ממיר יס מקס HD עושה בעיות, יש פתרונות בלי להחליף אותו?
בזמן אחרון הממיר התחיל לעשות בעיות
לא מקליט תוכניות, או מקליט אבל למעשה כמפעילים את התוכנית הוא כותב שזה לא הוקלט נכון ויש שגיאה
גם נתקע, לא מעביר ערוצים ולא מגיב ללחיצות על כפתורים כמו לדוגמה הרצה קדימה ,אחורה וגם על PAUSE
כל זה נעלם ברגע שמוציאים את הכבל חשמל מהשקע ומחזירים. הבעיה שזה בדרך כלל חוזר שוב לאחר יום
אז ככה אני מנתק אותו מהחשמל כמעט כל יום.
הבעיה שיש לי המון תוכניות וסרטים שעוד לא ראיתי, ממש חבל לי להחליף אותו
יש איזה פתרון?
ועוד שאלה, למרות שאני יודע שזה ימחק את הכל , אפשר איך שהוא לפרמט אותו או משהו? יכול לעזור?
המכשיר אצלי מ2009 ועבד והקליט ללא הפסקה
תודה מראש על העזרה!
לא מקליט תוכניות, או מקליט אבל למעשה כמפעילים את התוכנית הוא כותב שזה לא הוקלט נכון ויש שגיאה
גם נתקע, לא מעביר ערוצים ולא מגיב ללחיצות על כפתורים כמו לדוגמה הרצה קדימה ,אחורה וגם על PAUSE
כל זה נעלם ברגע שמוציאים את הכבל חשמל מהשקע ומחזירים. הבעיה שזה בדרך כלל חוזר שוב לאחר יום
אז ככה אני מנתק אותו מהחשמל כמעט כל יום.
הבעיה שיש לי המון תוכניות וסרטים שעוד לא ראיתי, ממש חבל לי להחליף אותו
יש איזה פתרון?
ועוד שאלה, למרות שאני יודע שזה ימחק את הכל , אפשר איך שהוא לפרמט אותו או משהו? יכול לעזור?
המכשיר אצלי מ2009 ועבד והקליט ללא הפסקה
תודה מראש על העזרה!
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
2009..אני יכול לנחש שזה דור ראשון, הבעיה שאם חשובים לך התכנים, לא חושב שיש תאפשר לשמור את הכונן הקיים, לגבי עניין ההחלפה,
זה קצת טריקי, לא היו לי בעיות חוץ מאיטיות, אחרי כמה שיחות ותשלום של 80 שקל אושרה לי החלפה, הם מחליפים רק אם יש לך תקלה של ממש בממיר, מבין?
בכל מקרה דבר איתם, תסביר שהוא עושה בעיות וכו' ונראה מה הם יציעו לך, מה שכן ממיר מדור שני יותר מהיר מדור ראשון, לא דרסתי ולא מהיר כמו ממירים אחרים, אבל מורגש הבדל מסויים.
זה קצת טריקי, לא היו לי בעיות חוץ מאיטיות, אחרי כמה שיחות ותשלום של 80 שקל אושרה לי החלפה, הם מחליפים רק אם יש לך תקלה של ממש בממיר, מבין?
בכל מקרה דבר איתם, תסביר שהוא עושה בעיות וכו' ונראה מה הם יציעו לך, מה שכן ממיר מדור שני יותר מהיר מדור ראשון, לא דרסתי ולא מהיר כמו ממירים אחרים, אבל מורגש הבדל מסויים.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
זה פעיל, בדקתי בעצמי כמה פעמים, לא עובד בפעם הראשונה, צריך להיות על NEC אני חושב וללחות חזרה מיד בהדלקה, אתה תראה שהנורית מהבהבת בהקשת מספרים, אם לא, אז לנסות שוב
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "