רכישת טלוויזיה בארה"ב

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
david636 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
אני מעוניין לרכוש טלוויזיה HD בארה"ב - פלזמה או LCD, בגודל "42-50. אני מתגורר כיום בארה"ב ובכוונתי לחזור לישראל בעוד כשנה ומטרידה אותי שאלת התאימות ל- PAL כאשר הטלוויזיה היא במקור NTSC.
האם ניתן לפטור את הבעיה על ידי שימוש בטיונר חיצוני? מה בדיוק צריך לבדוק בטלוויזיה על מנת לוודא שהיא תוכל להקרין שידורי PAL?

היות שאני רחוק מלהיות מומחה בתחום, אודה אם תוכלו לענות באם תוכלו לתת דוגמאות או לספק המלצות לדגמים ספציפיים שיתמכו גם ב-PAL.

תודה.

.

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

רוב המסכים בארצות הברית לא יתמכו בPAL.
אני גם לא אתפלא אם הם לא ידעו מה זה PAL ובצדק.
מה שאתה צריך זה דגם מולטי סיסטם ואותו תמצא בעיקר בניו-יורק.
דגמי המולטיסיסטם בארצות הברית עולים הרבה יותר מהדגמים הרגילים-אפילו 30% יותר
הובלה של מסך כזה גם היא עסק יקר ובמיוחד עדין ומסוכן כי צריך להוביל רק בעמידה ולמגן את המסך בהתאם,כמו כן אתה חייב לעשות ביטוח שיכסה כל נזק אפשרי וספק אםיכירו בארץ באחריות בינלאומית אם תקבל שם.
בשום מקרה אל תקנה מסך NTSC בלבד.
מצטער שאני מאכזב בתשובתי אך עדיף שתידע את האמת.
אם תמצא מסך מולטיסיסטם פלאזמה של פיוניר או פאנסוניק
או לחילופין מסך LCD 45'' של שארפ חדש בחצי מהעלות הסופית בארץ הייתי כן לוקח סיכון ..
בהצלחה
052-4200610

david636 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #3 

תודה על תשובה מהירה ועניינית.
מה בדבר מוניטורים? ראיתי שדגם Panasonic TH-50PHD8UK שמומלץ ע"י אתרים רבים (CNET ואחרים) ומשווק ללא טיונר תומך גם ב- NTSC וגם ב- PAL. באתר של PANASONIC הם מציינים שהוא תומך ב:
Color System : NTSC, PAL, PAL60, SECAM, Modified NTSC
Scanning format: 525 (480) / 60i·60p, 625 (575) / 50i·50p, 750 (720) / 60p·50p,
1125 (1080) / 60i·50i·24p·25p·30p·24sF · · · SMPTE 274M, 1250(1080) / 50i

האם מכשיר כזה יתמוך בשידור PAL בישראל באם יחובר לטיונר מתאים (ממכשיר הווידאו או מקופסת הכבלים)?

אני מניח שאמצא פתרון להורדת המתח החשמלי מ- 220V ל- 110V.
בעניין ההובלה - כשאחזור לישראל בין כה וכה אני אשלח קונטיינר כולל ביטוח ואני מניח שהעדר האחריות בישראל יתקזז מול הפרשי המחיר - $3,100 לדגם TH-50PHD9UK כולל מסים.

אשמח לקרוא את דעתך.

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

לדעתי טיונר לא צריך להדאיג אותך ...בארץ תתחבר כנראה לאחד הספקים יס או הוט.
צריך לבדוק תמיכה של המסך בפאל כולל HD ותמיכה ב50 הרץ
אם קיימת אזאי אין לך מה לדאוג
בקטע של משלוח הרי שאם אתה מוביל תכולה והיא מבוטחת ותוכל לשלוט בתקינות האריזה וההצבה בקונטיינר הרי שאתה מסודר בקטע הזה גם כן
הדגם שציינת הוא מצויין ובהחלט הייתי הולך עליו
גם המחיר מצוין
בהצלחה
052-4200610

Robby
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
שם מלא: Robby

שליחה #5 

היכנס לקוסקו הפיוניר (הפלאסמה) כן תומך מולטי סיסטם וזאת מבדיקה עי'' נגן נייד שאני מציע שתעשה את אותו הדבר חבר נגן די וי די למכשיר ותהיה בטוח 100% ואל תיתאמץ לשאול אותם אם זה תומך כי הם לא יבינו מה אתה אומר מה שכן הם לא יעשו שום בעיה אם תרצה לחבר את הנגן שלך למכשיר וכמובן מנוגן סרט בשיטת PAL אבל המתח 110V ואפשרי להישתמש בממיר מתח ללא בעיה ועלותו שם של 500W 40$+Tax
והנק בבסט ביי עובד מולטי גם השיטת שידור וגם החשמל
וגם באתר של דל DELL תמצא מסכים שלהם תומכים LCD 23' -32 וגם מהפירמות האחרות כמו נק סוני ועוד

וממיר לשיטת השידור גם אפשרות ע'י'' ממיר דיגיטלי ולא האנלוגי לא שאני ממליץ בטח לא לסוג מהמסכים שציינתה שעלותו 400$-700$

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”