ברשותי אייפון 4s מארה"ב מחברת Verizion CDMA ברצוני לבצע לו אנלוק שיהיה זמין לרשתות הסלולריות בארץ.
בבקשה אני צריך את עזרתכם איך לעשות את האייפון הזה סים פרי.
הבנתי שאפשר לפרוץ CDMA של Verizion בעזרת טורבו סים אבל דוד שלי אמר לי שזה יעבוד על הפנים האם זה נכון? ועוד שאלה אם אני מחליף את הלוח אם ל-GSM יהיה אפשר לעשות משהו בנידון?
אתה צריך לפנות ל VERIZION שיפתחו את המכשיר (FACTORY UNLOCKED)- זה אומר שאתה צריך להיות או הבעלים
או מוטב של בעלי המכשיר שרשום אצל VERIZION .
פתיחה כזו אצל VERIZION אומרת :
1.אתה לא תוכל להשתמש במכשיר עם CARRIER אחר מלבד VERIZION בתוך ארה"ב.
2.תוכל להשתמש בכל SIM שתחפוץ בכל מקום בעולם (עם הגבלה על מספר ההחלפות אם אני לא טועה ל10).
אם תצטרך לעשות ACTIVATION למכשיר תוכל לעשות זאת רק עם SIM של VERIZION או לרכוש תוכנית PREPAID
שלהם (ללא סים) ואז תוכל לעשות אקטביציה ואז לבטל את התוכנית PREPAID,אני לא יודע אם אפשרי לרכווש תוכנית כזאת באון ליין.בכל מקרה לזה תוכל למצוא פתרון.
ברגע שVERIZION פותחים מכשיר ל UNLOCKED הוא עובד מצוין בארץ .
TalNardia כתב:תודה רבה צפיד זה נשמע רעיון טוב. אבל אפשר בבקשה לקבל תשובה על מה ששאלתי גם בקשר ללוח אם שאני אחליף אותו ל-GSM או יפרוץ עם טורבו סים?
...
לא יכול לתת תשובה לענין הזה,אני משער שאין לך אופציה לבקש כ OWNER מוורייזן שיפתחו לך את המכשיר.
אני הייתי פונה למעבדה מקצועית במקומך,לא הייתי פוסל גם מעבדה בארה"ב .
שהרבה מהם מכירים את הנושא של VERIZON וכנראה שיש להם פתרונות שאתה מדבר אליהם,
חיפשתי בCL נראה שאלו אמינים,שווה בדיקה: http://chicago.craigslist.org/sox/mod/3390360318.html
TalNardia כתב:הבעיה שאני נמצא בארץ והאייפון איתי. והבעלים של האייפון נמצא רק הוא בארה"ב. בכל מקרה תודה רבה על העזרה מספר 1 אתם!
...
הפלאפון/אתה לא צריכים פיזית להיות בארה"ב כדי לפתוח את המכשיר,
אם יש לך אפשרות שהמוכרת יתקשר לוורייזן *630 אם אני לא טועה והסוגיה תפתר בצורה הטובה ביותר.
אתם שוכחים שה4S הוא מכשיר גלובאלי הוא תומך בGSM וגם בCDMA,בהנחה ובאמת אפשר למצוא דרך לעשות לו אנלוק הוא בהחלט צריך לעבוד ,המכשיר עצמו מבחינת חומרה אמור להיות זהה לדגמים שנמכרים בארץ ..
IamEzio כתב:אתם שוכחים שה4S הוא מכשיר גלובאלי הוא תומך בGSM וגם בCDMA,בהנחה ובאמת אפשר למצוא דרך לעשות לו אנלוק הוא בהחלט צריך לעבוד ,המכשיר עצמו מבחינת חומרה אמור להיות זהה לדגמים שנמכרים בארץ ..