קדיחת חור בממ"ד
מעוניין לבצע קדיחה של שני חורים בקיר הממד. אחד להעברת כבל חשמל, ואחד לכבל רשת.
שני המקורות נמצאים בצד אחד של הקיר, ואני צריך את נקודות אלו בצד השני.
אני יודע על הבעיתיות של הממד וכו, אבל מלפני 15 שנה כבר עשו בו חור ענק למזגן, אז אטום הוא לא.
השאלה העיקרית היא: בהנחה שאני מביא את הציוד המתאים לקדיחה, איזה קוטר מקדח מספיק ?
הפחד הגדול הוא שבצד השני החור לא יהיה נקי ויפה אלא הטיח יתפוצץ ויהיה חור הרבה יותר גדול... דבר שיחייב תיקון מסיבי יותר, וצבע וכו.
רעיונות ?
תודה.
שני המקורות נמצאים בצד אחד של הקיר, ואני צריך את נקודות אלו בצד השני.
אני יודע על הבעיתיות של הממד וכו, אבל מלפני 15 שנה כבר עשו בו חור ענק למזגן, אז אטום הוא לא.
השאלה העיקרית היא: בהנחה שאני מביא את הציוד המתאים לקדיחה, איזה קוטר מקדח מספיק ?
הפחד הגדול הוא שבצד השני החור לא יהיה נקי ויפה אלא הטיח יתפוצץ ויהיה חור הרבה יותר גדול... דבר שיחייב תיקון מסיבי יותר, וצבע וכו.
רעיונות ?
תודה.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
היות והממד בנוי מבטון מסיבי,מנסיון צד שני לא מתפוצץ.
טיפ קטן:
בצד השני של הקיר ,מדביקים נייר דבק עבה,כך הטיח נשאר שלם שכבה אחת לללא פיצוצים וצורך בתיקונים.
רצוי גם בקיר בלוקים לעבוד לסירוגין עם הפטישון במצב פטיש וסיבוב ברגש על מנת למתן את סוף הקידוח.
טיפ קטן:
בצד השני של הקיר ,מדביקים נייר דבק עבה,כך הטיח נשאר שלם שכבה אחת לללא פיצוצים וצורך בתיקונים.
רצוי גם בקיר בלוקים לעבוד לסירוגין עם הפטישון במצב פטיש וסיבוב ברגש על מנת למתן את סוף הקידוח.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
תודהyanivol כתב:פטישון של מקיטה עם מקדח 12 מילימטר ארוך מספיק ו10דקות עבודה לא מאומצת (5 דקות לכל קדח). מניסיון....
בנסיון קודם לקדוח באותו ממד בכיוון אחר בצד השני החור נוצר אבל הרבה טיח נפל מסביבו.
האם הרעיון של להדביק עם מסטינג טייפ הוא רעיון טוב ? יש רעיונות נוספות ?