שאלה לגבי: כפתור נתונים בנדידה באייפון 5.
-
clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
ערב טוב לכם חברים.
רציתי לשאול האם צריך להעביר את הכפתור של:
נתונים בנדידה לכחול? או להשאיר כבוי לבן?
אני מנוי של הוטמובייל.
תודה לעוזרים.
עוד שאלה מהו בעצם הכפתור " נתונים בנדידה"
אשמח לקבל תשובה על כך.
רציתי לשאול האם צריך להעביר את הכפתור של:
נתונים בנדידה לכחול? או להשאיר כבוי לבן?
אני מנוי של הוטמובייל.
תודה לעוזרים.
עוד שאלה מהו בעצם הכפתור " נתונים בנדידה"
אשמח לקבל תשובה על כך.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
נתונים בנדידה אומר שהטלפון משתמש בנתוני סלולר (=גלישה סלולרית) גם כשאתה לא על הרשת של הספק שלך.
זה משמעותי בפרט בחו"ל, שם כל מגה של גלישה ב Roaming עולה הון.
לגבי השימוש בארץ - למי שהספק שלו נותן כיסוי סלולרי לכל הארץ, זה לא ממש משנה - כי הוא לא נודד.
למי שמשתמש בהסכמי נדידה תוך ארצית (למשל גולן טלקום) - חייבים שזה יעבוד, כדי לגלוש גם במקומות בהם אין כיסוי של גולן (ואז נדמה לי ההסכם הוא מול סלקום אם אני זוכר נכון).
לגבי הוט מובייל, מכיוון שגם להם יש הסכם פנים ארצי (עם פלאפון), זה צריך לעבוד אצלך בשביל לגלוש בכל מקום.
זה משמעותי בפרט בחו"ל, שם כל מגה של גלישה ב Roaming עולה הון.
לגבי השימוש בארץ - למי שהספק שלו נותן כיסוי סלולרי לכל הארץ, זה לא ממש משנה - כי הוא לא נודד.
למי שמשתמש בהסכמי נדידה תוך ארצית (למשל גולן טלקום) - חייבים שזה יעבוד, כדי לגלוש גם במקומות בהם אין כיסוי של גולן (ואז נדמה לי ההסכם הוא מול סלקום אם אני זוכר נכון).
לגבי הוט מובייל, מכיוון שגם להם יש הסכם פנים ארצי (עם פלאפון), זה צריך לעבוד אצלך בשביל לגלוש בכל מקום.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
נתונים בלבד = גלישה, MMS וכו'.
הדרך היחידה למנוע מהטלפון להתחבר לשיחות נכנסות / יוצאות ב Roaming היא לבחור ידנית לאיזה רשת להתחבר (ואז לא לבחור כלום), או פשוט לשים במצב טיסה.
הדרך היחידה למנוע מהטלפון להתחבר לשיחות נכנסות / יוצאות ב Roaming היא לבחור ידנית לאיזה רשת להתחבר (ואז לא לבחור כלום), או פשוט לשים במצב טיסה.