drixie כתב:erezsolan כתב:drixie כתב:צריך להיות ממש שפוט של אפל כדי לחשוד שמיקרוסופט שילמה כסף לגלובס כדי שיכתוב שמכשירי אנדרויד יותר מצליחים כרגע במכירות מאייפון. אבל ממש. אז הנה טיפ קטן לשפוטים, כי אסור לאבד תקווה: סטיב ג'ובס לא מת, הוא מבלה כמה חודשים עם אלוויס והוא עוד יחזור.
...
עשית קצת סלט חביבי
את זה אף אחד לא טען...
...
כמו הרבה תיאוריות קונספירציה, אין טענה, יש "רמזים". קודם אומרים שהעריכה מגמתית. אח"כ אומרים שמיקרוסופט שפכה הרבה כסף. ומקנחים ב"כולם דופקים את אפל". תקרא את השרשור לפי הסדר ותראה.
אפל קורבן של ההצלחה של עצמה. היא חיה על יח"צ כאילו כל מוצר שלה יש בו איזה קסם סודי. הזמינו להשקה דרמטית ולא הציגו שום דבר מעניין. הזמינו למופע קסמים ושום קסם לא הצליח. הלך הקסם. ככה זה, עולים גבוה, נופלים יותר חזק. היום wired, מחר tired. הם יצטרכו ללמוד לחיות עם תחרות.
...
אעשה לך קצת סדר - אני טענתי ש
גלובס הציגו מצג חד צדדי ומוטה לכיוון סמסונג.
anton11 הוסיף ואמר כי במוסף הכלכלה של
ידיעות הבחין בכמות הכתבות הלא סבירה בעליל בנושא מיקרוסופט (כנס לכלכליסט ותראה בעצמך).
אף אחד לא קישר בין מיקרוסופט וידיעות לבין גלובס ואנדרואיד ובטח שלא טען כי מיקרוסופט "שילמה כסף לגלובס כדי שיכתוב שמכשירי אנדרויד יותר מצליחים כרגע במכירות מאייפון". זו נשמעת קונפירציה אפילו עבורי.
הטענה הכללית היא שכולם מבינים את המשחק שהוא "אני שומר עם האינטרסים של מי שיש לי איתו עסקים".
הבעיה היא שאנו כבר לא קוראים עיתונות אלא מציאות רבודה שלה.