שרשור תגובות: XBOX וקינקט בישראל בנובמבר 21

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78935
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #1 

למאמר: XBOX וקינקט בישראל בנובמבר 21

תמונה

סטיב באלמר הכריז זה עתה ש-XBOX וקינקט סוף סוף מגיעים לישראל. החל מנובמבר 21 השנה, ה-360 XBOX עם כל השירותים הנלווים שלו, כגון XBOX LIVE.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #3 

its about fuc*** time

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #4 

קצת נוגד את " באלמר - ישראל היא *ה* מדינה של ההייטק" , פשוט בזיון .
אם מישהו רוצה לעבוד בשביל מיקרוסופט בשירות ללקוח הישראלי בדיוק ראיתי משרת רילוקיישן (בסכום מגוחך יחסית...) באנגליה , http://www.toplanguagejobs.co.uk/job/18 ... er-Service
:wink:

Jacob44
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

עם אילו חנויות הם יעבדו? היכן יהיה ניתן לראות את הקינקט בפעולה?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73412
שם מלא: ערן
נתן תודות: 649 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #6 

dgent כתב:קצת נוגד את " באלמר - ישראל היא *ה* מדינה של ההייטק" , פשוט בזיון .
אם מישהו רוצה לעבוד בשביל מיקרוסופט בשירות ללקוח הישראלי בדיוק ראיתי משרת רילוקיישן (בסכום מגוחך יחסית...) באנגליה , http://www.toplanguagejobs.co.uk/job/18 ... er-Service
:wink:
...
שיחפשו את העבדים שלהם - זו עבודה בשכר מינימום:

https://www.gov.uk/national-minimum-wage-rates

כן - קצת מצחיק ששבע שנים אחרי ההשקה הם נזכרים להשיק את זה רישמית :|

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #7 

אני יודע, נמצא פה בשוק (אמנם לא באנגליה) אבל מכיר את מה שהולך פה , בגלל זה רשמתי שזאת בדיחה , אני גם די בטוח שזה לא מיקרוסופט אלא אאוטסורסינג כלשהו, ככה שאפילו להגיד שהם עובדים במיקרוסופט הם לא יוכלו .
אבל בגלל זה נראים השירותים של החברות השונות , כמו EBAY וכ'ו אבל אני סוטה מהדיון ...
נראה מתי יגיע ה SURFACE לפני או אחרי XBOX 4...

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #8 

Jacob44 כתב:עם אילו חנויות הם יעבדו? היכן יהיה ניתן לראות את הקינקט בפעולה?
...
באג ואופיס דיפו...

"בשלב השני של ההשקה, אשר מתוכנן ל-21 בנובמבר, יגיעו לישראל הקונסולות והאביזרים, ביניהם גם שלט ה-Kinect. אלה יימכרו ברשתות המובילות, בתיווך של חברת סי דאטה."

וכעת להכרזה, תסלחו לי שאני לא מצטרף ל"חגיגה" אך זה באמת מאוחר מדי ! 7 שנים אחרי ההכרזה של האקסבוקס360 נזכרים להביא אותה לישראל ?! מרגיש כאילו ממש הכריחו את הקודקודים במייקרוסופט להכניס את הקונסולה והם בלית ברירה, בסופו של דבר כאות מחווה (אולי כדי לקדם דברים אחרים - להראות שישראל היא ה-מדינה של ההייטק) הסכימו.

היכן הם היו בהשקה של הדור הראשון שלכולם התחממו הקונסולות והיו צריכים לשלם על תיקונים מאולתרים או פשוט לרכוש קונסולה חדשה ? עם כול הכבוד למייקרוסופט, אנחנו מצליחים יופי להסתדר בלעדיהם : גם ברכישת חומרה ומשחקים במחירים סבירים, גם ברכישת נקודות , מנוי ותכנים וכן, גם באחריות במקרה של תקלה- מעולם לא היתה לי בעיה.

היכן החידוש יוצא הדופן ? שעכשיו מכירים בנו ויש את המילה ISRAEL ב LIVE , שירות ואחריות של מייקרוסופט, השקה לילית של HALO4 ? מי שעד עכשיו רצה לעצמו אקסבוקס 360 כבר רכש אותה, לא המתין 7 שנים להכרזה של מייקרוסופט בארץ. בנוסף, כדאי להמתין ולראות את המחירים הרשמיים בארץ ההרגשה שלי שגם הם לא ממש יהיו אטרקטיביים.

