Popcorn Hour C-300 - משתמש חדש

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Alparnas פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אהלן חבר'ה!
לא מזמן השתדרגתי מה Yes Streamer הגרוע ביותר לבהמה החייתית Popcorn Hour C-300...
אני רואה דברים מדהימים ופוטנצייל רב! אך יש לי בעיה קטנה אחת כרגע שקשורה כנראה לרשת הביתית..
אני משתמש ב2 ראוטרים WRT-54GL של Linksys, אחד בחדר עבודה יחד עם המודם (אליו מחובר בכבל רשת המחשב שלי) ואחד בסלון שלי (אליו מחובר כרגע הפופקורן, עד שארכוש כרטיס רשת אלחוטי).
בכל מקרה, במקרים רבים של סרטים גדולים בתצורת Matroska אני מקבל מידי פעם קיטועים, ככל שהסרט גדול יותר כמובן הזמן Buffering גדול יותר וקורה מספר רב יותר של פעמים. (פשוט הסרט קצת נתקע ומקרטע).
בכל מקרה, המהירות כרגע של הרשת האלחוטית הביתית זה 54mbps בנתיים, הראטורים עובדים על רשת B+G.
קראתי המון באינטרנט וראיתי מושג שרץ המון שנקרא שרת Samba או SMB (לדעתי זה אותו דבר)...

בשורה התחתונה, רציתי לדעת אם ארכוש לפופקורן כרטיס רשת אלחוטי עם רשת N ואשדרג את הראוטר שלי לעבוד עם רשת N גם כן (הוצאה של 250-300 שקל ל2 המוצרים) האם אני אראה שינוי?
כפי שאני יודע אם הראוטר שלי משדר/מקבל ב54mbps אני אמור לראות סרט של 8ג'יגה בצורה נקיה ללא תקיעות. אבל אני בטח טועה..

יש הצעות? אולי להקים שרת Samba ביתי? או פשוט לרכוש ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי שעובדים ברשת N?

תודה רבה, מעריך מאוד כל תשובה/עזרה 8)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17926
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2492 פעמים

שליחה #2 

כדי להמנע מקרטועים אתה צריך רשת קווית ולא אלחוטית.

אלחוטי זה סבבה לגלישה באינטרנט אבל עבור תכנים תובעניים, זה לא הפתרון המומלץ.

Alparnas פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

אם הייתה אפשרות הייתי מעביר רשת קווית, אין לי בבית אפשרות כזו :) אני צריך להעביר כבל של 30 מטר כמעט בתוך הבית, קצת ברדק
אבי פ.
מנהל אדמיניסטריבי ותמיכה, מעבדת שירות טופ אודיו.
http://www.topaudio.co.il/
[email protected]

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17926
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2492 פעמים

שליחה #4 

Alparnas כתב:אם הייתה אפשרות הייתי מעביר רשת קווית, אין לי בבית אפשרות כזו :) אני צריך להעביר כבל של 30 מטר כמעט בתוך הבית, קצת ברדק
...
צר לי ידידי אבל אלו הן העובדות :(

תעבור להזרמה בעזרת חיבור כונן חיצוני ב USB לסטרימר.

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #5 

אופציה אחרת בלי לחצוב בקירות היא להשתמש במתאמי רשת על גבי החשמל (HomePlug).
הקצבים הפורמליים הם עד 200Mbps ובפועל 50-60 בשקט, מה שמאפשר להעביר גם FHD בלי קירטועים.

בזק מוכרים מתאמים כאלה, יש גם אפשרויות אחרות בארץ ובחו"ל.

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #6 

כמו שאמרו פה ובהמון שרשורים נוספים - אין מה לעשות, סטרימינג HD ורשת אל חוטית לא חברים טובים....
אם אתה לא רוצה להתחיל לחצוב בקירות אז אפשרות נוספת זה להוסיף כבל רשת דרך הצינורות של הטלפון.
ברוב הבתים (הלא כ"כ ישנים) הצינור של הטלפון בקיר הוא גדול יחסית לכבל טלפון שהוא מאוד דק וברוב המקרים ניתן להוסיף כבל רשת באותו הצינור.
בעזרת סטלבנד ומישהו עם קצת ניסיון בנושא זה ניתן לביצוע.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”