אהלן,
אני מתלבט לגבי סטאפ למוסיקה דו ערוצית (בלבד) בסלון ללא טלוויזיה.
התקציב הינו עד 10,000 ש"ח להכל כולל הכל, אולם אם אפשר לסגור ב-8,000 זה יהיה מעולה.
מדגיש מראש שאני לא אודיופיל, אבל כן נהנה לשמוע מוסיקה באיכות טובה.
מה שחשבתי עליו הוא לעשות שימוש באיפד שברשותי ("לא יורד מהתקציב"), ולחבר apple TV למגבר/רסיבר לטובת הזרמת מוסיקה מהאיפד אלחוטית (באמצעות airplay).
מספר שאלות (מתנצל מראש - אני חדש בתחום).
למישהו יש ניסיון עם ה-apple TV בתור מקור?
מעבר למגבר/רסיבר וכמובן רמקולים - האם אני צריך רכיבים נוספים? DAC?
האם יש סטאפ אחר שיכול להתאים? בשל הרצון לא לשים טלוויזיה בסלון הסטרימרים וה-HTPC השונים פחות עוזרים לי (בגלל זה גם נחמד לי הרעיון של האייפד וה-airplay מכיוון שהוא מאפשר לי לבחור שירים בנוחות בלי לשים טלוויזיה בסלון).
תודה
המלצה לסטאפ
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בתקציב הנתון הייתי הולך על מגבר משולב (אינטגרייטד) עם DAC פנימי טוב, וזוג רמקולים.
מבחינת תקציב זה יוצא משהו כמו 50/50...
הנה כמה אופציות למגברים:
- רוטל RA-12
- NAD C 356BEE DAC
- פיוניר AA9J
ורמקולים:
- מוניטור אודיו ברונזה BX6 או סילבר RX2 (מדפיים)
- מישן MX5 או M-66i
- אקוסטיק אנרג'י NEO 3 V2
- קאנטון GLE 470
- ג'אמו C-407
- וורפידייל ג'ייד 1 (מדפיים)
- קוואד או 12L2 (מדפיים)
- ELAC 58.2
- פולק אודיו LSi7 (מדפיים)
- פוקאל 714
עוד אופציה היא ללכת על מגבר סטריאו זול יותר, ולקנות גם DAC ייעודי כמו ה-VDAC של מיוזיקל פידליטי, קיימברידג' אודיו דאק מג'יק 100 או ה-rDAC של ארקאם.
זהו, תדפיס, תבחר כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב ותתחיל להשוות שילובים שונים של מגברים, דאקים ורמקולים..!
מבחינת תקציב זה יוצא משהו כמו 50/50...
הנה כמה אופציות למגברים:
- רוטל RA-12
- NAD C 356BEE DAC
- פיוניר AA9J
ורמקולים:
- מוניטור אודיו ברונזה BX6 או סילבר RX2 (מדפיים)
- מישן MX5 או M-66i
- אקוסטיק אנרג'י NEO 3 V2
- קאנטון GLE 470
- ג'אמו C-407
- וורפידייל ג'ייד 1 (מדפיים)
- קוואד או 12L2 (מדפיים)
- ELAC 58.2
- פולק אודיו LSi7 (מדפיים)
- פוקאל 714
עוד אופציה היא ללכת על מגבר סטריאו זול יותר, ולקנות גם DAC ייעודי כמו ה-VDAC של מיוזיקל פידליטי, קיימברידג' אודיו דאק מג'יק 100 או ה-rDAC של ארקאם.
זהו, תדפיס, תבחר כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב ותתחיל להשוות שילובים שונים של מגברים, דאקים ורמקולים..!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לאפל TV יש יציאה אופטית, לכן ההמלצה להצטייד מראש ב-DAC, שממיר אודיו דיגיטאלי כמו זה שעובר על תווך אופטי לסיגנל אנאלוגי שמגבר סטריאו מסוגל להתמודד איתו... לרוב הרכיבים שרשמתי לעיל יש גם כניסות USB ייעודיות שניתן גם לחבר אליהן את האייפאד שלך ישירות.