היי חברים,
אני קורא פה מידי פעם ואני לא רואה (לצערי) נושאים דביקים, כאלה שמופיעים בראש הדף ועונים על שאלות שחוזרות על עצמן.. אז כמו קודמי אבקש עצה למערכת.
יש לי בבית מחשב (בחיבור HDMI), ממיר HD, קונסולת XBOX. אני רוצה לחבר את כל אלה (ואם אפשר גם את האייפון) דרך מגבר כמובן, לטלוויזיה (HD כמובן). בנוסף אל המגבר הייתי רוצה לחבר מערכת רמקולים 5.1.
תקציב: בסביבות ה2000 - 2500 שקל לרמקולים ורסיבר.
יש הצעות?
המלצה רסיבר + רמקולים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בתקציב הזה? או יד שניה או להתחיל מרסיבר ק"ב בסיסי ורק שני רמקולים קדמיים, ובהמשך להוסיף רמקולים עד שמגיעים לכל ה-5.1
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אתה תצטרך לשמוע כמה רסיברים לפני שאתה מחליט מה אתה קונה, וכנ"ל לגבי רמקולים.
מבחינת רסיברים, נסה רסיברים בסדר גודל של עד 1,500 ש"ח של פיוניר, אונקיו, דנון, ימאהה, הרמן קרדון ומרנץ. הכי זול שיש לדעתי זה הפיוניר 322 בדיוטי פרי ב-$200, שיפנה לך עוד כמה מאות ש"ח לטובת הרמקולים. כל דבר אחר חדש יעלה מעל 1,000 ש"ח למיטב ידיעתי...
מבחינת רמקולים, לך על וורפידייל דיאמונד 10.2, מוניטור אודיו M2 (או BX2), מישן MX2 (או M32i), אקוסטיק אנרג'י NEO 1, קוואד L-ite.
נ.ב. בהחלט כדאי לשקול יד שניה בתקציב הנתון, כי מקבלים יותר תמורה למחיר.
מבחינת רסיברים, נסה רסיברים בסדר גודל של עד 1,500 ש"ח של פיוניר, אונקיו, דנון, ימאהה, הרמן קרדון ומרנץ. הכי זול שיש לדעתי זה הפיוניר 322 בדיוטי פרי ב-$200, שיפנה לך עוד כמה מאות ש"ח לטובת הרמקולים. כל דבר אחר חדש יעלה מעל 1,000 ש"ח למיטב ידיעתי...
מבחינת רמקולים, לך על וורפידייל דיאמונד 10.2, מוניטור אודיו M2 (או BX2), מישן MX2 (או M32i), אקוסטיק אנרג'י NEO 1, קוואד L-ite.
נ.ב. בהחלט כדאי לשקול יד שניה בתקציב הנתון, כי מקבלים יותר תמורה למחיר.