יש לי יום הולדת עוד מעט וזה תירוץ מעולה לפנק את מערכת הקולנוע הביתית שלי.
כדי להשלים למערכת 5.1 ואני זקוק ל-1...
צריך סאב שיתחבר ויתאים ל Pioneer 1021K ולחמש רמקולים שקועים מתוצרת Monitor Audio דגם WT265.
הבעיה היא שאני מוגבל לתקציב בסביבות של 1500 ש"ח (ועוד קצת..)
מישהו יכול לעזור...
זה ממש עבודה בעיניים! טוב שיש פורומים כאלה שעוזרים ומוציאים את האמת לאור.
לגבי הסאב שאני רוצה לקנות. אני נאלץ להתקין אותו בתוך מזנון סגור לגמרי שמשמש כארון מדיה לכל דבר עם כל הציוד בתוכו.
המזנון הוא מסיבי ומחוזק לקיר כולל רגליות שמעגנים אותו לרצפה. יש נקודות ובעיות שאני צריך להתייחס אליהם ליפני ואחרי הקניה?
במידה והפורט בסאב הינו תחתון - אחד הדברים שעשיתי פעם שהייתי בבעיה דומה, היה לחתוך קובייה בגודל הסאב במזנון,
באופן שהסאב עצמו ישב על הרגליות על הרצפה. זה היה פיתרון לא אידיאלי, אבל עבד היטב.
keystone כתב:במידה והפורט בסאב הינו תחתון - אחד הדברים שעשיתי פעם שהייתי בבעיה דומה, היה לחתוך קובייה בגודל הסאב במזנון,
באופן שהסאב עצמו ישב על הרגליות על הרצפה. זה היה פיתרון לא אידיאלי, אבל עבד היטב.
...
מזכיר לי קצת את הסרטים המצוירים, שבהם "נוסעים" ברכב באמצעות הרגליים
אבל נו, אם אתה אומר שהעסק עבד היטב, אז לפחות הסאונד לא ממש נפגע...
keystone כתב:במידה והפורט בסאב הינו תחתון - אחד הדברים שעשיתי פעם שהייתי בבעיה דומה, היה לחתוך קובייה בגודל הסאב במזנון,
...
מזכיר לי קצת את הסרטים המצוירים, שבהם "נוסעים" ברכב באמצעות הרגליים
אבל נו, אם אתה אומר שהעסק עבד היטב, אז לפחות הסאונד לא ממש נפגע...
...
לגמרי.
בגלל אופי הצלילים הנמוכים והפיזור שלהם, בעיקרון אם המיקום עצמו בסדר (מבחינת הישיבה וההאזנה) זה יהיה בסדר.