פיליפס 9707 PFL 46 לד האם זו הטלוויזיה הכי טובה היום ?
-
saarpen
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 364
- שם מלא: saarpen
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מה הוסיפו לפיליפס 9707 מסדרה 9 היוקרתית ?? האם יש עוד גדלים ? מדובר על מסך מגה לד ( עם תאורת לד מלאה ) ??
ה 9706 מדהימה, מה יש ל 9707 שאין לקודמת...
ולמה לעזאזל הם לא עושים גדלים של 50 אינצ ???
מי יכול לשפוך אור על המסך החדש הזה ?
ה 9706 מדהימה, מה יש ל 9707 שאין לקודמת...
ולמה לעזאזל הם לא עושים גדלים של 50 אינצ ???
מי יכול לשפוך אור על המסך החדש הזה ?
נערך לאחרונה על ידי saarpen ב 05/11/2012 22:36, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
saarpen
- חבר פעיל מאוד

אגב, מסך כמו פיליפס 9707
יכול להתחרות מול השחורים העמוקים שקרובים לשלמות במסך של פלזמה פנסוניק 55VT50 ???
לשניהם יש שחורים עמוקים שקרובים לשלמות או שמסך אחד מנצח ?
שאלה למומחים כאן.
יכול להתחרות מול השחורים העמוקים שקרובים לשלמות במסך של פלזמה פנסוניק 55VT50 ???
לשניהם יש שחורים עמוקים שקרובים לשלמות או שמסך אחד מנצח ?
שאלה למומחים כאן.
וודא תמיד שמאחורי ענף הזית הדק שלך אתה מחזיק חרב חדה וגדולה. (הפרשנות שלי לרעיון שמאחורי סיכת המ"מ)
dor8
moth eye לא קשור לרמת השחורים. זה סך הכל פילטר(מוצלח מאוד) נגד השתקפויות. רמת שחורים בודקים בחדר חשוך לחלוטין אז מן הסתם היתרון הזה אובד ובכל מקרה לLCD אף פעם לא הייתה בעיה להראות שחורים מזויפים בתאורה חזקה.
PFL9707 זה אולי הLED הכי טוב מבחינת איכות תמונה או בין הטובים אבל ממש לא המסך הכי טוב. הוא מנצח את VT50 בהשתקפויות אבל זה פחות או יותר הכל.
פלזמה ברמה מסוימת ומעלה תמיד תהיה טובה יותר מLCD באיכות תמונה מהסיבה הפשוטה שהיא מייצרת את הצבעים ולא צריכה כל מיני נורות פלורסנט/ליבון/ניאון וכו' שיאירו דרכה ושיפזרו רמת אור זהה על כל הפאנל מאשר על כל פיקסל בודד בהתאם לצבע שהוא מציג.
אני גם לא אתחיל עם זוויות צפיה...
moth eye לא קשור לרמת השחורים. זה סך הכל פילטר(מוצלח מאוד) נגד השתקפויות. רמת שחורים בודקים בחדר חשוך לחלוטין אז מן הסתם היתרון הזה אובד ובכל מקרה לLCD אף פעם לא הייתה בעיה להראות שחורים מזויפים בתאורה חזקה.
PFL9707 זה אולי הLED הכי טוב מבחינת איכות תמונה או בין הטובים אבל ממש לא המסך הכי טוב. הוא מנצח את VT50 בהשתקפויות אבל זה פחות או יותר הכל.
פלזמה ברמה מסוימת ומעלה תמיד תהיה טובה יותר מLCD באיכות תמונה מהסיבה הפשוטה שהיא מייצרת את הצבעים ולא צריכה כל מיני נורות פלורסנט/ליבון/ניאון וכו' שיאירו דרכה ושיפזרו רמת אור זהה על כל הפאנל מאשר על כל פיקסל בודד בהתאם לצבע שהוא מציג.
אני גם לא אתחיל עם זוויות צפיה...
אם תעשה קצת שיעורי בית , תלמד שלמעשה חוץ מפרמטר זניח של זוית הצפיה אין למסך הפלזמהRoi232 כתב:dor8
אני גם לא אתחיל עם זוויות צפיה......
שום יתרון על מסך כמו שהזכיר פותח השרשור.
יפה גם שאת חסרונות טכנולוגית הפלזמה (שבעוד זמן לא רב תעבור לה מן העולם) בחרת להשמיט משום מה...
לגבי השחורים , מסך פלזמה טוב ככל שיהיה לא מסוגל לכבות את הפיקסל לגמרי כך כך שהשחור שלו לא
לא יכול להיות מוחלט לגמרי כי הפיקסל עדיין נשאר מואר ברמה מסוימת. וזה בניגוד למסך פול לד שיכול
לכבות את הלדים לגמרי וכך להציג שחור מוחלט וגם בחדר חשוך לגמרי !!
שוב אין טעם להכנס בפעם המי יודע מה יותר טוב לד או פלזמה כי האחרונה איך להגיד זאת בעדינות..
