"פייר, התאכזבתי" 4 שאלות גלקסיS3/אנדרויד שנשארו באויר....

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

1. אני לא מקבל שום איתות שמגיעים אלי לממתינה. אני לא מוצא את ההגדרות הרלוונטיות (הגדרות שיחה?). מי יכול לעזור?
2. בגלקסי 1 של אשתי יש אפשרות קלה לעשות קיצור דרך לאיש קשר במסך הבית. אני מאמין שיש אופציה זו גם בגרסה שבגלקסי 3. מה היא הדרך (יש לי אנדרויד 4.0.4 שהגיע עם המכשיר מ ksp). אני לא מוצא אותה.
3. בעיה ב waze. גם בגרסה החדשה וגם בקודמת. יש אפשרות לסמן "מנע נעילה אוטומטית". אני מניח שזה כדי שהמסך לא יכבה ולא יעבור לשומר מסך/סיסמא/החלקה וכו' בזמן נהיגה. אני מסמן את זה ועדיין המסך נכבה ועובר לשומר מסך. מה שכן, אחרי מספר פעמים הוא מתאפס על עצמו ומפסיק להכבות. מה אני עושה לא בסדר?
4. הסיבוב מסך האוטומטי מוכר לי ומשמש אותי. אבל יש מצבים בהם אני קורא פקסים דרך המייל. ואם הדף מגיע הפוך אז הסיבוב האוטומטי רק מזיק. אבל ביטול שלו גם מפריע כי אני רוצה לצפות בפקס בצורה אופקית. יש דרך בקלילות לבטל הסיבוב האוטומטי ולסובב ל 90 מעלות לפי דרישה בלחיצה או שתים?
נערך לאחרונה על ידי razi_pazi ב 08/11/2012 21:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

UP

אנשים טובים, יש תשובות?

razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

חברים,

כבר כמה ימים שהשאלות נשארו ללא מענה...

אשמח לעזרה

שמעוןעטר
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

לגבי 3 -
בדקת את ההגדרות של התוכנה?
במקרה הכי גרוע אפשר להתייעץ בפורום הרשמי של waze, שם בוודאות ידעו את התשובה.

אם כבר, אני נתקל בבעיות אחרות שקשורות לוויז, השאלה אם כאן המקום להעלות אותן או לפתוח שרשור חדש...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #5 

יכול להיות שבגלל שהמכשיר שלך מגיע עם TouchWiz, אז המיקומים של ההגדרות הם לא ממש כמו שאני כותב, אבל ככה זה אמור להיות בגדול:
1 - בחייגן, תלחץ על Menu, שם תבחר ב-Settings, יש לך אפשרות לרטט בשיחה נכנסת.

2 - לחץ על כפתור האפליקציות (זה שמעביר אותך לכל האפליקציות שמותקנות אצלך במכשיר).
תבחר בטאב של Widgets.
שם תחפש את ה-Widget שנקרא Contact כדי להוסיף איש קשר, לחיצה ארוכה עליו וגרירתו למסך תיצור לך קיצור לאיש קשר.

3 - בעיות ב-waze קשורות כנראה ל-waze ולא למכשיר (שמעוןעטר, תפתח שרשור חדש בנושא).

4 - אני מניח שיש אפליקציות ב-Google Play שעושות בדיוק את מה שאתה מחפש, תבצע חיפוש שם.

razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אבי,
קודם כל תודה.
1 - נראה לי שלא הבהרתי את הבעיה. כשאני מדבר ונכנסת ממתינה אני בכלל לא יודע עליה. הצד השני שומע ממתינה (אני חושב) ואני כלום. לא צלצול, לא רטט, לא איתות בשיחה ולא סימן אחרי שפיספסתי שיחה. וזה לא משנה אם אני מדבר במכשיר, בדיבורית או בספיקר. לדעתי דרך המכשיר צריכה להיות דרך לברר מה המצב במפעיל הסלולרי ויכולת לשנות. זה הרי קשור בהגדרות המפעיל. אני זוכר ממכשירים קודמים שיש תפריט לעניין שיחות נכנסות וממתינות.
2 - תודה. יש וידג'ט נפרד לשיחה ישירה, להודעה ישירה או לאיש הקשר (שם כבר מחליטים האם שיחה, הודעה...). בתכלס בגלקסי 1 זה הרבה יותר נוח. למרות שיכול להיות שפספסתי יתרונות של המתכונת הקיימת כעת.
3 - אחפש שרשורים בעניין
4 - אכן מצאתי. יש המון כאלו. חלקן לא נוחות, חלקן ממש זוועה, רובן מאוד מתוסבכות. אבל מצאתי אחת שמתאימה לי. אני מבין את היתרון בעולם האפלקציות.החיצוניות אבל בתכלס זה נראה לי דבר שצריך לבוא כאופציה בצורה מובנית כזאת או אחרת.

שוב תודה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #7 

razi_pazi,

אין בעד מה, לגבי סעיף 1, זה בדיוק מה שהתכוונתי.
כשאתה מגיע לחייגן (למשל לפני חיוג למישהו), תלחץ על ה-Menu, שם יש אפשרות בשם Vibrate on call waiting, תסמן אותה.

razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

זה התפרי שחיפשתי. התפריט קצת שונה ממה שאתה מתאר.
אין את האופציה שאתה מדבר עליה.
מצד שני יש משהו שאמור להיות יותר מתאים "שיחה ממתינה. במהלך שיחה הודע לי על שיחות נכנסות". זה מסומן. וגם בתפריט הזה קורה מה שזכרתי מטלפונים קודמים. שהוא בודק הגדרות ברשת.

אולי הבעיה בפלאפון. או שהבעיה בצליל ההודעה על הממתינה. אנסה עוד חיפושים

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #9 

נשמע לי לא הגיוני שאין לך צליל של שיחה ממתינה וזה קשור לטלפון. אני דיי בטוח שזה מטעם חברת הטלפונים. שווה לבדוק איתם.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”