המלצות לביקור באתרים מומלצים בברצלונה
-
טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
מה תמליצו לראות ולבקר בברצלונה?
גם חנויות מומלצות אודיו/וידאו/ק"ב/צילום...
וגם אתרים לתיירים כמובן...
אם חשוב המיקום... אשהה במלון ברובע הגוטי בשבוע הבא.
גם חנויות מומלצות אודיו/וידאו/ק"ב/צילום...
וגם אתרים לתיירים כמובן...
אם חשוב המיקום... אשהה במלון ברובע הגוטי בשבוע הבא.
-
טלHD
- גורו

אף אחד כאן לא ביקר בברצלונה? 
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
למוזיאון של דאלי לא חייבים לקחת סיור.
אפשר פשוט לנסוע לפיגרס ברכבת (כשעתיים), ומשם ללכת ברגל כ-10 דקות עד למוזיאון (יש שילוט מסודר). מומלץ מאוד, גם למי שלא מחשיב את עצמו מבין גדול באומנות. אם אתה אוהב את הציור המפורסם של השעונים הנמסים, אתה תאהב את שאר המוזיאון, המלא במיצגים מפתיעים ומשוגעים, לא רק תמונות.
בדרך חזרה אפשר לעצור בחירונה (Girona), עיירה ציורית (לא, אני לא טטיאנה הופמן...) ונחמדה עם סמטאות מגניבות.
בברצלונה עצמה - הבניינים המיוחדים של האדריכל גאודי, פארק גואל, שוק בוקרייה, והרבה טאפאסים ואוכל מעולה. הרובע הגותי מקסים, אחלה מקום ללון בו.
וכמובן, פשוט להסתובב בעיר המעניינת והמגוונת.
אפשר פשוט לנסוע לפיגרס ברכבת (כשעתיים), ומשם ללכת ברגל כ-10 דקות עד למוזיאון (יש שילוט מסודר). מומלץ מאוד, גם למי שלא מחשיב את עצמו מבין גדול באומנות. אם אתה אוהב את הציור המפורסם של השעונים הנמסים, אתה תאהב את שאר המוזיאון, המלא במיצגים מפתיעים ומשוגעים, לא רק תמונות.
בדרך חזרה אפשר לעצור בחירונה (Girona), עיירה ציורית (לא, אני לא טטיאנה הופמן...) ונחמדה עם סמטאות מגניבות.
בברצלונה עצמה - הבניינים המיוחדים של האדריכל גאודי, פארק גואל, שוק בוקרייה, והרבה טאפאסים ואוכל מעולה. הרובע הגותי מקסים, אחלה מקום ללון בו.
וכמובן, פשוט להסתובב בעיר המעניינת והמגוונת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נשמע מעניין. תודה על ההמלצה. 
-
טלHD
- גורו

תודה לכולם על ההמלצות
אני ומוזיאונים/אומנות לא חברים טובים
אבל שווקים, נופים ואתרים מרהיבים בכיף
מקומות ועירות ציוריים בהחלט מעניין.
מעניין שאף אחד לא המליץ על איזה חנות למוצרי אלק'/צרכי ק"ב
איפה מומלץ לראות מלחמת שוורים?
אם כבר ספרד... אז חובה לראות את זה.. לא?
אני ומוזיאונים/אומנות לא חברים טובים
אבל שווקים, נופים ואתרים מרהיבים בכיף
מקומות ועירות ציוריים בהחלט מעניין.
מעניין שאף אחד לא המליץ על איזה חנות למוצרי אלק'/צרכי ק"ב
איפה מומלץ לראות מלחמת שוורים?
אם כבר ספרד... אז חובה לראות את זה.. לא?
-
טלHD
- גורו

חידשת לי...Elad8 כתב:מלחמת שוורים הוצאה מחוץ לחוק בקטלוניה....
דווקא דיברתי עם כמה אנשים שהיו בספרד והמליצו לראות... אולי היו בעיר אחרת או בעבר שהיה עוד חוקי.
-
טלHD
- גורו

