הונאת הציבור? בקשה לחברי הפורום שמנויים אצל "סלקום" - לעשות בדיקה
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
שלום
חבר שלי הצטרף לתוכנית "החבילה הסגולה" בסלקום,
הכוללת גלישה בנפח של 2 גיגה חודשי, ואחרי 2 גיגה , המהירות יורדת ל- 512KB.
בדיוק אותה חבילה כמו אצלי . ( רק שאצלי יש את החבילה הסגולה 2 , שעולה לי 50 ש"ח יותר.... )
הוא התקשר למספר נציגות, וכולן אמרו לו שאחרי שעוברים את ה- 2 גיגה , המהירות יורדת ל- 512 .
(כנראה הן מקריאות מהמסך).
הוא ביקש את החוזה המלא במייל , וקיבל קובץ PDF .
להפתעתו , הוא גילה שכתוב בחוזה , שהמהירות ההורדה יורדת ל- 128KB ( זה כמו מודם 56K !! ) , ולא ל- 512 .
הוא התקשר לסלקום , והנציג אמר לו שכל החבילות יורדות ל- 128 , ו- "אני לא יודע עם מי דיברת, אבל אין אצלנו בסלקום מהירות של 512 אחרי שעברת את המיכסה. זה תמיד 128, בכל החבילות".
התקשרתי לסלקום וביקשתי את החוזה המלא , את קובץ ה- PDF ששולחים ללקוחות פוטנציאלים , (זכותי לבקש) , הנציגה סרבה בכל תוקף לשלוח לי את החוזה המלא, ורק שלחה אותי להסתכל בחשבונית , שם כתובה שורה אחת מסכמת...
אחרי כמה דקות היא פשוט ניתקה לי את הטלפון , וכמובן לא חזרה.
השאלה שלי :
האם חברי הפורום יכולים לפנות לסלקום לבקש את החוזה ( זה 2-3 עמודים ב- PDF ) , ולוודא שכתוב שם שהמהירות אצלם צונחת ל- 512 ?
כאמור, הנציג של סלקום אמר : "אני לא יודע עם מי דיברת, אבל אין אצלנו בסלקום מהירות של 512 אחרי שעברת את המיכסה. זה תמיד 128, בכל החבילות"
מדובר בהונאת הציבור.
חבר שלי הצטרף לתוכנית "החבילה הסגולה" בסלקום,
הכוללת גלישה בנפח של 2 גיגה חודשי, ואחרי 2 גיגה , המהירות יורדת ל- 512KB.
בדיוק אותה חבילה כמו אצלי . ( רק שאצלי יש את החבילה הסגולה 2 , שעולה לי 50 ש"ח יותר.... )
הוא התקשר למספר נציגות, וכולן אמרו לו שאחרי שעוברים את ה- 2 גיגה , המהירות יורדת ל- 512 .
(כנראה הן מקריאות מהמסך).
הוא ביקש את החוזה המלא במייל , וקיבל קובץ PDF .
להפתעתו , הוא גילה שכתוב בחוזה , שהמהירות ההורדה יורדת ל- 128KB ( זה כמו מודם 56K !! ) , ולא ל- 512 .
הוא התקשר לסלקום , והנציג אמר לו שכל החבילות יורדות ל- 128 , ו- "אני לא יודע עם מי דיברת, אבל אין אצלנו בסלקום מהירות של 512 אחרי שעברת את המיכסה. זה תמיד 128, בכל החבילות".
התקשרתי לסלקום וביקשתי את החוזה המלא , את קובץ ה- PDF ששולחים ללקוחות פוטנציאלים , (זכותי לבקש) , הנציגה סרבה בכל תוקף לשלוח לי את החוזה המלא, ורק שלחה אותי להסתכל בחשבונית , שם כתובה שורה אחת מסכמת...
אחרי כמה דקות היא פשוט ניתקה לי את הטלפון , וכמובן לא חזרה.
השאלה שלי :
האם חברי הפורום יכולים לפנות לסלקום לבקש את החוזה ( זה 2-3 עמודים ב- PDF ) , ולוודא שכתוב שם שהמהירות אצלם צונחת ל- 512 ?
כאמור, הנציג של סלקום אמר : "אני לא יודע עם מי דיברת, אבל אין אצלנו בסלקום מהירות של 512 אחרי שעברת את המיכסה. זה תמיד 128, בכל החבילות"
מדובר בהונאת הציבור.
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אלוהים,
תודה doubledu !
הם באמת שיקרו גם אותי , אני לא מאמין !
תודה !
תודה doubledu !
הם באמת שיקרו גם אותי , אני לא מאמין !
תודה !
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3873
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
זה לא רק הונאת ציבור זה ניצול של "טיפשות ציבור" שלא מכיר ולא מוודא כל חבילה
ומרכיביה לעומק.....
אני הצטרפתי לסגולה 1 ב99 שח - שם יש 1 גיגה נפח ואם אתה עובר אותו אפילו במגה יחיד ->תשלם עוד 20 ש"ח~
כחלון עזב ומפלצת תלת הראש מתחילה לחגוג

ומרכיביה לעומק.....
אני הצטרפתי לסגולה 1 ב99 שח - שם יש 1 גיגה נפח ואם אתה עובר אותו אפילו במגה יחיד ->תשלם עוד 20 ש"ח~
כחלון עזב ומפלצת תלת הראש מתחילה לחגוג
And the meek shall inherit the earth
...
...