לא מזמן השתדרגתי מה Yes Streamer הגרוע ביותר לבהמה החייתית Popcorn Hour C-300...
אני רואה דברים מדהימים ופוטנצייל רב! אך יש לי בעיה קטנה אחת כרגע שקשורה כנראה לרשת הביתית..
אני משתמש ב2 ראוטרים WRT-54GL של Linksys, אחד בחדר עבודה יחד עם המודם (אליו מחובר בכבל רשת המחשב שלי) ואחד בסלון שלי (אליו מחובר כרגע הפופקורן, עד שארכוש כרטיס רשת אלחוטי).
בכל מקרה, במקרים רבים של סרטים גדולים בתצורת Matroska אני מקבל מידי פעם קיטועים, ככל שהסרט גדול יותר כמובן הזמן Buffering גדול יותר וקורה מספר רב יותר של פעמים. (פשוט הסרט קצת נתקע ומקרטע).
בכל מקרה, המהירות כרגע של הרשת האלחוטית הביתית זה 54mbps בנתיים, הראטורים עובדים על רשת B+G.
קראתי המון באינטרנט וראיתי מושג שרץ המון שנקרא שרת Samba או SMB (לדעתי זה אותו דבר)...
בשורה התחתונה, רציתי לדעת אם ארכוש לפופקורן כרטיס רשת אלחוטי עם רשת N ואשדרג את הראוטר שלי לעבוד עם רשת N גם כן (הוצאה של 250-300 שקל ל2 המוצרים) האם אני אראה שינוי?
כפי שאני יודע אם הראוטר שלי משדר/מקבל ב54mbps אני אמור לראות סרט של 8ג'יגה בצורה נקיה ללא תקיעות. אבל אני בטח טועה..
יש הצעות? אולי להקים שרת Samba ביתי? או פשוט לרכוש ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי שעובדים ברשת N?
תודה רבה, מעריך מאוד כל תשובה/עזרה