איך הכי טוב לחבר את הdvd וyes לטלויזיה?
קנינו טלויזיה חדשה "LG LCD 37
ומערכת קולנוע ביתית של Pioneer 5.1
עכשיו יש לי שאלה מה החיבור הכי טוב בין יס לטלויזיה שהאיכות תיהיה הכי טובה ואיזה כבל לקנות עכשיו זה מחובר דרך כבל Scart כבל רחב כזה
ועוד שאלה בקשר לחיבור בין DVD וטלויזיה מה יותר טוב חיבור באמצעות כבל Component או שחיבוא באמצעות כבלS-Video וגם אותה שאלה מה הכבל עם האיכות הכי טובה
תודה לכל העוזרים
ומערכת קולנוע ביתית של Pioneer 5.1
עכשיו יש לי שאלה מה החיבור הכי טוב בין יס לטלויזיה שהאיכות תיהיה הכי טובה ואיזה כבל לקנות עכשיו זה מחובר דרך כבל Scart כבל רחב כזה
ועוד שאלה בקשר לחיבור בין DVD וטלויזיה מה יותר טוב חיבור באמצעות כבל Component או שחיבוא באמצעות כבלS-Video וגם אותה שאלה מה הכבל עם האיכות הכי טובה
תודה לכל העוזרים
נערך לאחרונה על ידי a-L-ex ב 01/09/2006 12:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה רבה אחי
יש לי SCART שמקבלים עם יס
לקנות SCART אחר אם יש יותר טוב?...
ועוד משהו אחי בממיר של יס זה מחובר לSCART ובטלויזיה גם מחובר לSCART אבל כידי לראות אני צריך לבחור AV1
איך אני מגדיר לRGB?
או שצריך לחבר בממיר לSCART ובטלויזיה לRGB?? כבל מיוחד כזה...
לקנות SCART אחר אם יש יותר טוב?...
ועוד משהו אחי בממיר של יס זה מחובר לSCART ובטלויזיה גם מחובר לSCART אבל כידי לראות אני צריך לבחור AV1
איך אני מגדיר לRGB?
או שצריך לחבר בממיר לSCART ובטלויזיה לRGB?? כבל מיוחד כזה...
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
אין צורך להשקיע בכבל יותר יקר , אני מעריך שהממיר כבר מוגדר על RGB , אני לא ממש מתמצא בתפריטי ההגדרות של YES אני חושב שאתה צריך להיכנס להגדרות > אתחול מתקדם > תבדוק שבהגדרות SCART אתה נמצא על RGB (יציאת SCART תומכת ב-RGB , אתה לא צריך/יכול לחבר לכניסת ה- RGB בטלויזיה זה משמש לחיבור מחשב , חיבור זה תומך ב-RGBHV - זה סוג RGB שונה מאשר ה- RGB של חיבור ה-SCART שתומך ב-RGBcvs).
-golan-
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
תקשיב, אין לך מה להסתבך - אתה מחובר כמו שצריך אין לך מה להתעסק עם החיבורים , במידה וקיימת איזושהי בעיה תרשום לנו כאן בשירשור ונשמח לעזור לך, במידה ואין בעיה - מה שנשאר לך זה להתרווח בספה ולהינות מהמסך החדש... 
-golan-
שאלה אחת אחרונה
אני יכול לחבר את yes לטלויזיה דרך scar t - s-video? בטלויזיה יש לי יציאת s-video ובyes יש scart
ואת הDVD אני מחבר דרך Component-Component
אם אני מחבר ככה הכל יעבוד טוב??
וכמובן עם כבל איכותי
ואת הDVD אני מחבר דרך Component-Component
אם אני מחבר ככה הכל יעבוד טוב??
וכמובן עם כבל איכותי
איך אני בודק אחי אם יש הגדרת S-video??
אתחול מתקדם --> הגדרות Scart??
אם זה שם אז לא רשום שם שום דבר על S-video
אני לא יודע בידיוק איזה ממיר זה אבל קח אולי זה יעזור לך:

אם זה שם אז לא רשום שם שום דבר על S-video
אני לא יודע בידיוק איזה ממיר זה אבל קח אולי זה יעזור לך:

- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
דובר על זה רבות באתר, אם תקנה כבל בהום סנטר או אייס ב 50 ש"ח, או כבל מונסטר ב 500, סביר להניח שלא תרגיש בהבדל, אלא אם כן אתה ניחן בראייה על טבעית ( או שאתה מוכר בחנות , הם תמיד טוענים שיש הבדל ושההשקעה הנוספת כדאית...)
אפשר ללכת גם על האמצע ולקנות בכל חנות או רשת שמוכרת ציוד אודיו וידאו כבל של לקסוס/ בלקין/ אלפא ודומייהם ב 70-100 ש"ח.
אפשר ללכת גם על האמצע ולקנות בכל חנות או רשת שמוכרת ציוד אודיו וידאו כבל של לקסוס/ בלקין/ אלפא ודומייהם ב 70-100 ש"ח.
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"
אחי אני קונה כבל קומפוננט לתמונה צריך גם לסאונד??
כבל קומפוננט זה 3 חיבורים לדי וי די ו3 לטלויזיה זה גם כולל חיבור לסאונד??
או שצריך עוד כבר עם 2 חיבורים לדי וי די ו2 לטלויזיה??
או שצריך עוד כבר עם 2 חיבורים לדי וי די ו2 לטלויזיה??