אז תודה מייקרוסופט אבל לא תודה, אני אשאר עם חשבון USA המפוברק שאילצתם אותי לעשות.

נ.ב
לפני כמה שנים מייקרוסופט טענו שהשוק כאן לא מספיק מפותח וגדול בשביל להשיק את האקסבוקס באופן רשמי, אני מבין שעכשיו אנחנו ממש מדינת קונסולה - איזה כבוד מייקרוסופט באמת תודה!
נערך לאחרונה על ידי דאוס ב 05/11/2012 14:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

magic2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 147
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #9 

התקשרתי למיקרוסופט בשביל לעשות הגירה של החשבון האמריקאי שלי לישראלי , אמרו לי שהחשבון הישראלי לא תומך ב LIVE.
כנראה שהעסק עוד לא מעודכן.
כדאי לדחות קצת את ההגירה בינתיים.

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #10 

מצפה לXBOX
תודה על המאמר (Y)
כל הכתבות שלי
עמית לגו

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #11 

א. מגוחך.
ב. הדבר היחידי שאפשר לתלות בו תקווה, שזה בעיקר בשביל להכין את הקרקע ולבדוק את יכולות השיווק של החברות הנבחרות, כדי שברגע שיכריזו על ה720 - יהיה כבר אפיק שיווק מוכן, ולא יצטרכו ליפול על איזו חברה שלא תדע מה לעשות.

אפשר להיות אופטימיים שהמקרה הוא ב' - נוכל לבדוק את זה בהתאם להשקה של המכשירים השונים ובמיוחד הSURFACE, אם השיווק יהיה בזמן מהיר יחסית. אז באמת כל הכבוד להם.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78935
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #12 

7 שנים זה לא על ה Xbox 360. היו שתי פלטפורמות גדולות בתקופה הזו ועוד כמה שינויים פנימיים.

העניין הוא שכמו אפל עם האייפון - שבקרוב תצא הקונסולה הבאה בסדרה (יתכן שב 2013) ה כבר יגיע לישראל מיידית בלי עקיפות עקומות וקשקושים.

זה משמעותי - ברור שאף אחד לא מצפה למכירות היסטריות ל 360 בשלב הזה - אלא שזה קדימון ל-720 או איך שיקראו לזה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #13 

עופר - בדיוק מה שציינתי פה:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 58#1741258

(Y)

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #14 

ה720 יגיע מהר. הבעיה המרכזית עם החדרת מוצר חדש זה השירות. ברגע שפיצחת את נושא השירות (ויסלחו לי היבואנים המקבילים, מי שפעם נדפק לו מוצר חומרה של מיקרוסופט מייבוא רשמי יודע איזה שירות מדהים הוא מקבל) ואת נושא ה LIVE - כולל התשתית לגבות כסף, הדרך סלולה. תראו כמה זמן לקח לאפל לגבות כסף בשקלים. הSTORE של מיקרוסופט עושה את זה מהיום הראשון שהוא זמין בארץ.

saarpen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
שם מלא: saarpen
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #15 

הגיע הזמן באמת...
רק שבינתיים כבר קניתי פלייסטיישן...
ואני מחובר באון ליין ללא מנוי בתשלום בניגוד לאקסבוקס..
עם המון חברים מחו"ל
שמשחקים בפיפ"א ובהוקי קרח ביחד :D
וודא תמיד שמאחורי ענף הזית הדק שלך אתה מחזיק חרב חדה וגדולה. (הפרשנות שלי לרעיון שמאחורי סיכת המ"מ)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #16 

oferlaor כתב:7 שנים זה לא על ה Xbox 360. היו שתי פלטפורמות גדולות בתקופה הזו ועוד כמה שינויים פנימיים.

העניין הוא שכמו אפל עם האייפון - שבקרוב תצא הקונסולה הבאה בסדרה (יתכן שב 2013) ה כבר יגיע לישראל מיידית בלי עקיפות עקומות וקשקושים.

זה משמעותי - ברור שאף אחד לא מצפה למכירות היסטריות ל 360 בשלב הזה - אלא שזה קדימון ל-720 או איך שיקראו לזה.
...
לא קדימון ולא נעליים, רק חול וחלירע... מסתבר שגם ה XBOX ONE לא תושק בישראל למרות כל ההבטחות:

http://www.hometheater.co.il/vp1897118#1897118

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”