עזרה בהגדרת SageTV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
nadav99 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,
כפי שראיתם באשכול הסמוך, רכשתי אתמול PVR 150,
הגעתי אתמול בערב הביתה עם המוצר שמח וטוב לב וישבתי להתקין אותו,
אחרי התקנה של התוכנות המגיעות יחד עם הכרטיס ניסיתי לסרוק ערוצים, קצת הסתבכתי עם זה, ולא מצאתי ערוצים כמו שצריך.
חזרתי פה לפורום וראיתי שאנשים ממליצים לא לעבוד עם התוכנה שמגיע עם הכרטיס אלא עם תוכנות אחרות.

התחלתי את הלילה עם GB-PVR.
לא הצלחתי לקלוט ערוצים, כן הצלחתי איכשהוא להוריד מדריך שידורים....
כך שהיה לי ערוצים שלא רואים בהם כלום אבל מידע מהלוח שידורים...
התייאשתי מהתוכנה ועברתי הלאה,

התקנתי MediaPortal
גם משם לא צמחה לי הרבה ישועה....

כמובן שאחרי כל תוכנה חזרתי פה לפורום ועברתי על כל מידי עמודים עם איך להגדיר וכו'..
ולבסוף אחרי שהתייאשתי מהתוכנות הנ"ל, החלטתי להתקין את SageTV.

התקנתי את התוכנה, עברתי על אינסוף אשכולות בפורום ואני עדיין תקוע.
אין אף מדריך ברור מהתחלה עד הסוף איך להגדיר והנה הכשלים שהיו לפעמים כולם ולפעמים רק אחד מהם:
  • א. שהמדריך מפנה לתמונה שלא קייימת,
    ב. המדריך מזכיר שם של תוכנה אבל לא מאיפה להשיג אותה
    ג. המדריך כבר כן מפנה אבל הקישור לא עובד, או מביא לעמוד מלא תוכנות ולא ברור מה צריך להוריד.
    ד.המדריך מכיל הכל, אבל מתייחס רק לYES ולא להוט..
בקיצור מרוב שמות של הגדרות ותוכנות אני כבר מבולבל לגמרי.
יש לי כרגע 2 בעיות חשובות:
1. איך להגדיר בצורה יעילה את התחנות עצמם בלי לעבור מאות ערוצים אחד אחד.
2. איך להגדיר EPG עם התוכנה שיעבוד עם HOT.

אתמול ישבתי עד 3 לפנות בוקר, והיום מהצהריים עד עכשיו אני שובר את הראש עם התוכנה.

אני כרגע מסיר לגמרי את כל התוכנות ומתקין מחדש רק את SageTV,
אם יש אפשרות למישהו דרך פה או במסנגר/ICQ/GTalk לעזור לי שלב אחרי שלב ולהסביר בדיוק את הדברים אני מקבל על עצמי בסוף לנסות להכין מדריך מהתחלה ועד הסוף איך להגדיר את התוכנה לקבלת EGP כולל כל מה שנדרש כולל תמונות ומה שצריך.

יש מישהו שמוכן להרתם למשימה??

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #2 

ממה שהבנתי אתה עובד בצורה אנלוגית (מחבר ישירות מהשקע בקיר לכניסת אנטנה של הPVR150) ולכן הצורך בסריקת ערוצים. קודם כל תשקול לעבור לחיבור SVIDEO או COMPOSITE ולעבוד עם הIR BLASTER ובמידה ויש לך ממיר הוט שתומך בכך.
אם אתה מעדיף להישאר בצורה אנלוגית אני יודע באופן כללי איך להגדיר את זה בGBPVR (לא מנסיון אישי). לפני שאתה מגדיר את ה CAPTURE SOURCE כפי שזה נקרא בהגדרות התוכנה אתה צריך להשתמש ביישום שנקרא TUNING ASSISTANT שמגיע עם GBPVR (תמצא את זה בתפריט תוכניות של GBPVR).
היישום הזה סורק את הערוצים. אתה צריך לרשום לך את המספר ערוץ שמופיע (שזה בעצם התדר) שם ואת שם הערוץ:
לדוגמא: תדר מס' אחד ->ערוץ 2.
תדר מס' שתיים->ערוץ 10.
אל תתייחס לערכים של התדרים והערוצים. זה רק לשם הדוגמא.

