מחפש רמקולים חדשים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
r1sk666 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מחפש רמקולים חדשים לחדר שינה , בשביל מוזיקה , אבל בעיקר בשביל סרטים.

עד עכשיו היה לי את ה - Altec Lansing MX5021.
הם היו רמקולים שהספיקו לי באיכות שלהם , התרגלתי מהם גם שיש לי שלט רחוק לרמקולים (שעכשיו בעיקרון אני מחפש רמקולים עם שלט, אבל הבנתי שאין הרבה מבחר אז אפשר להתפשר).

התקציב לרמקולים , הוא מאוד גמיש, אני מתאר מכוון את עצמי לסכום של 1300 - 1500 ש"ח , אבל במקרה שיש איזה דגם ששווה להשקיע בו אפשר להשקיע עוד.

מלקרוא הודעות בפורום , בדקתי כבר כמה אופציות שבדרך כלל מציעים פה , שאני לא מעוניין בהם:

1. harman kardon soundsticks iii
אני לא רוצה אותם בגלל השליטה בווליום שלהם, הרמקולים אצלי ממוקמים על המדף של השולחן עם הטלוויזיה , אז אם השליטה על הווליום תהיה על הרמקול , לא תהיה לי גישה נוחה.
אני לא אוהב את העיצוב שלהם.

2. Microlab Solo 7c
כבר הייתי מוכן לקנות אותם, אבל הרמקולים לפי מיירב הבנתי צריכים להיות על הרצפה, ולא על השולחן , אם הם על הריצפה אצלי אז הרמקול הימיני (שגם שם איפה שנמצא השליטה בשביל השלט), כלה צליל יבלע במיטה שלי מכיוון שהיא במרחק של איזה חצי מטר מהפינה איפה שהרמקול יהיה והסיבה הנוספת שאי אפשר לכבות את הרמקולים מהשלט, רק מהרמקול הימני מאחור , שיהיה בין השולחן לקיר ולא תהיה ממש גישה חופשית לשם כל פעם שאני רוצה לכבות את הרמקול ..

בגדול אני מחפש משהוא שאני יכול לראות סרטים בכיף, רמקולים 5.1 לא מעניינים אותי בגלל שסיבוך עם הכבלים מסביב לחדר, אבל אני עדיין מעוניין באיזה חוויה בסרטים , במיוחדים בבאסים שירגישו אותם.

אשמח להצעות או הסברים למה אני טועה ואני צריך לבחור באחד משני הרמקולים לפני זה.

(ד"א הבעיה עם הרמקולים שלי עכשיו , שהם הפסיקו לעבוד , רציתי להכניס אותם לתיקון , אבל האיש במעבדה אמר לי שהוא לא כזה רוצה לתקן אותם כי זה עבודה ממש מעצבנת , אבל אם הוא כן יקח אותם זה יעלה תיקון איזה 500-800 שקל).

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

יד נשניה בא בחשבון?
Making Products, Mentor, Lecturer