אני מכחיש את החד צדדיות. נראה לי שזה נובע מהמציאות: אפל עפה על גלי HYPE לפעמים אין להם כיסוי, וערוותה מתחילה להתגלות ברבים. מה שאפל עשתה באנגליה עם ה"התנצלות" החצופה, רק על זה מגיע לה כל מה שכותבים עליה.
רק שהעיתונות לא תוקפת את מי שבשלטון אלא רק את הימין
לגבי אפל - יש להם מכשירים מעולים עם חסרונות מסוימים, בדיוק כמו להרבה אחרים.
שכל אחד יחליט מה טוב לו
גם אני הבחנתי בכך לאחרונה. נראה שמיקרוסופט "שפכו" הרבה כסף על יח"צ
מי שקרא את מוסף הכלכלה היום של ידיעות אחרונות לא יכול היה שלא להבחין במגמתיות.
ההשקה של האיפד מיני הוצגה ככישלון - הכותרת היתה משהו בסגנון: אכזבה, תורים קצרים בהשקת האייפד מיני.
לא שאני נוטה לצד כלשהו אבל אני לא זוכר תורים כלשהם למכירת מכשיריה של מיקרוסופט...
ולי נדמה שהכל נובע משיקולים מסחריים. בדיוק כמו שהחברות הסלולריות משווקות ביתר שאת את המכשירים האנדרואידיים.
למה?
כי על האנדרואיד הן שמות לאונצ'ר שלהן, שמועמס באפליקציות תוכן שלהן ומניב להם רווחים עצומים משימוש בו. ומה הם יכולים להתקין על האייפון? שום דבר. אסור להם לגעת בו.
אותו הסיפור גם במדיה הכתובה. אפל לא מפרסמת כלל. סמסונג מאידך, מפרסמת לא מעט.
האייפונים גם דיי יקרים לספקיות האלו ,ככה שזה דיי ברור שהם יעידיפו לדחוף מכשירים משתלמים יותר ,כמו שכל רשת מנסה לדחוף ללקוחות את "מותג הבית" ולא את החברות האחרות שהיא מוכרת ,זה פשוט משתלם יותר .
גלובס רק מדווח על העובדות. וגלובס מדווח למשקיעים ולא למעריצים כמונו ..
כנראה שהוא בכיוון, או לפחות המשקיעים בארה"ב חושבים כך כי המניה של אפל צללה כבר ב 130$ בחודשיים, וכן, מכירות האייפד מיני הם גורם עיקרי. כמו גם האכזבה ממכירות ה אייפון 5. http://www.insidermonkey.com/blog/apple ... les-27161/
אכזבה ממכירות האייפון 5? זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי. נסה לקנות אחד באיזושהי מדינה בעולם, אפל עושים הגרלה מי יזכה לשלם עבור אחד אלא אם אתה מוכן לחכות חודש למשלוח. אמנם זה ככל הנראה מעיד גם על בעיות אספקה, אבל אי אפשר להתאכזב ממכשיר שמוכר כל מה שמצליחים לייצר.
האייפד מיני הוא מוצר גרוע. גם הוא נמכר הרבה יותר ממה שחשבתי.
ושום עיתון בארץ לא מדווח על העובדות. רק כשזה נוח לו.
כן, אכזבה. אכזבה במונחים של משקיע זה ביחס לתחזית שמספקת החברה והאנליסטים. כלומר אם מכרת 10 מליון יחידות, זה מעולה, אבל אם האנליסטים צפו מכירות של 11 מליון זה משפיע על בצועי המניה. זו קצת אוננות פיננסית, ובטח לא קשור לטכנולוגיה, אבל אילו החיים.
jחבר'ה, אני מנוי על גלובס כבר כמה שנים , ואני נשאר מנוי ,כי הוא העיתון היחידי בארץ עד היום, שכמעט בכלל אין לו אג'נדה משלו , וכאשר יש , זה מובע בטור של דיעה אישית.
אם הם היו רוצים להיות מסחריים , יש להם מספיק מקומות אחרים מאשר השטויות האלו (ומי שמכיר את העיתון יודע ), אז תחסכו לעצמכם תיאוריית קונספירציה , ותתמקדו בעובדות
anton11 כתב:גם אני הבחנתי בכך לאחרונה. נראה שמיקרוסופט "שפכו" הרבה כסף על יח"צ
מי שקרא את מוסף הכלכלה היום של ידיעות אחרונות לא יכול היה שלא להבחין במגמתיות.
ההשקה של האיפד מיני הוצגה ככישלון - הכותרת היתה משהו בסגנון: אכזבה, תורים קצרים בהשקת האייפד מיני.
לא שאני נוטה לצד כלשהו אבל אני לא זוכר תורים כלשהם למכירת מכשיריה של מיקרוסופט...
ואת זה כותבים שוקן/רולניק ?!!!!! אלו שאין להם בושה לקבל כסף מאדלסון על הדפוס שלהם (שנותן להם צינור לנשימה) בשעה שהם שקועם בחובות עתק בגלל אג'נדה אגרסיבית שמאל עמוק ? ועזרה לאוייבים (ראה מקרה כתבם וענת קם )?
זה בהחלט מתאים לעיתון רפש שלהם , זה לא המצב עם העיתון שדיברתי עליו , שאני פשוט לא רוצה להזכיר את שמו בפוסט אחד עם אלו
צריך להיות ממש שפוט של אפל כדי לחשוד שמיקרוסופט שילמה כסף לגלובס כדי שיכתוב שמכשירי אנדרויד יותר מצליחים כרגע במכירות מאייפון. אבל ממש. אז הנה טיפ קטן לשפוטים, כי אסור לאבד תקווה: סטיב ג'ובס לא מת, הוא מבלה כמה חודשים עם אלוויס והוא עוד יחזור.