ממש נושמת את נשימותיה האחרונות...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dor8 כתב:
שוב אין טעם להכנס בפעם המי יודע מה יותר טוב לד או פלזמה כי האחרונה איך להגיד זאת בעדינות..
ממש נושמת את נשימותיה האחרונות......
אני מבין שאתה מתכוון לפיליפס
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
dor8
אני לא צריך לעשות שיעורי בית כדי להבין שטכנולוגיה שבה הפאנל מייצר את הchroma והluma בעצמו יהיה תמיד יותר טוב מפאנל שבלי תאורה אחורית יהיה סתם לוח שחור. יש לי גם איבר ראיה כזה, עיניים, שעוזר לי לראות את ההבדל.
לא אמרתי שפלזמה טובה יותר מLCD בכל פרמטר. דיברתי על איכות תמונה אחד מול אחד בחדר חשוך.
אתה מתעלם מביקורות על פלזמות של פיוניר, פנסוניק וסמסונג מהשנים האחרונות. השחורים בדגמים מסוימים הגיעו לרמה בלתי מדידה. גם שחורים ברמה מדידה מסוימת לא יהיה ניתן לראות כחלק נפרד מהמסגרת של המסך.
Local Dimming מאיר קבוצות גדולות מדי של פיקסלים ומביא איתו תופעות בעיתיות אחרות(הילות) וכנראה לא נראה מתישהו בעשור הקרוב 1920X1080 איזורי תאורה.
אגב נשמע שאתה מחכה לOLED שיציל אותנו מהטכנולוגיות ה"פרימיטיביות" הנוכחיות. בהתבסס על מה שקראתי ב3 השנים האחרונות וגם על הOLED שיש לי בגלאקסי(שיש בו צריבה של השורת חיווי) אני די בטוח שהטכנולוגיה הזאת תסבול מצריבות אפילו יותר מפלזמה.
אני לא צריך לעשות שיעורי בית כדי להבין שטכנולוגיה שבה הפאנל מייצר את הchroma והluma בעצמו יהיה תמיד יותר טוב מפאנל שבלי תאורה אחורית יהיה סתם לוח שחור. יש לי גם איבר ראיה כזה, עיניים, שעוזר לי לראות את ההבדל.
לא אמרתי שפלזמה טובה יותר מLCD בכל פרמטר. דיברתי על איכות תמונה אחד מול אחד בחדר חשוך.
אתה מתעלם מביקורות על פלזמות של פיוניר, פנסוניק וסמסונג מהשנים האחרונות. השחורים בדגמים מסוימים הגיעו לרמה בלתי מדידה. גם שחורים ברמה מדידה מסוימת לא יהיה ניתן לראות כחלק נפרד מהמסגרת של המסך.
Local Dimming מאיר קבוצות גדולות מדי של פיקסלים ומביא איתו תופעות בעיתיות אחרות(הילות) וכנראה לא נראה מתישהו בעשור הקרוב 1920X1080 איזורי תאורה.
אגב נשמע שאתה מחכה לOLED שיציל אותנו מהטכנולוגיות ה"פרימיטיביות" הנוכחיות. בהתבסס על מה שקראתי ב3 השנים האחרונות וגם על הOLED שיש לי בגלאקסי(שיש בו צריבה של השורת חיווי) אני די בטוח שהטכנולוגיה הזאת תסבול מצריבות אפילו יותר מפלזמה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
את האמצע הם משאירים לפלזמות 50-55 של פנסוניק..
לא סתם עכשיו ברצינות - אתם אשכרה מתווכחים איזו טכנולוגייה עדיפה על השניה ? מה אתם בכיתה ב' ?
למה זה בכלל מעניין אתכם שחברכם לפורום חושב בדיוק ההיפך ? זה הרי לגיטימי לא ?
אני חושב בכלל ששתי הטכנולוגיות בבשלות כזו כך ששתיהן מעולות. לא פחות.
תמיד אפשר לפתוח רשימת חסרונות לטכנולוגייה כזו או אחרת, אך בסופו של דבר כל אחד בוחר את המסך לפי הצרכים וההגדרות שלו.
אני לדוגמא מעדיף את התמונה בפלסמות. משהו בהן מתחבר לי יותר טוב בעין והיעדר מריחות ולאגים מזמני תגובה גם בכלל לא מזיק.. אני לא מתעסק בכלל עם ערכים ומדידות (למרות הרקע ההנדסי שלי), אלא פשוט הולך לפי מה שנעים לי בעין ומה שמתאים לתקציב..
אבל הנה, היום רכשתי בכלל מסך לד של סמסונג. למה? בגלל שפלסמה פשוט תיצרב לי די מהר בגלל שהמסך משמש המון בתור צג מחשב.
