ממיר Yes Max Total עם כמות נפח לא מספקת
שמעתי שיש ממירים עם 1TB איך מחליפים ? כמה יש לי ? הזמנתי את הטוטאל ממש בהתחלה שהוא יצא לפני שנתיים משהו כזה
אני רוצה להתלונן ליס שיחליפו לי אבל לא רוצה שיחליפו ויעשו לי בלאגן ובסוף זה גם לא יהיה ממיר טוב.. איך אני ידוע בוודאות שזה 1TB?
אני רוצה להתלונן ליס שיחליפו לי אבל לא רוצה שיחליפו ויעשו לי בלאגן ובסוף זה גם לא יהיה ממיר טוב.. איך אני ידוע בוודאות שזה 1TB?
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ואללה מה קורה כולם התחילו העונת ההחלפות? ו נפח לא מספיק? זה חדש
,אם כי לי יש HTPC בסלון, הממיר מקליט מידי פעם שאני לא בבית.
בכל מקרה לשאלתך:
7820SX כחול = דור 1, 320GB
7820SX ירוק = דור 1, 500GB
7720SX צהוב = דור שני 500GB
7720SX כתום = דור שני 1TB
*זה לפחות מהנתונים אשר פורסמו כאן במשך השנים.
לי אישית היה ירוק של 2010, הוחלף ב צהוב 2011, וכיום יש לי כתום 2012 (זה רק שנות יצור, ה2011 היה משומש בכלל )
בכל מקרה פשוט תסים לב למדבקה כתומה ודגם 7720SX זה הכי חדש שיש, בהצלחה .
PS, סתם כך הם לא יחליפו לך, רק אם יש ממש תקלה שלא ניתן לפתור בעדכון גרסה, מבחינת כל ממיר טוטאל זה אותו מכשיר,
והם בפועל לא מבטיחים שתקבל ממיר חדש ואם 1TB, תנסה לדבר אם קשרי לקחות, לי אישית הסכימו להחליף רק בתשלום, אבל העיקר קיבלתי את מבוקשתי,ממיר כתום 2012 חדש מניילונים
בכל מקרה לשאלתך:
7820SX כחול = דור 1, 320GB
7820SX ירוק = דור 1, 500GB
7720SX צהוב = דור שני 500GB
7720SX כתום = דור שני 1TB
*זה לפחות מהנתונים אשר פורסמו כאן במשך השנים.
לי אישית היה ירוק של 2010, הוחלף ב צהוב 2011, וכיום יש לי כתום 2012 (זה רק שנות יצור, ה2011 היה משומש בכלל )
בכל מקרה פשוט תסים לב למדבקה כתומה ודגם 7720SX זה הכי חדש שיש, בהצלחה .
PS, סתם כך הם לא יחליפו לך, רק אם יש ממש תקלה שלא ניתן לפתור בעדכון גרסה, מבחינת כל ממיר טוטאל זה אותו מכשיר,
והם בפועל לא מבטיחים שתקבל ממיר חדש ואם 1TB, תנסה לדבר אם קשרי לקחות, לי אישית הסכימו להחליף רק בתשלום, אבל העיקר קיבלתי את מבוקשתי,ממיר כתום 2012 חדש מניילונים
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
זה לא הפואנטה, זה לא שהם לא מבינים אחי, זה רק ש "כל ממיר טוטאל הוא אותו דבר מבחינתם", מצידי היה לך ממיר כתום והוחלף בממיר כחול, ולפי נוהל החברה זה חוקי
,כן גם אני עשיתי כזה פרצוף, אבל זה המצב, עולי במקרה נפלתי על טכנאי שהיה לו באוטו כמה כתומים חדשים מ 2012, אבל לטכנאי קודם היו רק צוהים 2011 משומשים, אז זה אך ורק עניין שלך מזל, שלחתי לך הודעה פרטית.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
על איכות התמונה הדעות חלוקות
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
הפרקים ב- VOD ב- HD הם 720p בקצב של 4Mbps.