אח"כ כשאתה מגדיר את ה CAPTURE SOURCE ומייבא את המדריך תוכניות מהEPG יש ליד כל שם ערוץ את מס' הערוץ ושם אתה צריך להכניס את הערך שהוצאת מהTUNING ASSISTANT.
כדי להוריד EPG תשתמש בתוכנה של אורן. יש פה שרשור מאוד ארוך לגבי הוראות שימוש ללקוחות הוט:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=16746

אחרי שאתה מסיים להגדיר תאשר הכל ואז תאשר שוב כדי לצאת מההגדרות של GBPVR. אחר שיצאת ממסך ההגדרות אתה צריך להיכנס שוב הפעם ללשונית שנקראת CHANNELS ושם אתה יכול לסדר את הערוצים לפי המספרים המקוריים שלהם.

את הסיפור הזה אתה חייב לעשות אם אתה משתמש בכניסת אנטנה (כמו שצריך בטלויזיה רגילה לסרוק ערוצים). אבל זו רק הגדרה ראשונית. אם אתה משתמש ביציאת SVIDEO או COMPOSITE מהממיר הדיגיטלי אז לא צריך לסרוק ערוצים אבל אתה חייב IR BLASTER.

nadav99 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה אבל,

שליחה #3 

erezr כתב:אתה צריך להשתמש ביישום שנקרא TUNING ASSISTANT שמגיע עם GBPVR (תמצא את זה בתפריט תוכניות של GBPVR).
היישום הזה סורק את הערוצים. אתה צריך לרשום לך את המספר ערוץ שמופיע (שזה בעצם התדר) שם ואת שם הערוץ:
לדוגמא: תדר מס' אחד ->ערוץ 2.
תדר מס' שתיים->ערוץ 10.
אל תתייחס לערכים של התדרים והערוצים. זה רק לשם הדוגמא.

אח"כ כשאתה מגדיר את ה CAPTURE SOURCE ומייבא את המדריך תוכניות מהEPG יש ליד כל שם ערוץ את מס' הערוץ ושם אתה צריך להכניס את הערך שהוצאת מהTUNING ASSISTANT.
...
תודה על תשובתך,
אבל יש בעיה בכיוון של הערוצים, הוא מוצא את הערוצים אבל לא בתדר המדויק שלהם,
צריך לעשות Fine Tuning ואין אופציה כזאת בתוכנה.
הורדתי את התוכנה FreqCopy שאמורה לסייע אבל לא הבנתי את הסנכרון בדיוק, אתה מכיר את התוכנה הזאת או כל דרך אחרת לעשות שינויים קטנים בתדר?

[אומנם אני רציתי להגדיר את SAGE, אבל לפחות ביינתים אולי יהיה לי GB עובד אם אצליח לכוון אותו כמו שצריך]

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #4 

לא נתקלתי בתוכנה הזאת. אני עובד עם ממיר של YES בחיבור COMPOSITE ועם ה-IR BLASTER.
תנסה בTUNING ASSITANT לבחור ב CABLE ולא באנטנה ואז הוא סורק יותר תדרים

nadav99 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

erezr כתב:לא נתקלתי בתוכנה הזאת. אני עובד עם ממיר של YES בחיבור COMPOSITE ועם ה-IR BLASTER.
תנסה בTUNING ASSITANT לבחור ב CABLE ולא באנטנה ואז הוא סורק יותר תדרים
...
תודה, אבל בחרתי CABLE זה לא עוזר, הוא מוצא את התדר בערך, חסר לו כיוונון קל...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”