מאכזב ביותר, שני כרטיסי DVB-S2 וקורא כרטיסים בדרך אלי מגרמניה.
זה רק דוחף אותי לעבור לצלחת פרטית.
מבחינת ספורט נראה לי שעם אל-ג'זירה אני מכוסה, אם הבנתי נכון אז השידורים שלהם חינמיים ואין צורך בשיתוף, הספורט הישראלי לא שווה התייחסות. עריכה: נראה שכן יש צורך בשיתוף.
סרטים וסדרות אצלי בבית צורכים מהרשת.
החסם העיקרי להעפת יס לכל הרוחות כרגע זה רק ויוה, אני מוכן לשלם גם 50 ש"ח בחודש לערוץ הזה בלבד ורק שלא להיות מחובר ליס.
אם התוכן של ויוה מאתר הוידאו של וואלה יספק את נשות הבית אז ביי ביי ליס ולא להתראות.
נערך לאחרונה על ידי dhead666 ב 03/11/2012 1:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
dhead2009 כתב:מאכזב ביותר, שני כרטיסי DVB-S2 וקורא כרטיסים בדרך אלי מגרמניה.
מבחינת ספורט נראה לי שעם אל-ג'זירה אני מכוסה, אם הבנתי נכון אז השידורים שלהם חינמיים ואין צורך בשיתוף, הספורט הישראלי לא שווה התייחסות.
החסם העיקרי להעפת יס לכל הרוחות כרגע זה רק ויוה, אני מוכן לשלם גם 50 ש"ח בחודש לערוץ הזה בלבד ורק שלא להיות מחובר ליס.
אם התוכן של ויוה מאתר הוידאו של וואלה יספק את נשות הבית אז ביי ביי ליס ולא להתראות.
dhead2009 כתב:מאכזב ביותר, שני כרטיסי DVB-S2 וקורא כרטיסים בדרך אלי מגרמניה.
מבחינת ספורט נראה לי שעם אל-ג'זירה אני מכוסה, אם הבנתי נכון אז השידורים שלהם חינמיים ואין צורך בשיתוף, הספורט הישראלי לא שווה התייחסות. עריכה: נראה שכן יש צורך בשיתוף.
...
לא צריך שיתוף, הכרטיס הרשמי עולה 500 ש"ח. חוץ מזה יש עוד 900 ערוצים חינמיים, יש הרבה מה לראות.
asaf23 כתב:
לא צריך שיתוף, הכרטיס הרשמי עולה 500 ש"ח. חוץ מזה יש עוד 900 ערוצים חינמיים, יש הרבה מה לראות.
...
500 ש"ח זה בהחלט נראה משתלם, מה שמעניין הוא שחידוש כרטיס כנראה עולה פחות, וחיפוש קצר בגוגל ובebay מעלה שאפשר להגיע למחירים הרבה יותר קרובים למחיר המקורי.
doronr29 כתב:אצלי זה עדיין עובד ובאופן חלק.
יש ביסוס לשמועות האילו שיס שינו חותמת כרטיסים?
אם אני מבין חומרה נכון אז צריך גם לשנות את הממירים בשביל זה, לא ?
...
ממש לא צריך לשנות חומרה, השינויי נעשה ברמת האבטחה של הכרטיס והתוכנה המפענחת, המערכת מאפשרת להם לשדר חתימות ותכנה ישירות לממיר ולשנות את הכרטיס.
והביסוס הוא אנשים (כמוני) שזה כבר קרה להם, לי לפני 3 ימים אחרים לפני שבוע וחלק ממש אתמול בלילה, אז לצערי זה מגיע.
asaf23 כתב:
...
אני עם צלחת על עמוס, אסרטה והוטבירד - וזה די יבש. הדברים היחידים שמצאתי לראות:
- ערוצי 10,11,22,33
- BBC New International בהוטבירד
- Arte
- מעט ספורט (שלא מעניין אותי)
אולי אוסיף עינית אם למישהו יש המלצה ללויין עם תכנים של ממש (חסר לי ילדים בעברית, דיסני למתבגרות ודוקו).
אורי