הפרקים ב- HD בשידורים הליניאריים הם 1080i בקצב של 6.5Mbps.
אז כן, סביר להניח שפרקים בשידורים המוקלטים הרגילים יתפסו יותר מקום מה- VOD.
הפרקים ב- HD בשידורים הליניאריים הם 1080i בקצב של 6.5Mbps.
אז כן, סביר להניח שפרקים בשידורים המוקלטים הרגילים יתפסו יותר מקום מה- VOD.
- smallville4r
- חבר ותיק

4Mbit, לא 4MByte.
כלומר 0.5MByte לשניה.
עבור סרט HD באורך של 100 דקות, נניח, גודל הסרט יהיה בסביבות 2.93GByte.
לגבי תוכניות לא HD של דיסני - ערוצי ה- SD דחוסים בטירוף בשידורים הליניאריים. אולי 1Mbps עם דחיסה של MPEG-2.
ב- VOD הם דחוסים בערך ב- 2-2.5Mbps ויכול להיות שאפילו ב- H.264 במקום MPEG-2 שבוודאות ייתן תוצאה טובה בהרבה (לא יודע בוודאות עם איזה קידוד הם משתמשים בתכני SD ב- VOD).
כמו כן, חשוב לציין לגבי תכני HD, שהתכנים הם בסטריאו PCM, בעוד שבערוצי הסרטים והסדרות (למעט yes Comedy HD) התכנים משודרים בדולבי דיגיטל 2.0 וכמות מועטה ביותר של סרטים בדולבי דיגיטל 5.1 - כך שגם מבחינת איכות השמע - השידור בערוצים הליניאריים טוב יותר מב- VOD.
כלומר 0.5MByte לשניה.
עבור סרט HD באורך של 100 דקות, נניח, גודל הסרט יהיה בסביבות 2.93GByte.
לגבי תוכניות לא HD של דיסני - ערוצי ה- SD דחוסים בטירוף בשידורים הליניאריים. אולי 1Mbps עם דחיסה של MPEG-2.
ב- VOD הם דחוסים בערך ב- 2-2.5Mbps ויכול להיות שאפילו ב- H.264 במקום MPEG-2 שבוודאות ייתן תוצאה טובה בהרבה (לא יודע בוודאות עם איזה קידוד הם משתמשים בתכני SD ב- VOD).
כמו כן, חשוב לציין לגבי תכני HD, שהתכנים הם בסטריאו PCM, בעוד שבערוצי הסרטים והסדרות (למעט yes Comedy HD) התכנים משודרים בדולבי דיגיטל 2.0 וכמות מועטה ביותר של סרטים בדולבי דיגיטל 5.1 - כך שגם מבחינת איכות השמע - השידור בערוצים הליניאריים טוב יותר מב- VOD.
- smallville4r
- חבר ותיק

תלוי איזו טלוויזיה יש לך. על הטלוויזיה "32 הישנה שלי שבמילא לא הייתה FHD וגם לא היו לי אז רמקולים לא היה לי בעיה לראות מה- VOD וגם לא ממש חשתי בהבדל מול השידור הליניארי.
היום, עם "55 FHD ומערכת סאונד - אני כבר לא מזמין מה- VOD - אני מעדיף להקליט.
לגבי תכני SD, לפי ההשוואה הטכנית, אני חושב דווקא שב- VOD האיכות תהיה טובה יותר. מעולם לא הזמנתי משהו ב- SD מה- VOD ואני לא צופה ב- SD בכלל כך שבפועל אין לי חוות דעת אישית על כך.
היום, עם "55 FHD ומערכת סאונד - אני כבר לא מזמין מה- VOD - אני מעדיף להקליט.
לגבי תכני SD, לפי ההשוואה הטכנית, אני חושב דווקא שב- VOD האיכות תהיה טובה יותר. מעולם לא הזמנתי משהו ב- SD מה- VOD ואני לא צופה ב- SD בכלל כך שבפועל אין לי חוות דעת אישית על כך.