עזרה אם I9000 תקוע, הסבר בפנים
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
חבר ביקש לנסות להציל את המכשיר, מדובר ב גלקסי S דגם GT-I9000 מאורנג',
המכשיר בהתחלה כלל לא עלה, הצלחתי להכניס אותו ל מצב downloading ,ולצרוב כמה גסראות ללא בעיה,
הבעיה שהמכשיר בכל זאת לא עולה מעבר למסך ההדלקה, וניסיתי כל כבר אפשרי שיש ב XDA,
גם JIG ניסיתי (אם כי אין צורך כי הוא נכנס למצב הורדה ללא בעיה), אז איפו הבעיה? אם הצריבה עוברת חלק, למה
הוא לא נדלק מעבר למסך אם הלוגו של גלקסי ? אם זה בריק אז תגידו לי, אם בכל זאת יש משהוא שלא ניסיתי ויש לכם המלצה, יודע לכם מעוד.
המכשיר בהתחלה כלל לא עלה, הצלחתי להכניס אותו ל מצב downloading ,ולצרוב כמה גסראות ללא בעיה,
הבעיה שהמכשיר בכל זאת לא עולה מעבר למסך ההדלקה, וניסיתי כל כבר אפשרי שיש ב XDA,
גם JIG ניסיתי (אם כי אין צורך כי הוא נכנס למצב הורדה ללא בעיה), אז איפו הבעיה? אם הצריבה עוברת חלק, למה
הוא לא נדלק מעבר למסך אם הלוגו של גלקסי ? אם זה בריק אז תגידו לי, אם בכל זאת יש משהוא שלא ניסיתי ויש לכם המלצה, יודע לכם מעוד.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

תאמין לי נתתי למכשיר את כל הזמן שבעולם, אך שהסוללה מגיע ל פחות מ 80%, מדיקה שלי זה 2.8V, המסך כבה, אני יבודוק כמה זמן באמת הוא יער דלוק מטעינה מלאה (כן הטעינה כן עובדת), אבל נגיד וזכרון פנימי נדפק, אין דרך לגרום למכשיר לעבוד מכרטיס SD?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

עדכון:
טעינה ל100%
צריבה מחדש כולל רפקטישן
הלדקה מחדש
התוצעה, 30 דקות, ירידת סוללה ל 3V בדיוק, הסוללה בת שנה לפחות לפי התאריך שלה.
30 דקות מסך לא נשמע לי משהוא
, בכל מקרה זה המצב
טעינה ל100%
צריבה מחדש כולל רפקטישן
הלדקה מחדש
התוצעה, 30 דקות, ירידת סוללה ל 3V בדיוק, הסוללה בת שנה לפחות לפי התאריך שלה.
30 דקות מסך לא נשמע לי משהוא