יצאתי קשר עם peter וביררתי לגבי האפשרות לייצר באופן מיוחד ונעניתי בחיוב, להפתעתי גם המחיר היה מאוד הוגן ובסך הכל תוספת זניחה לעלות המקורית ועדיין זול יותר מאופציות אחרות בחנויות גרמניות עם עלות שילוח יקרה.
אגב הגרמנים היחידים שמוכרים טמפרים בקוטר כזה בצורה מסחרית וניכר שיש מודעות לצורת השימוש הזו בסלסילה המדוברת...
חיכיתי בסבלנות והטמפר הגיע, ארוז יפה ולאחר שפתחתי את האריזה נתגלה לעיני ממש חמד של טמפר כזה קטנטן ומאוד נוח לאחיזה, ניכר שהושקעה עבודה מקצועית בחריטה והמוצר משאיר רושם מאוד איכותי כשמחזקים אותו ביד.
ערכתי מספר חליטות וצילמתי תמונות עבורכם להתרשמות, אני יכול לומר שמדובר בתוספת מבורכת שפותחת חזרה את עולם הסינגל בצורה אופטימאלית, נכון שאפשר להוציא יופי של מנות מסלסילת סינגל רגילה אבל המבנה המיוחד של LM מאפשר יצירת התנגדות של הקפה בצורה דומה לסלסילה הכפולה בגלל הגובה של הטבעת הפנימית והצורה האנכית בצדדים ביחס לצורה המשופעת בצורת קונוס בשאר הסלסילות הבודדות.
מבחינת עובי טחינה אין כמעט הבדל בין הסלסילה הכפולה, אני אומר כמעט משום שזה גם תלוי במכונה.
באלקטרה ניתן לעבוד באותו עובי טחינה, בסטרגה לא וצריך לרדת מעט יותר דק כדי לכייל את הזרימה לקצב הנכון.
עדיין לא פער מהותי כמו סלסילה בודדת רגילה אך בכל זאת קיים הבדל.
גם לצורת הטימפור צריך להתרגל, למזלי יש לי את הטבעת של orphan espresso ללה פבוני שאיכשהו קוטרה הפנימי מתאים לקוטר הפנימי של סלסילת ה LM, עדיין היא יכולה לזוז ממקומה ולכן החלטתי להזמין את המוצר הזה שמאפשר דחיסה עם הטמפר כשהטבעת יציבה במקומה.
החליטות נהדרות, הקפה עשיר וסמיך ממש כמו סלסילה כפולה ולמי שמתקשה לקבל תוצאות טובות מסלסילת הסינגל אז הפתרון הזה נהדר ומאפשר הוצאות מנות בודדות בצורה פשוטה וקלה ולמכורים זה יאפשר להוריד את מינון הקפאין
טוב מספיק דיבורים...






