לי יש את אותו מעבד ואצלי אין את הבעייה הזו.
תוריד דרייבר עדכני לכרטיס המסך מובנה המעבד מהאתר של אינטל ולא מהאתר של ג'יגה-בייט.
ב-XBMC, תשחק עם הגדרות האצת החומרה - תפעיל DXVA, ותאפשר Sync Playback (שים על Auto Detect).
Boxee עבור Windows ננטשה ע"י החברה, ולכן לא הייתי ממליץ להשקיע בה מאמץ.
pixies כתב:לי יש את אותו מעבד ואצלי אין את הבעייה הזו.
תוריד דרייבר עדכני לכרטיס המסך מובנה המעבד מהאתר של אינטל ולא מהאתר של ג'יגה-בייט.
ב-XBMC, תשחק עם הגדרות האצת החומרה - תפעיל DXVA, ותאפשר Sync Playback (שים על Auto Detect).
Boxee עבור Windows ננטשה ע"י החברה, ולכן לא הייתי ממליץ להשקיע בה מאמץ.
עשיתי קצת סלט בהגדרות ה-XBMC (התבלבלתי עם הפרמטרים של ה-Render וה-Sync). בכל מקרה, מצורף screenshot של ההגדרות אצלי עם אותו מעבד. זה נמצא ב-System-Settings-Video-Playback.
pixies כתב:נסה לעבוד עם זה, זוהי תוכנה קטנה של אינטל שמזהה את החומרה שלך ואת סוג מערכת ההפעלה ומורידה ומתקינה בשבילך דרייברים עדכניים: http://www.intel.com/p/en_US/support/detect
...
כלי מצויין
איתר גירסא חדשה של עידכון אני מתקין עכשיו
לגבי עטיפות סרטים, עקרונית אתה אמור להוסיף תיקיות ראשיות ולהגדיר מה יש בהן (סרטים או סדרות), ואז מתווספים לך בנוסף ל-Videos גם Movies ו-TV Shows.
נסה לצפות דרכם. בכל מקרה, יש כאן מדריכים מצויינים הדנים גם בנושא הזה, נסה לפעול על פי המדריך של Danisto.
pixies כתב:לגבי עטיפות סרטים, עקרונית אתה אמור להוסיף תיקיות ראשיות ולהגדיר מה יש בהן (סרטים או סדרות), ואז מתווספים לך בנוסף ל-Videos גם Movies ו-TV Shows.
נסה לצפות דרכם. בכל מקרה, יש כאן מדריכים מצויינים הדנים גם בנושא הזה, נסה לפעול על פי המדריך של Danisto.
...
המדריך מדבר אני רואה רק על סדרות ... או שאני לא על המדריך הנכון
אין בעייה לראות איתה תיקיות וקבצים בעברית.
תשנה את הפונט של הסקין ל-Arial.
לגבי מדריך לאיך להגדיר סרטים לעטיפות, נחכה שמישהו אחר יענה. אני פחות מבין בזה, האמת...
pixies כתב:אין בעייה לראות איתה תיקיות וקבצים בעברית.
תשנה את הפונט של הסקין ל-Arial.
לגבי מדריך לאיך להגדיר סרטים לעטיפות, נחכה שמישהו אחר יענה. אני פחות מבין בזה, האמת...
...
כשהגדרתי את הפונט לעברית
פשוט כל מה שהיה כתוב בעברית נעלם
ונאלצתי לנחש....
הגרסה האחרונה של בוקסי ל PC היא פשוט גרסה באגית ולא שמישה. כמו כן בוקסי הודיעה שהיא לא מתכוונת לספק תמיכה ותיקוני באגים. שומר נפשו ירחק, מדובר בתוכנה שגמרה את הסוס. תעבור ל xbmc.