עזרה בבחירת סטרימר
שלום לכולם,
אני צריך עזרה בבחירת סטרימר לסלון. קראתי את הביקורות באתר וכבר נסגרתי על בוקסי אבל אז קראתי שהם מפסיקים את התמיכה בבוקסי בוקס ונראה לי פחות חכם לקנות מכשיר שנמצא בסוף חייו...
הדרישות שלי בגדול הן:
1. תמיכה בכל הפורמטים (בלו ריי פחות חשוב)
2. סטרימינג חלק דרך LAN (מעל רשת החשמל)
2. תמיכה בכתוביות נפרדות ומחוברות עם הורדה אוטומטית של כתוביות
3. ממשק משתמש נוח וזורם שלא יתקע לי כל רגע (JB זה יתרון גדול)
4. כמובן שדפדפן / הורדת אפליקציות וכו זה תמיד נחמד אבל לא הכרחי.
מקריאת שרשור הביקורות באתר (ולאור האווירה הכללית בפורום של חוסר שביעות רצון מהאקסטרימרים למינהם) ההתלבטות היא בין ה- Popbox V8 ו Pop ל A-300.
השאלה שלי היא האם ה- A300 מצדיק את תוספת הכסף (כפול במחיר) או לחילופין, אשמח לקבל המלצות אחרות (התקציב הוא עד 1000 ש"ח אבל אעדיף לסגור סביב ה- 600 ולהשאיר כסף למתאמי LAN over power).
תודה מראש!
אני צריך עזרה בבחירת סטרימר לסלון. קראתי את הביקורות באתר וכבר נסגרתי על בוקסי אבל אז קראתי שהם מפסיקים את התמיכה בבוקסי בוקס ונראה לי פחות חכם לקנות מכשיר שנמצא בסוף חייו...
הדרישות שלי בגדול הן:
1. תמיכה בכל הפורמטים (בלו ריי פחות חשוב)
2. סטרימינג חלק דרך LAN (מעל רשת החשמל)
2. תמיכה בכתוביות נפרדות ומחוברות עם הורדה אוטומטית של כתוביות
3. ממשק משתמש נוח וזורם שלא יתקע לי כל רגע (JB זה יתרון גדול)
4. כמובן שדפדפן / הורדת אפליקציות וכו זה תמיד נחמד אבל לא הכרחי.
מקריאת שרשור הביקורות באתר (ולאור האווירה הכללית בפורום של חוסר שביעות רצון מהאקסטרימרים למינהם) ההתלבטות היא בין ה- Popbox V8 ו Pop ל A-300.
השאלה שלי היא האם ה- A300 מצדיק את תוספת הכסף (כפול במחיר) או לחילופין, אשמח לקבל המלצות אחרות (התקציב הוא עד 1000 ש"ח אבל אעדיף לסגור סביב ה- 600 ולהשאיר כסף למתאמי LAN over power).
תודה מראש!
בתור משתמש Popbox V8, אני יכול לומר לך שסה"כ הוא מוצר מעולה תמורה המחיר.
יש כמה חסרונות, אך מבחינת העלות שלו החסרונות זניחים:
1. ממשק לא הכי מהיר - חלק הוא כן, אך לוקח כ2-3 שניות לאחר כל לחיצה עד שיתחיל.. לסרט יקח 5 שניות להתחיל (וגם בהפעלה הראשונית בערך ככה).
בסרטים לא נתקלתי בשום בעיה. גם בהצגת תכני 1080p ששוקלים המון (AVATAR) והוא הריץ לי יופי סרטים אחד אחרי השני.
2. מאחר והוא איטי מבחינת ממשק - לא תהנה כלכך מהאפליקציות אך אם תחפש את זה רק כתוספת, אז החסרון הזה אף הוא זניח.
זה רק בונוס מבחינתי ולכן לא ציפיתי ליותר מדיי (למרות שזה מאוד מפתיע הסטרימר הזה..)
3. ההבנה קלה מאוד, קל מאוד לתפעול וההגדרה הראשונית נשמרת.
חשוב לעדכן לfirmware החדשה ביותר בשימוש הראשון.
סה"כ אחלה סטרימר, משמש אותי כמו שצריך ובאמת שהוא מפתיע ביכולות שלו.
אם אתה מחפש סטרימר לסרטים ולא לשבת בספה ולהכנס לפייסבוק ויוטיוב (למרות שגם זה אפשרי אך לא נעים לחכות 2-3 שניות כל פעם) אז זה אפשרי.
תוכל לקרוא עוד בהיסטוריה שלי (נרכש לפני כחודשיים, תוכל לקרוא כמה תגובות שרשמתי עליו גם כן)
יש כמה חסרונות, אך מבחינת העלות שלו החסרונות זניחים:
1. ממשק לא הכי מהיר - חלק הוא כן, אך לוקח כ2-3 שניות לאחר כל לחיצה עד שיתחיל.. לסרט יקח 5 שניות להתחיל (וגם בהפעלה הראשונית בערך ככה).
בסרטים לא נתקלתי בשום בעיה. גם בהצגת תכני 1080p ששוקלים המון (AVATAR) והוא הריץ לי יופי סרטים אחד אחרי השני.
2. מאחר והוא איטי מבחינת ממשק - לא תהנה כלכך מהאפליקציות אך אם תחפש את זה רק כתוספת, אז החסרון הזה אף הוא זניח.
זה רק בונוס מבחינתי ולכן לא ציפיתי ליותר מדיי (למרות שזה מאוד מפתיע הסטרימר הזה..)
3. ההבנה קלה מאוד, קל מאוד לתפעול וההגדרה הראשונית נשמרת.
חשוב לעדכן לfirmware החדשה ביותר בשימוש הראשון.
סה"כ אחלה סטרימר, משמש אותי כמו שצריך ובאמת שהוא מפתיע ביכולות שלו.
אם אתה מחפש סטרימר לסרטים ולא לשבת בספה ולהכנס לפייסבוק ויוטיוב (למרות שגם זה אפשרי אך לא נעים לחכות 2-3 שניות כל פעם) אז זה אפשרי.
תוכל לקרוא עוד בהיסטוריה שלי (נרכש לפני כחודשיים, תוכל לקרוא כמה תגובות שרשמתי עליו גם כן)