חווית שרות של יורו קום פנסוניק

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
andypok פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 200
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

בשבת שעברה המסך 42e30 החליט שלא בא לו לעבוד יותר. כנראה התעייף אחרי חצי שנה. ביום ראשון התקשרתי להזמין טכנאי אבל המוקדנית לא הבינה את מהות התקלה( המסך נדלק אבל אין תמונה, אין תפריטי מסך יש רק שמע) ואמרה לי שיצור איתי קשר טכנאי להבין מה הבעיה. כמובן שאף אחד לא חזר אלי עד סוף היום, אחרי הצהרים התקשרתי שוב אבל לא היה עם מי לדבר רשמו את הפרטים שלי וחזרו אלי למחרת בבוקר. יום שני בבוקר יצרו איתנו קשר שוב לא הבינו מה הבעיה, המוקדנית שאלה 7 פעמים אם הדלקנו את הכפתור הראשי למרות שמסבירים לה שמסך דלוק לבסוף נתנה לי מספר קריאת שרות בלע לתאם טכנאי כי זאת לא העבודה שלה ושוב עברנו למצב המתנה שמישהו יטרח לחזור אלינו. כעבור מספר שעות התייאשתי דרשתי שיעבירו אותי למוקד שמתאם טכנאי, למחרת ביום שלישי סופסוף הגיע טכנאי אחרי שעה של גירוד הראש לנסות לחבר בכל כניסה אפשרית החליט לקחת את מסך למעבדה לא לפני שדרש שאמצא את הקבלה למרות שעל המסך מודבקת מדבקה של יורו קום שהמסך יוצר בחודש מרץ 2012 עדיין לא עברה שנת האחריות הראשונה שלא לדבר על חמש שנות האחריות .

מאז עבר שבוע כמובן שאין עם מי לדבר ורק היום הסכימו להעביר אותי למעבדה כדי לגלות שרק היום הוזמן כרטיס ראשי של המסך (כעבור שבוע מאז שנלקחה על ידי הטכנאי)ובמקרה הטוב אולי יחזור המסך אלי בשבוע הבא בסך הכל שבועיים טיפול למסך שעבד בקושי חצי שנה.

הסלוגן של החברה הוא ״ מי שמבין בוחר פנסוניק״ אני לא מבין למה בחרתי בהם אם מימוש האחריות לוקח כלכך הרבה זמן ומאמץ

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

מאיפה רכשת? ניסית לפנות לחנות?

andypok פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

לא נרכשה בחנות ייעודית ולא פניתי לחנות

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #4 

מסקנה: קונים בחנות מתמחה עם מוצר של יבואן מקביל :P

andypok פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

עצוב שהמסקנה היא לקנות יבוא מקביל במקום מימוש של אחריות יבואן עם 5 שנים

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #6 

לצערי, חווית שירות חיובית זה לא משהו שקל למצוא בארץ - בלי קשר ליורוקום אלא בכלל באופן כללי..
זה כמעט תמיד נציגים/ות שלא מבינים כלום לגבי המוצרים שהחברה שלהם מוכרת ותמיד עם דיבור של "יאאלה שחרר אותי באמא ש'ך..". שלא לדבר על תסבוכות בירוקרטיות שלקוח צריך לעבור כדי להבין מי נגד מי ואיך הוא מקבל את השירות שמגיע לו. מתקשרים לקבל שירות מיבואן (כלשהו) והם נותנים לך איזה מספר טלפון של נותן השירות שלהם כדי לתאם להסביר לו / לתאם איתו וכו'. למה אתם לא עושים את זה עבורי !? זו לא העבודה שלי לדבר עם נותן השירות שלכם. זה שהוצאתם את השירות שלכם במכרז לקבלן חיצוני זה עניין שלכם ולא של הלקוח. אתם מפרסמים על המוצר אחריות X שנים של יבואן Y - אז גם תהיו שם אתם כאשר הלקוח מתקשר אליכם.

בהקשר הדיון ומה שעברת, אני לא חושב שלתקן מסך תוך שבועיים זה גרוע. זה לא מהיר ומדהים, אבל גם לא גרוע ורע לדעתי.. מה שכן מעצבן זה חוסר המקצועיות שחווה הלקוח מצד הנציגים וה"טכנאים". יכול להיות שבסופו של דבר התיקון מתבצע ע"י טכנאי סופר מקצועי, אבל כל התחושה הזו שהחברה משרה עד אז הוא היהפך הגמור - וזה מה שנראה לי עצבן אותך ובצדק.
אין לי נסיון עבר עם ירוקום, אבל כן עברתי דברים דומים עם חברות אחרות, כנראה שזה פשוט סטנדרד השירות שיש בארץ,
אחרי הכל, מדינת עולם שלישי במזרח התיכון, מה אפשר לצפות..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #7 

זה נכון ששבועיים זה זמן בגדר פחות או יותר סביר.
אבל מה אמור לעשות בן אדם שבועיים בלי מסך שזה עתה רכש אותו. :roll:
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #8 

תקלות קורות. בקש טלוויזיה חלופית לבינתיים.
מה שמפריע לי אצל יורוקום שהיא מביאה לנו דגמים נחותים ולא הדגמים המאובזרים שנמכרים בחו"ל. בטורקיה לדוגמא נמכרים הדגמים המשוכללים. מה שיורוקום מוכרת אפילו לא מתאים לשיטת שידור בישראל.

andypok פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

המבך הוא מהסדרה החדשה מדגם האירופאי 42e30e ברמה יותר גבוהה מ- 42e30m. שבועיים זה אולי סביר, אבל בהתחשב שזה המסך הראשי שלי והוא בקושי בן חצי שנה ניתן להשתדל יותר..
אבל יותר מרגיז זה רמת השרות הירודה וחוסר שיתוף הפעולה של הנציגים של החברה שרק מנסים להוריד את הלקוח מהקו. שלא לדבר ע רמת הטכנאי שהגיע לבית שאני מתבייש בשביל היבואן ברמה כזאת שהטכנאי מגיע ול מזהה מה התקלה .

maya1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #10 

אחרי מספר פלזמות שרכשתי (לי ולמשפחתי המורחבת..) - כולם פנסוניק באחריות יורוקום - ולא היתי צריך לממש אחריות באף אחת בינתיים (כבר מספר שנים) ואני מאוד מקווה שלא אצתרך - לאחר שאני קורא דיון כזה..
וד"א אני בדיוק צריך פלזמה 50/51 להורי ושקלתי גם את אחד מדגמי פנסוניק , אבל כנראה שאלך על סמסונג הפעם לפי ההמלצות כאן בפורום , ואולי דיון כמו זה נותן לי עוד טיעון למה לא פנסוניק הפעם... (למרות שאני לא ממש בטוח מה רמת השירות של סמליין - גם עליה היו טענות בעבר...)
בישראל כמו בעולם השלישי - אוהבים למכור ומאוד אדיבים (בד"כ) , אבל אחרי שקנית - זה כבר סיפור אחר.. לך תרדוף אחריהם... :?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”