SMART TV SAMSUNG 5500 - בעיות איטיות ועצירות בזמן הקרנת סרטונים וכולי

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
amihis100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם אני חדש כאן ואני מקווה שאני שואל את השאלה בפורום הנכון.
רציתי לברר מהם הגורמים שמשפיעים למעשה על בעיה של עצירות ותקיעות בזמן הקרנת סרטונים מהמחשב או מאתרים כמו יוטיוב בסמארט טי. וי של סאמסונג.
1. האם זה משנה אם יש לי חיבור אינטרנט של 10 מגה או של 100 מגה,מישהו הסביר לי בעבר שזה לא קשור מדובר ברשת התקשורת הפנימית או משהו כזה.
2. סביר להניח שהמרחק של הראוטר מהטלוויזיה משמעותי ואם הוא נמצא בחדר אחר מאחורי מספר קירות אז זה בעייתי.
3. אני נתקל באותה הבעיה שאני מקרין סרטון שצילמתי בגלקסי 3 ושאני משדר אותו מהמכשיר והוא מוקרן בטלויזיה גם אז הוא כל הזמן זה נתקע..אלא אם מדובר בסרטון באיכות נמוכה לדוגמא שאני משדר סרטון שנמצא בפייסבוק ואז הוא מוקרן בלי תקיעות ועצירות.
האם גם בנושא של הקרנה של סרטון מהטלפון לטלויזיה יש משמעות לרוחב הפס שבבית ?

כיום יש לי חיבור של 12 מגה ואני ממש לא נהנה מהיכולות של הטלויזיה כי אם אני מנסה לראות שיר ביו טיוב באיכות HD לרוב זה נתקע,אותו כנ"ל לגביי סרטונים שצילמתי במצלמה הדיגיטלית והם נמצאים על המחשב הנייח.כיום הראוטר לא ממוקם בסלון אלא בחדר פנימי ומדובר בבנין ישן מאוד (50 שנה).
אודה מאוד לעצות שלכם.
שאני פונה לסמסונג הם אומרים שאין בעיה בדונגל והבעיה קשורה רק לראוטר (טי פי לינק תקן N עם 2 אנטנות) בנוסף מחובר ל 012 בתור ספק ואמרו לי בסמסונג ש-90 אחוז מבעיות האיטיות שאני מתלונן עליהם קורות אצל לקוחות 012.

דבר נוסף חשובת שאני מריץ בדיקת מהירות בטלויזיה עם האפליקציה של בדיקת מהירות בזק אני מקבל רק תוצאה של 6-7 מגה רחוק מאוד מה-12 שלי.....במחשב הנייח בדיקת המהירות תקינה ומראה לי 12 מגה.

סליחה על החפירה :lol:
אודה מאוד להבהרות ועצות בנושא.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

אין לזה קשר לספק אינטרנט ולא לחבילת הגלישה שיש לך. אם זה עובד טוב על מחשב אך לא על המסך - זה רק בגלל איכות הרשת הביתית הפנימית שלך/יכולת פגומה של המסך. שמעתי מאיזה בחור שאני מכיר שהוא רב עם המסך סמסונג שלו המון זמן עם בעיה דומה ומה שפתר לו בסוף את הבעיה זה רק חיבור קווי בין המסך לראוטר במקום בחיבור Wi-Fi. לא חשוב כמה הם היו קרובים, המסך לא הצליח להזרים ביט-רייט גבוה באלחוטי.
נסה שני דברים:
נסה קודם לקרב את הראוטר למסך. ממש קרוב. אם הבעיה נפתרת אז מצאת את התשובה.
אם יש למסך חיבור קווי (של כבל CAT-5) אז חבר באמצעות כבל LAN רגיל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

amihis100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה ג'אקו אני אנסה זאת.אותו כנ"ל לגביי שידור ממכשיר הטלפון לטלוויזיה ? גם אז זה תלוי בראוטר ?

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #4 

jacko-il כתב:אין לזה קשר לספק אינטרנט ולא לחבילת הגלישה שיש לך. אם זה עובד טוב על מחשב אך לא על המסך - זה רק בגלל איכות הרשת הביתית הפנימית שלך/יכולת פגומה של המסך. שמעתי מאיזה בחור שאני מכיר שהוא רב עם המסך סמסונג שלו המון זמן עם בעיה דומה ומה שפתר לו בסוף את הבעיה זה רק חיבור קווי בין המסך לראוטר במקום בחיבור Wi-Fi. לא חשוב כמה הם היו קרובים, המסך לא הצליח להזרים ביט-רייט גבוה באלחוטי.
נסה שני דברים:
נסה קודם לקרב את הראוטר למסך. ממש קרוב. אם הבעיה נפתרת אז מצאת את התשובה.
אם יש למסך חיבור קווי (של כבל CAT-5) אז חבר באמצעות כבל LAN רגיל.
...
(Y)
מסכים איתך לחלוטין.
יש לי את המסך הנ"ל בגודל 40 אינץ' ואני צופה בו בסרטי 1080P בלי בעיות הודות לקיום רשת חוטית - (המסך מחובר חוטית בלבד).