עכשיו לבוא ולהגיד שצריבה זה חסרון ענק בפלסמות? - לא כזה מדויק. כי מי שישתמש במסך לצפייה בטלויזיה וסרטים מנגן בכלל לא יגיע למצב בו הוא מסכן את המסך מבחינת צריבה. אז לי פשוט זה לא התאים במצב הנוכחי, במצב אחר לא הייתי חושב פעמיים.
*יאאלה סולחה - טכנולוגיות כל העולם יתאחדו
לא סתם עכשיו ברצינות - אתם אשכרה מתווכחים איזו טכנולוגייה עדיפה על השניה ? מה אתם בכיתה ב' ?
למה זה בכלל מעניין אתכם שחברכם לפורום חושב בדיוק ההיפך ? זה הרי לגיטימי לא ?
אני חושב בכלל ששתי הטכנולוגיות בבשלות כזו כך ששתיהן מעולות. לא פחות.
תמיד אפשר לפתוח רשימת חסרונות לטכנולוגייה כזו או אחרת, אך בסופו של דבר כל אחד בוחר את המסך לפי הצרכים וההגדרות שלו.
אני לדוגמא מעדיף את התמונה בפלסמות. משהו בהן מתחבר לי יותר טוב בעין והיעדר מריחות ולאגים מזמני תגובה גם בכלל לא מזיק.. אני לא מתעסק בכלל עם ערכים ומדידות (למרות הרקע ההנדסי שלי), אלא פשוט הולך לפי מה שנעים לי בעין ומה שמתאים לתקציב..
אבל הנה, היום רכשתי בכלל מסך לד של סמסונג. למה? בגלל שפלסמה פשוט תיצרב לי די מהר בגלל שהמסך משמש המון בתור צג מחשב.
עכשיו לבוא ולהגיד שצריבה זה חסרון ענק בפלסמות? - לא כזה מדויק. כי מי שישתמש במסך לצפייה בטלויזיה וסרטים מנגן בכלל לא יגיע למצב בו הוא מסכן את המסך מבחינת צריבה. אז לי פשוט זה לא התאים במצב הנוכחי, במצב אחר לא הייתי חושב פעמיים.
*יאאלה סולחה - טכנולוגיות כל העולם יתאחדו
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
saarpen
- חבר פעיל מאוד

אתה כלכך צודק...dor8 כתב:הפיליפס 9707 עם הפילטר בשם moth eye לא רק מתחרה אלא ינצח
את הפנסוניק בנוק אאוט בתחום השחורים. ואותו כנ״ל בביצועי הקונטרסט.
מתי אתה קונה סער ??...
הגיע הזמן באמת
אז על מה ללכת
או על הפלזמה של פנסוניק 55VT50
הגודל קובע ...?
חברים קדימה... ורק למומחים שמבינים באמת.
לאיזה מסך יש את התמונה הטובה ביותר
-
saarpen
- חבר פעיל מאוד

כן אחי...NK כתב:לפי הביקורות בעולם ה-9707 היא המחליפה המודרנית לפיוניר קורו וזה אומר הכל !!
לשאלתך לפי EISA זה אכן המסך הטוב ביותר היום!! ולשאלתך השניה המסך מגיעה גם ב-60 אינץ![]()
...
קודם כל תודה...
אבל תרשה לי להזכיר לך שבדגם הקודם.... ( 9706 ) הם עשו גודל נוסף של 52 אינצ'......
והוא היה חסר לעומת ה 46 אינצ'....
למשל... הוא היה בלי עיני האש.... !!!!
ולכן אני מניח שגם ה46 כאן הוא ספינת הדגל שלהם.
שאלתי אבל אם מישהו יודע במה הוא שונה מה9706... מה הם הוסיפו שם , ואיך הם שיפרו עוד את התמונה בהשוואה לדגם הקודם.
אגב...מתי הוא יגיע לארץ...ומה יהיה המחיר שלו ?
עדיף לדעתכם לקחת מסך שללא ספק תהיה לו תמונה מדהימה ומרהיבה אבל בגודל של 46 אינצ'....שזה קצת מבאס אחרי שמשקיעים סכום של 16 K ... למרות שהתמונה בטוחחח תהיה יפהפיה שם...
או ללכת על הפלאזמה של פאנסוניק 55VT50 שגם לה יש תמונה מדהימה לפי מה שכותבים כאן.... וגודל מרשים...
ההבדל בתמונה ששני המסכים האלה תציג תהיה מדהימה ומרשימה בשניהם... ללא הבדל רציני לכאן או לכאן. ?.. אבל הגודל יכריע לטובת הפלזמה פנסוניק... ? מה דעתכם ?
דור היקר, באמת שהצליח להרתיע אותי מפלזמה.
-
saarpen
- חבר פעיל מאוד

אחרי המשפט המטופש הזה.....dor8 כתב:נו לפחות הצלחתי איתך במשהו כי לגרום לך לקנות איזה מסך אני בספק
גדול אם אני או מישהו אחר יצליח.....
אני כבר בספק רציני לגבי הדברים שאתה כותב פה על הפלזמה לעומת הלד.
דווקא החזקתי ממך..