אני מחפש כרטיס קול למחשב

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
carmonmon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לא ידעתי לאיזה פורום הנושא הזה מתאים אז החלטתי שכאן יהיה בסדר..

אני מחפש כרטיס קול למחשב איכותי. אני מכיר ממש את ההבדלים ואת הקריטריונים להשוואה ולכן אבקש מכם גם קישורים לחומר על כרטיסי קול.. הבנתי שיש עכשיו קטע חדש עם 24 ביט או משהו.. הייתי רוצה חומר על זה..

התקציב שלי הוא עד 1000 שקל.

צרכים - האזנה למוסיקה וסרטים, דרושה רמה גבוהה. כמו כן שתהיה אופציה לחיבור מידי ועבודה בreal time עם המקלדת.

תודות למגיבים

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

למה הכרטיס ייחובר?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

shex
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75

שליחה #3 

אני לא חושב שאתה צריך כרטיס בסכום כזה כדי לספק את הצרכים שלך:
בחיבור מידי כמות המידע שעוברת היא מזערית (איזה תו נלחץ, עוצמה ...) המחשב אחראי ליצר את הסאונד המתאים לתו הזה (לדוגמא להשמיע צליל שהוקלט מראש), מדובר במספר זעום של בתים ולכן המהירות היא זניחה, ישנן תוכנות מעולות שעושות את העבודה, אך יש גם כרטיסי קול שיודעות להפיק את הצלילים בעצמם.

המיוחד בכרטיסים היותר יקרים, זה היכולות להמיר מידע אנאלוגי לדיגיטלי (וחזרה) מהר ובאיכות טובה, וזה חשוב שאתה מחבר מיקרופון (או גיטרה) ואתה רוצה להלביש על זה אפקטים , ולשמוע ולהקליט את התוצאה בלי DELAY בזמן אמת . השם המקצועי של זה הוא LATENCY. פה כל מילישניה חשובה, הכי מעצבן זה לנגן תו ולשמוע אותו אחרי שניה.

כרטיס קול ממיר ממידע אנאלוגי (ממיקרופון לדוגמא) לדיגיטלי (משהו שהמחשב יודע לעבוד איתו) באמצעות דגימות:
מה שחשוב הוא קצב הדגימות (ככל המרבה הרי זה משובח) ועבור כל דגימה, רמת הדיוק שלה.
בדיסק אודיו רגיל רמת הדיוק היא 16 ביט, רוב כרטיסי הקול לאולפן ביתי הם 24 ביט (יש גם 21, אבל זה נדיר) ובאולפנים מקצועיים עובדים עם 32 (ציוד של עשרות אלפים).

אם יש לך מגבר טוב, הכי טוב לשירים ,סרטים וגם למידי זה כרטיס מאוד פשוט שיש לו יציאה דיגיטלית ואז חסכת המון.

אתר טוב לתחום של הקלטת מוזיקה
act.co.il

carmonmon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54

שליחה #4 

יש לי עכשיו קראטיב סאונדבלסטר לייב ויש לו יציאה דיגיטלית.. וגם יש לי מגבר סבבה עם כניסה דיגיטלית.. אז אני פשוט יחבר אותם.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”