מחפש לחבר "LED 60 בתקציב של כ 10,000ש"ח +/- גמיש
כרגע אני מתמקד איתו על שארפים בגלל מחירם הזול יחסית לגודל , ראינו ביחד את ה LE740E שהיא לא רעה אבל את שאר הדגמים של שארפ לא מצאתי בתצוגה .
בעקרון ה 3D פחות חשוב לו ,העיקר שאיכות התמונה תהיי טובה+
למשל האם ה LE635E שהיא בלי התלת, מבחינת איכות תמונה אותו הדבר כמו ה LE740E ? אם כן ככה הוא יכול לחסוך כ 2,000ש"ח
מישהו יודע להגיד וראה דגמים נוספים של שארפ שיכול לתת חוות דעת ,מי מהדגמים נותנת איכות תמונה הכי טובה ביחס לעלות?
בעקרון ה 3D פחות חשוב לו ,העיקר שאיכות התמונה תהיי טובה+
למשל האם ה LE635E שהיא בלי התלת, מבחינת איכות תמונה אותו הדבר כמו ה LE740E ? אם כן ככה הוא יכול לחסוך כ 2,000ש"ח
מישהו יודע להגיד וראה דגמים נוספים של שארפ שיכול לתת חוות דעת ,מי מהדגמים נותנת איכות תמונה הכי טובה ביחס לעלות?
- Anton
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 466
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
ראיתי את ה740 בחנות, כלומר לא מכוון ועם תאורה חזקה, לכן קשה לי להשוות.
כל מה שאני יכול לומר זה שאני ממש מרוצה מאיכות התמונה ב-635 וכך גם ההורים של אישתי.
מאוד הפתיע אותי שלא ראיתי זליגות אור ותופעות אחרות שיש הרבה ב-edge led, כמו-כן האיכות ב-SD לטעמי ממש בסדר גמור, הטלוויזיה בהחלט עושה עבודה מצויינת לטעמי גם עם ממיר YES רגיל, כמו שיש אצלהם.
גם ההתמודדות עם השתקפות היא ממש בסדר (בטח לא מושלם, אבל לא רע בכלל)
כל מה שאני יכול לומר זה שאני ממש מרוצה מאיכות התמונה ב-635 וכך גם ההורים של אישתי.
מאוד הפתיע אותי שלא ראיתי זליגות אור ותופעות אחרות שיש הרבה ב-edge led, כמו-כן האיכות ב-SD לטעמי ממש בסדר גמור, הטלוויזיה בהחלט עושה עבודה מצויינת לטעמי גם עם ממיר YES רגיל, כמו שיש אצלהם.
גם ההתמודדות עם השתקפות היא ממש בסדר (בטח לא מושלם, אבל לא רע בכלל)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Anton כתב:ההורים של אישתי רכשו את ה-635 לפני כחודשיים, לדעתי האיכות תמונה שלה ממש מצויינת.
....
מה עם הזליגות ???
בכל המאמרים ש ה 635 נסקרת בהם מדברים על הזליגות ,
ועל בעיתיות בסצינות חשוכות
לא נשמע לך מוכר ???