך נגן הבלו ריי בגלל רמת השליטה בין הסאונד לתמונה ואיכות הסאונד, אבל הכתוביות בעברית הפוכות, ובתלת מימד מעוותות, מה שלא קורה דרך ה-TV.

אשמח לתמיכה - ד"א - מבחינת גרסאות - משתמש בגרסאות הרשמיות המעודכנות של סמסונג - העדכון האחרון היה לפני מספר ימים.

אשמח לתגובתכם,
משה

MosheRozen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: Moshe Rozen
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

היי - עדיין לא קיבלתי תגובה - מנהלי הפורום - אם זה המקום הלא נכון לשאול, תוכלו בבקשה להעביר את ההודעה שלי למקום המתאים ?

תודה מראש,
משה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”