יש לי עוד 24 שעות לטיסה אז תמשיכו בהמלצות 
זה יחסית חדש. עניין של שנה וקצת.טלHD כתב:חידשת לי...Elad8 כתב:מלחמת שוורים הוצאה מחוץ לחוק בקטלוניה....
דווקא דיברתי עם כמה אנשים שהיו בספרד והמליצו לראות... אולי היו בעיר אחרת או בעבר שהיה עוד חוקי....
אלעד
היום אתה כנראה כבר שם
אבל אם עוד תרצה לדעת אז אתרי החובה:
1. אם תרצה או לא כנראה שתעבור שם - שדרת לה רמבלה היא חוויה וכמה פעמים שעברתי שם זה מהנה מחדש.
2. שוק לה בוקריה בלה רמבלה - שוק מקורה מרהיב ועמוס, מאוד מעניין לעבור בין הדוכנים ואם תמצא מקום לשבת באחת המסעדות אז זה נראה כמו חוויה בפני עצמה.
3. הסגרדה פמיליה - כנסיית הענק שגאודי לא הספיק לסיים מאז 1800 ומשהו ועדיין מלאה במנופים שמנסים לסיים אותה בעשור הקרוב...
4. בכל כיכר גדולה שמבקרים בה יש את הקסם שלה, היופי הוא לעלות מתחנת המטרו ולהתפעל בכל פעם מכיכר אחרת (כיכר קטלוניה, כיכר אספניה ועוד).
5. אצטדיון קאמפ נואו - חוויה מומלצת, אם לא משחק אז לפחות סיור באצטדיון.
6. הר מונטז'ואיק - הר היהודים. נוף מדהים אל הנמל והים, מצודה מרשימה והמקום בו אירחו את האולימפיאדה ב-1992, מומלץ להגיע ברכבל אל ההר.
אתר בונוס -
7. אתר מחוץ לעיר - מנזר מונסראט. גם כאן, הנסיעה ברכבל אל המנזר על ההר יפה מאוד. מקום מרהיב, בין ההרים, גם מבחינת נופים מדהימים וגם מבחינת הטיולים שאפשר לעשות שם וסה"כ כשעה נסיעה מחוץ לברצלונה.
יש עוד הרבה, אבל אתה בטח תגלה
ברצלונה הייתה העיר בה הכי נהניתי באירופה.
1. אם תרצה או לא כנראה שתעבור שם - שדרת לה רמבלה היא חוויה וכמה פעמים שעברתי שם זה מהנה מחדש.
2. שוק לה בוקריה בלה רמבלה - שוק מקורה מרהיב ועמוס, מאוד מעניין לעבור בין הדוכנים ואם תמצא מקום לשבת באחת המסעדות אז זה נראה כמו חוויה בפני עצמה.
3. הסגרדה פמיליה - כנסיית הענק שגאודי לא הספיק לסיים מאז 1800 ומשהו ועדיין מלאה במנופים שמנסים לסיים אותה בעשור הקרוב...
4. בכל כיכר גדולה שמבקרים בה יש את הקסם שלה, היופי הוא לעלות מתחנת המטרו ולהתפעל בכל פעם מכיכר אחרת (כיכר קטלוניה, כיכר אספניה ועוד).
5. אצטדיון קאמפ נואו - חוויה מומלצת, אם לא משחק אז לפחות סיור באצטדיון.
6. הר מונטז'ואיק - הר היהודים. נוף מדהים אל הנמל והים, מצודה מרשימה והמקום בו אירחו את האולימפיאדה ב-1992, מומלץ להגיע ברכבל אל ההר.
אתר בונוס -
7. אתר מחוץ לעיר - מנזר מונסראט. גם כאן, הנסיעה ברכבל אל המנזר על ההר יפה מאוד. מקום מרהיב, בין ההרים, גם מבחינת נופים מדהימים וגם מבחינת הטיולים שאפשר לעשות שם וסה"כ כשעה נסיעה מחוץ לברצלונה.
יש עוד הרבה, אבל אתה בטח תגלה
-
טלHD
- גורו

סעיף 1 עד 4 הייתי היום
אין מה לומר... פגז של מקום. יפיפה... צילמתי כבר מאות תמונות.
שאר הסעיפים בתכנון למשך השבוע...
תודה
אחרי שיעורי בית.. הגעתי מוכן פיקס.
אין מה לומר... פגז של מקום. יפיפה... צילמתי כבר מאות תמונות.
שאר הסעיפים בתכנון למשך השבוע...
תודה
אחרי שיעורי בית.. הגעתי מוכן פיקס.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איך שכחתי את מונטסראט (סעיף 7). מומלץ מאוד, עם נסיעה מגניבה ברכבת הרים (Funicular).
אגב, המנזר היפה והמסתורי שעל ההר מככב בכמה וכמה סיפורי ערפדים ודרקולה.
אגב, המנזר היפה והמסתורי שעל ההר מככב בכמה וכמה סיפורי ערפדים ודרקולה.