רציתי לברר מהם הגורמים שמשפיעים למעשה על בעיה של עצירות ותקיעות בזמן הקרנת סרטונים מהמחשב או מאתרים כמו יוטיוב בסמארט טי. וי של סאמסונג.
1. האם זה משנה אם יש לי חיבור אינטרנט של 10 מגה או של 100 מגה,מישהו הסביר לי בעבר שזה לא קשור מדובר ברשת התקשורת הפנימית או משהו כזה.
2. סביר להניח שהמרחק של הראוטר מהטלוויזיה משמעותי ואם הוא נמצא בחדר אחר מאחורי מספר קירות אז זה בעייתי.
3. אני נתקל באותה הבעיה שאני מקרין סרטון שצילמתי בגלקסי 3 ושאני משדר אותו מהמכשיר והוא מוקרן בטלויזיה גם אז הוא כל הזמן זה נתקע..אלא אם מדובר בסרטון באיכות נמוכה לדוגמא שאני משדר סרטון שנמצא בפייסבוק ואז הוא מוקרן בלי תקיעות ועצירות.
האם גם בנושא של הקרנה של סרטון מהטלפון לטלויזיה יש משמעות לרוחב הפס שבבית ?
כיום יש לי חיבור של 12 מגה ואני ממש לא נהנה מהיכולות של הטלויזיה כי אם אני מנסה לראות שיר ביו טיוב באיכות HD לרוב זה נתקע,אותו כנ"ל לגביי סרטונים שצילמתי במצלמה הדיגיטלית והם נמצאים על המחשב הנייח.כיום הראוטר לא ממוקם בסלון אלא בחדר פנימי ומדובר בבנין ישן מאוד (50 שנה).
אודה מאוד לעצות שלכם.
שאני פונה לסמסונג הם אומרים שאין בעיה בדונגל והבעיה קשורה רק לראוטר (טי פי לינק תקן N עם 2 אנטנות) בנוסף מחובר ל 012 בתור ספק ואמרו לי בסמסונג ש-90 אחוז מבעיות האיטיות שאני מתלונן עליהם קורות אצל לקוחות 012.
דבר נוסף חשובת שאני מריץ בדיקת מהירות בטלויזיה עם האפליקציה של בדיקת מהירות בזק אני מקבל רק תוצאה של 6-7 מגה רחוק מאוד מה-12 שלי.....במחשב הנייח בדיקת המהירות תקינה ומראה לי 12 מגה.
סליחה על החפירה
אודה מאוד להבהרות ועצות בנושא.