morel SUB 8 vs SW150 Wharfedale סאבוופר
אבי קנה סאבוופר מורל SUB 8 ב1500 ש"ח הסתכלתי בנתונים שלו והם לא נראו לי הכי מתאימים לגודל הסלון.
האם כדאי לבטל עיסקה או לנסות להחליף בחנות ל SW150 ?(המחיר בזאפ 1700 ש"ח לכן אני מניח שניתן להשיג אותו גם ב1500 ש"ח.
האם כדאי לבטל עיסקה או לנסות להחליף בחנות ל SW150 ?(המחיר בזאפ 1700 ש"ח לכן אני מניח שניתן להשיג אותו גם ב1500 ש"ח.
מידות הסלון 3.5X4.3 ...
האם הSUB 8 יתמודד טוב עם סלון בגודל כזה? אני לא שואל ספציפי לגבי הסלון של אבי אלא האם יש לו יכולת באופן כללי להתמודד עם סלון בגודל כזה אם המיקום והכיוונים טובים.
פשוט הנתונים הטכנים קצת "הפחידו" אותי ולא מצאתי המלצות רבות לSUB 8 כאן באתר.
האם הSUB 8 יתמודד טוב עם סלון בגודל כזה? אני לא שואל ספציפי לגבי הסלון של אבי אלא האם יש לו יכולת באופן כללי להתמודד עם סלון בגודל כזה אם המיקום והכיוונים טובים.
פשוט הנתונים הטכנים קצת "הפחידו" אותי ולא מצאתי המלצות רבות לSUB 8 כאן באתר.
לא הייתי הולך על סאב 8 אינץ' בשום מצבaveraraz כתב:מידות הסלון 3.5X4.3 ...
האם הSUB 8 יתמודד טוב עם סלון בגודל כזה? ....
למוזיקה זה יכול להספיק , תלוי בקדמיים , וגם תלוי בהעדפות שלך,
אבל לסרטים עדיף יותר
אתה תמיד יכול להחליש אותו אם צריך
אבל זה לא כיף להרגיש שחסר לך באס בסצינות פעולה באמצע סרט
נכון, זה לא כיף שחסר באס בסצנות מסויימות, אבל זה גם לא כיף שכל הסלון רועד לך מכל שטות קטנה על המסך, בגלל שהסאב גדול מדי לחלל/לא מכוייל/לא טוב מספיק. לפעמים סאב קטן ועדין, אבל מדוייק יותר - עדיף על ארגז גדול - גם אם על הנייר הוא לא "יורד נמוך" כל כך. גם האפקט נעים יותר ולא מכביד על ההאזנה. זה גם עניין של טעם כמובן, ולכן כדאי ללכת לשמוע.pessik כתב:לא הייתי הולך על סאב 8 אינץ' בשום מצבaveraraz כתב:מידות הסלון 3.5X4.3 ...
האם הSUB 8 יתמודד טוב עם סלון בגודל כזה? ....
למוזיקה זה יכול להספיק , תלוי בקדמיים , וגם תלוי בהעדפות שלך,
אבל לסרטים עדיף יותר
אתה תמיד יכול להחליש אותו אם צריך
אבל זה לא כיף להרגיש שחסר לך באס בסצינות פעולה באמצע סרט...
היום אני יודע, אחרי שקניתי 10", שבסלון שלי הקטן, ובמיקום שלו (ליד הספה), ייתכן והייתי יכול להסתפק בסאב קטן יותר - גם ככה כל ההגדרות שלו כמעט על מינימום. מבחינתי זה לא נורא, בשל הפוטנציאל העתידי בדירה חדשה.