סטרימר לאבא שלי...
שלום לכולם.
בכוונה כתבתי אבא שלי בכותרת. אני בטוח שלא מעט מכירים את הרצון להרעיף מהטכנולוגיה בה אנו מתעסקים יום יום על הורינו, שייהנו קצת, מגיע להם לא?
אה..מה..מה..לך תסתבך עם הוראות הפעלה טכנולוגיות כמעט כל ערב: "לא עובד", "אין כתוביות" וכו'.
אישית, אני בעולם הHTPC (לא מוותר על זה) והידע בסטרימרים שואף לאפס, מה שמביא אותי לשאלת מומחים:
אני מעוניין בהמלצה לסטרימר פשוט כלומר קלות תפעול מאד חשובה. אמינות גם חשובה שכן לא הייתי רוצה להכביד יותר מאשר לספק הנאה נטו.
אל הסטרימר "יוזרמו" קבצי MKV ודגש גדול על קריאת כתוביות בצורה הכי קלה שאפשר (SRT).
לא רלוונטי 3D, לא רלוונטי סאונד איכותי יתר על המידה. יחובר בHDMI לפנסוניק 60 אינצ' ובRCA לרסיבר פיוניר 2.1.
תקציב: נראה לי 1000-1200 יספיקו לא?
אשמח לעזרתכם
בכוונה כתבתי אבא שלי בכותרת. אני בטוח שלא מעט מכירים את הרצון להרעיף מהטכנולוגיה בה אנו מתעסקים יום יום על הורינו, שייהנו קצת, מגיע להם לא?
אה..מה..מה..לך תסתבך עם הוראות הפעלה טכנולוגיות כמעט כל ערב: "לא עובד", "אין כתוביות" וכו'.
אישית, אני בעולם הHTPC (לא מוותר על זה) והידע בסטרימרים שואף לאפס, מה שמביא אותי לשאלת מומחים:
אני מעוניין בהמלצה לסטרימר פשוט כלומר קלות תפעול מאד חשובה. אמינות גם חשובה שכן לא הייתי רוצה להכביד יותר מאשר לספק הנאה נטו.
אל הסטרימר "יוזרמו" קבצי MKV ודגש גדול על קריאת כתוביות בצורה הכי קלה שאפשר (SRT).
לא רלוונטי 3D, לא רלוונטי סאונד איכותי יתר על המידה. יחובר בHDMI לפנסוניק 60 אינצ' ובRCA לרסיבר פיוניר 2.1.
תקציב: נראה לי 1000-1200 יספיקו לא?
אשמח לעזרתכם
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לאנשים שלא רוצים משהו "מסובך" אני ממליץ על ה-boxee.
אמנם התמיכה שלו מהחברה ירדה אבל המכשיר עושה הרבה בלי התעסקויות והגדרות מיוחדות.
אם לא נראה לך - אז ההצעה של הפופקורן היא נכונה.
אמנם התמיכה שלו מהחברה ירדה אבל המכשיר עושה הרבה בלי התעסקויות והגדרות מיוחדות.
אם לא נראה לך - אז ההצעה של הפופקורן היא נכונה.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
אז נפלה ההחלטה! נקנה פופקורן A-300 ועכשיו לשאלה לבעלי הסטרימר:
נאמרו לי 2 דברים והייתי רוצה לאשר אותם (או לא):
1. מומלץ HD חיצוני בחיבור USB יותר מאשר HD פנימי?
2. HD פנימי - מומלץ בחום SEAGATE?
אשמח לתשובות מהירות, מעוניין לרכוש מחר בבוקר.
תודה
נאמרו לי 2 דברים והייתי רוצה לאשר אותם (או לא):
1. מומלץ HD חיצוני בחיבור USB יותר מאשר HD פנימי?
2. HD פנימי - מומלץ בחום SEAGATE?
אשמח לתשובות מהירות, מעוניין לרכוש מחר בבוקר.
תודה
Today is a good day to be a great day
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
תתחדש!
1. הסיבה היחידה שאני מכיר, שעדיף דיסק חיצוני כי פנימי מגביר את התחממות המכשיר. אך זו בעיה של סטרימרים יותר ישנים בד"כ. ה 300 בעל קירור פסיבי טוב.
2. לא יודע למה דווקא SEAGATE, אך בכללי עדיף דיסק מסדרות ירוקה - במיוחד אם זה פנימי ולכן פחות נוטה לחום ורעש.
1. הסיבה היחידה שאני מכיר, שעדיף דיסק חיצוני כי פנימי מגביר את התחממות המכשיר. אך זו בעיה של סטרימרים יותר ישנים בד"כ. ה 300 בעל קירור פסיבי טוב.
2. לא יודע למה דווקא SEAGATE, אך בכללי עדיף דיסק מסדרות ירוקה - במיוחד אם זה פנימי ולכן פחות נוטה לחום ורעש.