אני מקווה שאני מעלה את הפוסט בפורום הנכון אבל מצאתי לנכון לשתף אתכם בחוויית התקנת הרשת הביתית שלי על ידי JEXY (יבגני מ G-Media).
נתקלתי ביבגני כשקראתי פוסטים על התקנת רשת בבית ומשיכת חוטים בתעלות הטלפון והכבלים והחלטתי ליצור עמו קשר כדי לקבל הצעת מחיר להתקנת רשת.
יבגני הגיע כדי לסקור את הבית ולהבין מה נדרש, עבר ביסודיות על כל השקעים כולל פירוק והסתכלות על התעלות הקיימות בבית (והבית שלי לא צעיר ומתקרב לגיל 14) ונתן לי הצעת מחיר מאוד הוגנת.
קבענו מועד התקנה ויבגני הגיע במדויק בשעה שקבענו (לא משהו מובן מאליו אצל נותני שירות בארץ), לבקשתי הוא הביא עמו גם חוטי CAT6 למרות שהיה ספק אם יצליח להשחילם בתעלות הצפופות שבביתי.
לבסוף לאחר מאמץ לא מבוטל ועם הרבה סבון
בזמן העבודה ביקשתי ממנו נקודה נוספת "על הדרך" שלא הייתה בתכנון והוא נענה בחיוב ואף יעץ כיצד כדאי לחבר וכול הזמן לא העלה נושאי תשלום נוסף וגילה נכונות להשקיע מעבר למתוכנן כדי שאהיה מרוצה.
חלק מהעבודה כללה גם חציבה קלה בקיר כדי להתקין קופסת שקעים רחבה יותר, העבודה נעשתה במקצועיות רבה עם דגש על אסתטיקה כולל מריחת גבס מסביב (ואפילו כמה עבודות במאהל לבקשתי
בסך הכול יבגני שהה אצלי בבית מהשעה 8:00 ועד 17:30 וכשהגענו לגמר חשבון שיערתי שיבקש תוספת על השקע הנוסף ועל כך שהיה צריך להשקיע מספר לא מבוטל של מטרים נוספים של חוט רשת מהתכנון ההתחלתי וכמובן עוד זמן עבודה.
להפתעתי יבגני ביקש את הסכום שנסגר בהצעה המקורית, מאוד הופתעתי לטובה וחשתי אף לא נעים כי ראיתי איזו השקעה אדירה נעשתה (לדעתי מעבר למסגרת הזמן שהוא תכנן) תוך הקפדה על הפרטים ודאגה שאצא מרוצה מהתוצאה והחלטתי לשלם יותר ממה שסיכמנו.
חיברנו את הנתב והסוויץ' והכל פעל כמו שעון על הפעם הראשונה, זה רק מעיד כמה הבחור הזה מקצועי!
ו... איזה כיף שסוף סוף יש רשת חוטית איכותית במהירות 1 ג'יגה בלי מתאמי חשמל, אלחוטי ושאר ירקות.
פשוט תענוג, הכול עובד נהדר ומהר, אין ניתוקים ואני נהנה מכל רגע ואני לא מבין איך לא החלטתי לעשות את זה קודם.
אז רציתי לומר ליבגני תודה! את אמוני הוא רכש והמקצועיות שהפגין פשוט קנתה אותי, אין ספק שאפנה אליו בעתיד כאשר אעבור דירה וסוף סוף אוכל לתכנן את בית החלומות שלי כולל ארון תקשורת מסודר ותעלות בכל פינה אפשרית
המלצתי ואמליץ לחברים על יבגני ואני רוצה גם לפרגן פה בפורום לאדם נחמד, ישר, הוגן ומאוד מקצועי.
למרות שנדמה שהכול סובב היום סביב כסף ורווח מהיר מגיע עוסק בתחום כמו יבגני ומוכיח שיש עדיין אנשים שממשיכים לאמץ את רוח המקצועיות של פעם שכוללת מוסר עבודה גבוה, יושר והגינות - כל הכבוד !