המלצה על טלויזיה 50 אינץ סביב 5000 ש"ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
crowd פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,
אני חדש בתחום, מעוניין לרכוש טלויזיה חדשה לסלון ביתי.
מרחק הצפיה הוא כ4 מטרים.
כיוון הסלון הוא מזרח (מה שאומר די מואר בשעות היום).
אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל של כ- 50 אינץ ובסדר גודל של 5000 ש"ח.
אשמח לשמוע המלצה על דגם וסוג הטכנולוגיה המומלץ.

נ.ב אילו פרמטרים באמת חשובים בטלויזיה ? האם אפשר לסמוך על פרמטרים המפורסמים?
למשל יש טלויזיה של חברה לא מוכרת (לפחות אני לא מכיר) שהפרמטרים שלה (למיטב הבנתי) הם מצויינים ומחירה זול משמעותית ביחס לטלויזיות דומות של חברות מוכרות (למשל טלויזית LED 50 אינץ של HISENSE בעמוד הבא http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetail ... 9&came=177).

המון תודה.

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

בתקציב שלך עדיף לך לבחור מסך 42 איכותי, למרחק שאתה מציין צריך לפחות 55-60 אינץ !! אז או שתיתפשר ותירכוש 42 איכותי , או שתחכה זמן מה ותעלה את התקציב משמעותית ותרכוש 55-60 אינץ.

eladeb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #3 

למה לא ללכת על ה SAMSUNG E550
BEST VALUE FOR PRICE
בכל העולם ובסביבות המחיר שציינת בגודל 51.
יש לי כזאת בסלון ואני מרוצה מ-א-ו-ד.

http://www.samsung.com/il/support/model ... -techspecs

עריכה:

לא שמתי לב שהסלון שלך מואר.קח בחשבון שפלזמה פחות מפציצה בתנאי או חזקים מול לד למשל.
גם אצלי הסלון מואר יחסית באור יום והפגיעה בצפייה נמוכה.

crowd פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

כן אני מתלבט בין מספר דגמים
PS51E550 (של SAMSUNG)
PS51E490 (אם הבנתי נכון ההבדל בין זו ל550 זה רק הSMART, אני צודק ?).
TH-P50XT50 (של PANASONIC)
LEDN50K316X3D (של HISENSE).

היום אני עם טלויזיה (גוססת) של 32 אינג כך ש50 - 51 אינץ זה שדרוג מספיק מבחינתי :) ואני לא חושב שאני צריך 55-60 אינץ בשלב זה. האם טלויזיות מהרשימה למעלה נחשבות לסבירות ? האם יש המלצות איזה מבין הרשימה למעלה מועדף ? או לחילופין המלצות על דגמים נוספים בטווח המחירים ?

נ.ב - אם אני אכן מחליט לרדת למסך בגודל של 46 אינצ, האם אני יכול לקבל טלויזיה משמעותית יותר טובה באותו סדר גודל של מחיר ? אם כן אשמח לשמוע המלצות גם בנושא.

שוב המון תודה.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4685
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #5 

NK כתב:בתקציב שלך עדיף לך לבחור מסך 42 איכותי, למרחק שאתה מציין צריך לפחות 55-60 אינץ !! אז או שתיתפשר ותירכוש 42 איכותי , או שתחכה זמן מה ותעלה את התקציב משמעותית ותרכוש 55-60 אינץ.
...
למה לרכוש מסך קטן ואיכותי למרחק הצפיה שלו? איך בדיוק הוא יהנה ממנו...? 42 אינץ' זה בזבוז כספי ל-4 מטרים...
לדעתי בהחלט עדיף לו לרכוש מסך פלאזמה (לאחר בדיקה מעמיקה של נושא התאורה בסלון) בגודל 50/51 אינץ'.

crowd,

לדעתי אתה לא צריך יותר מה-51E490 כי בכל מקרה לא תוכל להנות מתכני FHD ממרחק הצפיה שלך. רק על תשכח לוודא שלא חוזר אור ישיר מהמסך לכיוון הצופה/צופים. כמו כן יש לקחת בחשבון את התפלגות שעות הצפיה (ערב, בוקר, צהרים) ופתרונות הצללה.

