צריך המלצה לטלווזיה בגודל 40-42 אינץ' עד 3000 שח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
guyfr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
נכנסתי לדירה חדשה ואני מחפש כרגע טלווזיה לסלון שתענה לי פחות או יותר על הדרישות ואשמח לשמוע את עצתכם.
אז ככה זה השימושים והדרישות:
מרחק: קצת פחות מ-3 מטרים
תאורה: יש קצת אור במהלך היום אבל מרבית הצפייה בטלווזיה היא בלילה בחושך
תקציב: אני לא מעוניין להשקיע הרבה יותר מ-3000 ש"ח (כמה שפחות, יותר טוב :D )
שימושים: יחסית מעט טלווזיה (צפייה בעיקר בערוצי HD), אקס בוקס וסטרימר (רוב המדיה ב-1080P) ככה שצפייה ב-SD תיהיה כמעט אפסית.
תלת מימד: יכול להיות נחמד (לא חובה)

פחות משנה לי הסאונד של הטלווזיה מכיוון שיש לי מערכת קולנוע ביתית ולא מעניין אותי כל ה-Smart TV או ה-DVB-T למינהם. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות תמונה סבירה עם צבעים כההים יחסית טובים ויהיה נחמד אם יהיה תלת מימד גם.
יש את הדגם של טושיבה שכרגע מוכרים בגרופון (ה-TL868\838), אשמח לשמוע את דעתכם על הטלווזיה (היות וזה המכשיר הכי משתלם על הדף לפחות שמצאתי).

תודה רבה!

nirno
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

Samsung PS43E490

guyfr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה רבה,
אני אגיד לך את האמת, קצת מרתיע אותי לקנות פלאזמה - קודם כל הוא בכלל לא עובד ברזולוציה של 720P אלא ב-1024X768
דבר שני אין לי מרחק כל כך גדול אז השאלה שלי אם במרחק שלי שמדובר על משהו כמו 2.5 - 2.75 מטר לא עדיף טלווזיה שתתמוך לי ב-Full HD?

nirno
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

לא יודע מה להגיד לך, יש לי פלזמה של פנסוניק 42 כמעט שנתיים (עם אותה כמות פיקסלים) אני רואה תכנים ב720P מאותו מרחק ומאוד נהנה..
הכל עניין של תמורה בהתאם לתקציב, לא יודע כמה הלדים במחירים האלה שווים..

אגב אם לא חשוב לך DVB או סטרימר טוב (שיש לסמסונג) אז אולי שווה לבדוק גם פנסוניק..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”