המלצה רסיבר + רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
kominar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים,
אני קורא פה מידי פעם ואני לא רואה (לצערי) נושאים דביקים, כאלה שמופיעים בראש הדף ועונים על שאלות שחוזרות על עצמן.. אז כמו קודמי אבקש עצה למערכת.
יש לי בבית מחשב (בחיבור HDMI), ממיר HD, קונסולת XBOX. אני רוצה לחבר את כל אלה (ואם אפשר גם את האייפון) דרך מגבר כמובן, לטלוויזיה (HD כמובן). בנוסף אל המגבר הייתי רוצה לחבר מערכת רמקולים 5.1.

תקציב: בסביבות ה2000 - 2500 שקל לרמקולים ורסיבר.
יש הצעות?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

בתקציב הזה? או יד שניה או להתחיל מרסיבר ק"ב בסיסי ורק שני רמקולים קדמיים, ובהמשך להוסיף רמקולים עד שמגיעים לכל ה-5.1

kominar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

יש לך המלצה למשהו ספציפי? ראיתי שפיוניר 522\521 די מומלץ בפורום ל"מתחילים" האם זה הכיוון שכדאי לי לבחור בו? ואיזה רמקולים?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #4 

אתה תצטרך לשמוע כמה רסיברים לפני שאתה מחליט מה אתה קונה, וכנ"ל לגבי רמקולים.

מבחינת רסיברים, נסה רסיברים בסדר גודל של עד 1,500 ש"ח של פיוניר, אונקיו, דנון, ימאהה, הרמן קרדון ומרנץ. הכי זול שיש לדעתי זה הפיוניר 322 בדיוטי פרי ב-$200, שיפנה לך עוד כמה מאות ש"ח לטובת הרמקולים. כל דבר אחר חדש יעלה מעל 1,000 ש"ח למיטב ידיעתי...

מבחינת רמקולים, לך על וורפידייל דיאמונד 10.2, מוניטור אודיו M2 (או BX2), מישן MX2 (או M32i), אקוסטיק אנרג'י NEO 1, קוואד L-ite.

נ.ב. בהחלט כדאי לשקול יד שניה בתקציב הנתון, כי מקבלים יותר תמורה למחיר. :idea:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”