בהצלחה!

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #6 

nils3373 כתב:
NK כתב:בתקציב שלך עדיף לך לבחור מסך 42 איכותי, למרחק שאתה מציין צריך לפחות 55-60 אינץ !! אז או שתיתפשר ותירכוש 42 איכותי , או שתחכה זמן מה ותעלה את התקציב משמעותית ותרכוש 55-60 אינץ.
...
למה לרכוש מסך קטן ואיכותי למרחק הצפיה שלו? איך בדיוק הוא יהנה ממנו...? 42 אינץ' זה בזבוז כספי ל-4 מטרים...
לדעתי בהחלט עדיף לו לרכוש מסך פלאזמה (לאחר בדיקה מעמיקה של נושא התאורה בסלון) בגודל 50/51 אינץ'.

crowd,

לדעתי אתה לא צריך יותר מה-51E490 כי בכל מקרה לא תוכל להנות מתכני FHD ממרחק הצפיה שלך. רק על תשכח לוודא שלא חוזר אור ישיר מהמסך לכיוון הצופה/צופים. כמו כן יש לקחת בחשבון את התפלגות שעות הצפיה (ערב, בוקר, צהרים) ופתרונות הצללה.

בהצלחה!
...
אף אחד לא אמר לו לרכוש 42 ,רק אמרתי לו מה הן האופציות שלו כשעדיף למרחק שלו 55 ומעלה!

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4685
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #7 

NK כתב:
nils3373 כתב:
...

crowd,

בהצלחה!
...
אף אחד לא אמר לו לרכוש 42 ,רק אמרתי לו מה הן האופציות שלו כשעדיף למרחק שלו 55 ומעלה!
...
אבל זה מה שבדיוק עשית... בכל מקרה הוא הגדיר תקציב של כ-5000 ש"ח - דבר שלא מאפשר לו לרכוש מסך בגודל 55 אינץ' וגם לא מסך בגודל 75 אינץ' שהוא מושלם למרחק הצפיה שלו לניגון תכני FHD.
בראש ובראשונה המטרה שלנו היא לייעץ לחברים באתר מה לרכוש במגבלות התקציב ובהתייחסות לתנאים ולדרישות.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #8 

crowd כתב:כן אני מתלבט בין מספר דגמים
PS51E550 (של SAMSUNG)
PS51E490 (אם הבנתי נכון ההבדל בין זו ל550 זה רק הSMART, אני צודק ?).
TH-P50XT50 (של PANASONIC)
LEDN50K316X3D (של HISENSE).

היום אני עם טלויזיה (גוססת) של 32 אינג כך ש50 - 51 אינץ זה שדרוג מספיק מבחינתי :) ואני לא חושב שאני צריך 55-60 אינץ בשלב זה. האם טלויזיות מהרשימה למעלה נחשבות לסבירות ? האם יש המלצות איזה מבין הרשימה למעלה מועדף ? או לחילופין המלצות על דגמים נוספים בטווח המחירים ?

נ.ב - אם אני אכן מחליט לרדת למסך בגודל של 46 אינצ, האם אני יכול לקבל טלויזיה משמעותית יותר טובה באותו סדר גודל של מחיר ? אם כן אשמח לשמוע המלצות גם בנושא.

שוב המון תודה.
...
crowd

לא הייתי מכניס את HISENSE לרשימה ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

crowd פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

כן המחיר הזול (מדי) של HISENSE מעלה לי תחושה לא נוחה.
אני מניח שאלך מחר ואצפה בכל אחת מהדגמים בחנויות השונות על מנת לקבל רושם טוב יותר של המוצרים.

אם יש עוד המלצות/טובנות אני אשמח לשמוע.
NILS, תודה על ההמלצה. רוב הצפיה מבוצע בשעות הערב יש תריסים כך שניתן להצליל את החלל.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”