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #5 

אם יש לך בעיה למתוח חוט, אתה יכול לרכוש מתאם העברת רשת תקשורת על תשתית החשמל.

amihis100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה חברים בקיצור כל הצרות זה מהראוטר והרשת האלחוטית הדפוקה....חשבתי שאחרי מספר שנים טובות שיש כבר אינטרנט אלחוטי בארצנו כבר נפתרו כל הבעיות מהסוג הזה אבל מסתבר שרק חיבור קווי זה הדבר היחיד שאפשר לסמוך עליו....תוצאות של גלישה אלחוטית תמיד יהיו נמוכות בהרבה מגלישה קווית :cry:

אגב לא עניתם לי לגביי הקרנת סרטונים מגלקסי 3 על גביי הטלויזיה גם פה אני סובל מאיטיות,תקיעות ועצירות אלא אם מדובר בסרטון באיכות נמוכה יותר ואז זה רץ חלק

דונגל
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
קיבל תודות: 2 פעמים

samsung 46D5500

שליחה #7 

הי, מה נשמע?
גם אני די חדש באתר והייתי שמח לחוות הדעת שלך.
אני מתלבט ברכישת טלוויזיה ואני שוקל לרכוש את Samsung UA46D5500.
אתה יכול לתת לי יתרונות וחסרונות של הטלוויזיה, האם אתה מרוצה ממנה ובשורה התחתונה, האם כדאי לקנות אותה.

תודה רבה על העזרה.

דונגל

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #8 

לא אמרתי שהבעיה בהכרח קשורה לראוטר ולרשת הביתית שלך. הבעיה לדעתי נובעת מיכולת המסך להזרים ביט-רייט גבוה כמו סרטים ב HD, בעיקר ב 1080p.
הייתי ממליץ על עוד ניסוי אחד אחרון לפני שאתה עובר סופית לחיבור קווי :
דאג שהמסך יהיה קרוב ככל הניתן לראוטר (נניח עד 2 מטר ללא קירות והפרעות) ובטל בראוטר הצפנה (כלומר שיהיה פתוח חופשי לכל דורש). אם גם בסידור הזה המסך מתקשה להזרים דרך ה Wi-Fi ביט-רייט גבוה, אז כנראה שזו מגבלה של כרטיס הרשת או רכיב אחר שנמצאים במסך. ואני מדגיש שזה כנראה! ייתכן מאד גם בעייה של ראוטר וכו', אך אם זה עובד מעולה עם מכשיר אחר אז הסבירות קטנה יותר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

amihis100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

עדכון מצב :
עברתי לתשתית של בזק+ספק אינטרנט בזק בנלאומי המהירות של 10 מגה ובנוסף העברתי את הראוטר ממש ליד הטלויזיה (smart tv 5500).
איך אני אמור לחבר את הראוטר בצורה קוית לטלויזיה ?
האם בנוסף לחיבורים הרגילים שבהם הראוטר מחובר למודם של בזק ולמחשב ,אני אמור לחבר כבל תקשורת נוסף מהראוטר לטלויזיה עצמה ליציאת ה LAN או שיש דרך אחרת ???
אם זה אכן כל מה שהייתי אמור לבצע, אז בדיקת המהירות באפליקציה של בזק שמותקנת על הטלויזיה תעדיין מראה שאני גולש רק במהירות של 6 ולא של 10 .האם אפשר לסמוך על התוצאות של האפליקציה הנ"ל ?

תודה מראש.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #10 

amihis100 כתב:עדכון מצב :
עברתי לתשתית של בזק+ספק אינטרנט בזק בנלאומי המהירות של 10 מגה ובנוסף העברתי את הראוטר ממש ליד הטלויזיה (smart tv 5500).
איך אני אמור לחבר את הראוטר בצורה קוית לטלויזיה ?
האם בנוסף לחיבורים הרגילים שבהם הראוטר מחובר למודם של בזק ולמחשב ,אני אמור לחבר כבל תקשורת נוסף מהראוטר לטלויזיה עצמה ליציאת ה LAN או שיש דרך אחרת ???
אם זה אכן כל מה שהייתי אמור לבצע, אז בדיקת המהירות באפליקציה של בזק שמותקנת על הטלויזיה תעדיין מראה שאני גולש רק במהירות של 6 ולא של 10 .האם אפשר לסמוך על התוצאות של האפליקציה הנ"ל ?

תודה מראש.
...
קונה כבל תקשורת RJ45 (חושב ש-CAT5 יספיק בהחלט) מספיק ארוך ומחבר קצה אחד למסך וקצה שני לנתב.

בהצלחה!

מתן_בזק_בינלאומי
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט
תגובות: 200
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #11 

היי amihis100,
נשמח לנסות ולסייע. אנא שלח לנו למייל [email protected] את שמך המלא, שם המשתמש שלך בבזק בינלאומי, מספר לחזרה ושעות נוחות להתקשרות ונציג טכני יחזור אלייך ויסייע לך בנושא.
בזק בינלאומי
מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי
[email protected]

ניתן למצוא אותנו גם ב -
www.twitter.com/BezeqBenleumi :טוויטר
www.facebook.com/BezeqBenleumi :פייסבוק

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”